Arklar Ko siteden indirdimm patchleri yüklerken 1508 de hata verdi. ne yapabilirim ?yardımcı olursanız seviniirim
upppppppp arklar yardım pls
manuel patchleri indirip optiondan sıradaki patchden devam etmeni öneririm
Knight OnLine klasöründen server.ini yi ac
[Version] Files=1509 yap dwm et :D
ciddiyim işe yarar.. 1 kac 1 sey eksik olabilir ama sorun olmaz 1 patchden xD
eğer hala kuramıyorsa arkadaşından ya da güvendiğin bir internet kafeden ko klasörünü sıkıştırıp(550mb mı ne tutar) taşıbailir diskine kopyala evde açmadan önce virüs taramasından geçir bu şekilde sorunsuz çalışır
bir daha dene bi
quote:
Orjinalden alıntı: L4st
manuel patchleri indirip optiondan sıradaki patchden devam etmeni öneririm
eet ya böyle yap. ya da git cd çek cafeden en temizi o ya hem kota yemiyo hem zaman
bana sorarsan flash belleğini al clienti rar yap kafeden çek en mantıklısı arkadaşlarda söylemiş zaten
ya bende bişiy danısıyım
char banlanınca kızdım oyunu direk sildim şimdi tyenden yüklerken hata veriyo nasıl düzeltebilirim remave bilmem bişiler ytazıyo cok seydenedim olmadı kızıcam foırmatı cakıcam ama onlada ugrasmak istemiyorum maglup korsancıyız :D
yazdığını zor anladım at gitsin format :D
quote:
Orjinalden alıntı: FIGHT3R
yazdığını zor anladım at gitsin format :D
ya ben program ekle kaldır yerine c://program files den knighti sildim şimdi geri yüklicem ama yüklenmiyo program filestede 3 mblık knightonline görüküyo kaldı böle format atmadan nasıl düzeltebilirim diorum
quote:
Orjinalden alıntı: astebe
eğer hala kuramıyorsa arkadaşından ya da güvendiğin bir internet kafeden ko klasörünü sıkıştırıp(550mb mı ne tutar) taşıbailir diskine kopyala evde açmadan önce virüs taramasından geçir bu şekilde sorunsuz çalışır
tamamen ko'yu sil yukarıda yazdığımı yap
quote:
quote:
tamamen ko'yu sil yukarıda yazdığımı yap
+1
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme