Şimdi Ara

5800 Müzik Tag

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Müzik çalara girdiğimiz zaman sanatçılar besteciler diye bölümlerin içinde saçma şeyler internet siteleri falan yazıyor
    ben bunları düzenlemek istiyorum.Bunun için bir çok program denedim ama işe yaramadı aranızda böyle bir program kullanan varmı ?

• En sağlamı MP3Tag ben onunla yapıyorum en ünlüsü de bu program zaten.

w*w*w.m*p*3*t*a*g.de/en/

yıldızları kaldır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aresmar -- 23 Temmuz 2010; 11:14:54 >
  • Düzenlemekten kastınız, o tagları kaldırmaksa bu küçük program işinizi fazlasıyla görecektir.
  • saol deneyeceğim..

denedim ama pek anlamadım kendim mi yazmalıyım korn gibi meşhur bir grubun bile şarkısını bulmuyor.. eme elle yazmak için bile ideal bir program.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilonemsi -- 23 Temmuz 2010; 11:59:33 >
  • yahu bunu bende hep arıyordum yani hep elimle düeznliyordum bunları sanatçı isimleri falan. arkadaşlar bu arada bunun olması normal. müziği indirdiğiniz site müziği adını falan yanlış yazar yada yazmaz yada kendi sitesini verir bu normal.
  • Linklediğim programda mp3 leri işaretleyip üstteki menüden mesela Amazon.com dan albümü aratıp otomatik bütün bilgileri ve albüm kapağını ekleyebiliyorsunuz. Çok kolay. Elle bişi yazmaya gerek yok.
  • @dangerous
    düzenlemekten kastım değiştirip kafama göre etiketlemek

@aresmar
    senin verdiğin programda taglar değişti bakalım telefondada değiştirdiğim gibi gözükücekmi ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: modrizzt

@dangerous

@aresmar
    senin verdiğin programda taglar değişti bakalım telefondada değiştirdiğim gibi gözükücekmi ?

özüküyor yaw en ucube mp3 albümlerimi bile bununla düzeltip telefona koydum cillop gibi oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: aresmar

quote:

@dangerous

@aresmar

özüküyor yaw en ucube mp3 albümlerimi bile bununla düzeltip telefona koydum cillop gibi oluyor

Merak ettim programı sen öyle deyince, deneyeyim bende bi.

• quote:

Orijinalden alıntı: SIRLI

quote:

Orijinalden alıntı: aresmar

quote:

@dangerous

@aresmar

Merak ettim programı sen öyle deyince, deneyeyim bende bi.

ben denedim oluyor albüm resmi bile koydum

• Teşekkürler hiç aklıma gelmemişti böyle bir program .)
  • Programı uzun zamandır kullanıyorum.
    Tek sorunu 50 KB'den büyük album art olunca telefon tanımıyor sanırım. Onun dışında bir problem yok. Bir de eski telefonlar yeni ID3 Tag sürümlerini tanımıyorlar mesela N70 gibi.

http://download.m*p*3*t*ag.de/mp3tagv246asetup.exe

Bu arada bulamayanlar için tam linki de vereyim. (Yıldızları kaldırın)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coloroftheblue -- 23 Temmuz 2010; 19:28:30 >
  • Kullanmıştım bu programı daha önceden, manuel düzenleme için eşi benzeri yok ama tag'ları otomatik bulma konusunda o kadar başarılı olduğunu söyleyemeceğim...
  • quote:

Kullanmıştım bu programı daha önceden, manuel düzenleme için eşi benzeri yok ama tag'ları otomatik bulma konusunda o kadar başarılı olduğunu söyleyemeceğim...

Evet, şöyle müzik arşivimizi seçsek, otomatik hepsini taglasa hiç fena olmayacak. Elle yapınca insan sıkılıyor ve bilgiler eksik kalıyor.

Neyse en kötü ihtimalle sanatçı isimleri düzgün çıkar telefonda.
  • windows7 kullanıyorsanız eğer şarkıyı bi klasör içine atın, şarkının üzerine tek tık yapın.o pencerenin altında değiştirebileceğiniz şekilde geliyor zaten. Bu olay masaüstünde gerçekleşmiyor

not:bendeki window7 ultimate.Diğer sürümlerde durumu bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: coloroftheblue
    quote:

Kullanmıştım bu programı daha önceden, manuel düzenleme için eşi benzeri yok ama tag'ları otomatik bulma konusunda o kadar başarılı olduğunu söyleyemeceğim...

Evet, şöyle müzik arşivimizi seçsek, otomatik hepsini taglasa hiç fena olmayacak. Elle yapınca insan sıkılıyor ve bilgiler eksik kalıyor.
    Neyse en kötü ihtimalle sanatçı isimleri düzgün çıkar telefonda.

benim ilk mesajımda söylediğim programda sen elle bişi yazmıyorsun otomatik buluyor herşeyi. Sadece albümü seçiyorsun arama sonucundan gelen listeden o kadar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.