arkadaşlar öncelikle herkese slm ben bir şarkı yazdım ama şu an okulda yatılı olduğum için bu şarkının mp3 ünü yolayamıyorum ama sözlerini söyliim ve 5 gün sonra eve gidiceğim zaman mp3 u yollucam şımdılık sozlerle yetının bu sozleı okurken aklınıza seferatın osman aga adlı şarkısındakı melodıyı getirin --------------------------------BAŞLIYOr-------------------------- CUMA OLSUN KNIGHTA GIRELIM CUMA OLSUN KNIGHTA GIRELIM(sabah olsun çarşıya gidelim) ÇARŞAMBAYA DAYANAMAM OSMAN AĞA ÇARŞAMBAYA DAYANAMAM OSMAN AĞA NE DE GÜZEL SHELLRİN WAR NE DE GÜZEL SHELLRİN WAR IRON NECKLER İSTER OSMAN AĞA IRON NECKLER İSTER OSMAN AĞA -------------------------------BİTTİ---------------------------------- ewet beyler yorumlarınızı şimdiden merak ediyorum aslında böle pek güzel olmadı ama idare edin pls
eh işte
quote:
Orijinalden alıntı: Xarinth
eh işte
sen öle diorsan öledir
quote:
eh işte
bune lan biraz ii olmuş ama hakkını yemiyelim eger bida böle yazarsan
quote:
Orijinalden alıntı: orpak
bune lan biraz ii olmuş ama hakkını yemiyelim eger bida böle yazarsan
Alıntıları Göster
eren tenefüste senle ğörüşürüz(sınıf ark.)
quote:
Orijinalden alıntı: sss_ozan
eren tenefüste senle ğörüşürüz(sınıf ark.)
Alıntıları Göster
dersler nasıl 5 warmı hiç
quote:
Orjinalden alıntı: sss_ozan
arkadaşlar öncelikle herkese slm ben bir şarkı yazdım ama şu an okulda yatılı olduğum için bu şarkının mp3 ünü yolayamıyorum ama sözlerini söyliim ve 5 gün sonra eve gidiceğim zaman mp3 u yollucam şımdılık sozlerle yetının bu sozleı okurken aklınıza seferatın osman aga adlı şarkısındakı melodıyı getirin --------------------------------BAŞLIYOr-------------------------- CUMA OLSUN KNIGHTA GIRELIM CUMA OLSUN KNIGHTA GIRELIM(sabah olsun çarşıya gidelim) ÇARŞAMBAYA DAYANAMAM OSMAN AĞA ÇARŞAMBAYA DAYANAMAM OSMAN AĞA NE DE GÜZEL SHELLRİN WAR NE DE GÜZEL SHELLRİN WAR IRON NECKLER İSTER OSMAN AĞA IRON NECKLER İSTER OSMAN AĞA -------------------------------BİTTİ---------------------------------- ewet beyler yorumlarınızı şimdiden merak ediyorum aslında böle pek güzel olmadı ama idare edin pls
Ne Günlere Kaldık
Şaka Şaka Güzel Az Çok İİ İşte İdare Et
güzel sayılır
quote:
Orijinalden alıntı: PaiNkiLLeR__
güzel sayılır
Alıntıları Göster
İdare eder o kdr da güzel değil ancak osman aga yı daha uzun versiyonuyla ve özenle yapılırsa güzel olır.
quote:
Orijinalden alıntı: UçanPırasa
İdare eder o kdr da güzel değil ancak osman aga yı daha uzun versiyonuyla ve özenle yapılırsa güzel olır.
Alıntıları Göster
herkes espri yapıo sen hangi okuldasın len? ben de yatılıyım
süper olmuş ama kısa kesmişin tarkanın şarkısının melodisi yaptım mesela iron necklet ister işte kuzu kuzu dudu dudu
quote:
Orijinalden alıntı: mmcg
Alıntıları Göster
kısa ama guzel olmus
quote:
eh işte
Biz senin sesinden duymadıkca bunun ne kıymeti var.
quote:
Orijinalden alıntı: SinapS
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
Bence bu kadar çok kaptırmayın kendinizi bunu okuyunca sabah akşam uykusunda bile ko düşünün birisi canlandı gözümde.. İnşallah öyle değilsindir
quote:
Orijinalden alıntı: Webmaster_M2
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: Webmaster_M2
nerdeeee
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: Webmaster_M2
nerdeeee
Alıntıları Göster
AĞA Demeeeee!!
quote:
Orijinalden alıntı: UçanPırasa
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: _MMORPG_
quote:
Orijinalden alıntı: mmcg
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: mmcg
aydın/ yesevi
quote:
Orijinalden alıntı: Manif3sto
Bence bu kadar çok kaptırmayın kendinizi bunu okuyunca sabah akşam uykusunda bile ko düşünün birisi canlandı gözümde.. İnşallah öyle değilsindir
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: GoodlucK
malesef
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: GoodlucK
malesef
Alıntıları Göster
olm linkin parktan bişiler yazın bune osman aga falan ha ha haa