Şimdi Ara

KO kurulum HaTası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arklar Ko siteden indirdimm patchleri yüklerken 1508 de hata verdi. ne yapabilirim ?yardımcı olursanız seviniirim

• upppppppp arklar yardım pls
  • manuel patchleri indirip
    optiondan sıradaki patchden devam etmeni öneririm
  • Knight OnLine klasöründen server.ini yi ac

[Version]
    Files=1509 yap dwm et :D

ciddiyim işe yarar.. 1 kac 1 sey eksik olabilir ama sorun olmaz 1 patchden xD
  • eğer hala kuramıyorsa arkadaşından ya da güvendiğin bir internet kafeden ko klasörünü sıkıştırıp(550mb mı ne tutar) taşıbailir diskine kopyala evde açmadan önce virüs taramasından geçir bu şekilde sorunsuz çalışır
  • bir daha dene bi
  • quote:

Orjinalden alıntı: L4st

manuel patchleri indirip
    optiondan sıradaki patchden devam etmeni öneririm

eet ya böyle yap. ya da git cd çek cafeden en temizi o ya hem kota yemiyo hem zaman
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • l4st haklı aynısı arkıma olmuştu
  • bana sorarsan flash belleğini al clienti rar yap kafeden çek en mantıklısı arkadaşlarda söylemiş zaten
  • ya bende bişiy danısıyım

char banlanınca kızdım oyunu direk sildim şimdi tyenden yüklerken hata veriyo nasıl düzeltebilirim remave bilmem bişiler ytazıyo cok seydenedim olmadı kızıcam foırmatı cakıcam ama onlada ugrasmak istemiyorum maglup korsancıyız :D
  • yazdığını zor anladım at gitsin format :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: FIGHT3R

yazdığını zor anladım at gitsin format :D

ya ben program ekle kaldır yerine c://program files den knighti sildim şimdi geri yüklicem ama yüklenmiyo program filestede 3 mblık knightonline görüküyo kaldı böle format atmadan nasıl düzeltebilirim diorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: astebe

eğer hala kuramıyorsa arkadaşından ya da güvendiğin bir internet kafeden ko klasörünü sıkıştırıp(550mb mı ne tutar) taşıbailir diskine kopyala evde açmadan önce virüs taramasından geçir bu şekilde sorunsuz çalışır

tamamen ko'yu sil yukarıda yazdığımı yap
  • quote:

quote:

eğer hala kuramıyorsa arkadaşından ya da güvendiğin bir internet kafeden ko klasörünü sıkıştırıp(550mb mı ne tutar) taşıbailir diskine kopyala evde açmadan önce virüs taramasından geçir bu şekilde sorunsuz çalışır

tamamen ko'yu sil yukarıda yazdığımı yap

+1
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.