Bildirim
5800 Müzik Tag
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
En sağlamı MP3Tag ben onunla yapıyorum en ünlüsü de bu program zaten.
w*w*w.m*p*3*t*a*g.de/en/
yıldızları kaldır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aresmar -- 23 Temmuz 2010; 11:14:54 > -
Düzenlemekten kastınız, o tagları kaldırmaksa bu küçük program işinizi fazlasıyla görecektir. -
saol deneyeceğim..
denedim ama pek anlamadım kendim mi yazmalıyım korn gibi meşhur bir grubun bile şarkısını bulmuyor.. eme elle yazmak için bile ideal bir program.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilonemsi -- 23 Temmuz 2010; 11:59:33 > -
yahu bunu bende hep arıyordum yani hep elimle düeznliyordum bunları sanatçı isimleri falan. arkadaşlar bu arada bunun olması normal. müziği indirdiğiniz site müziği adını falan yanlış yazar yada yazmaz yada kendi sitesini verir bu normal. -
Linklediğim programda mp3 leri işaretleyip üstteki menüden mesela Amazon.com dan albümü aratıp otomatik bütün bilgileri ve albüm kapağını ekleyebiliyorsunuz. Çok kolay. Elle bişi yazmaya gerek yok. -
@dangerous
düzenlemekten kastım değiştirip kafama göre etiketlemek
@aresmar
senin verdiğin programda taglar değişti bakalım telefondada değiştirdiğim gibi gözükücekmi ? -
quote:
Orijinalden alıntı: modrizzt
@dangerous
@aresmar
senin verdiğin programda taglar değişti bakalım telefondada değiştirdiğim gibi gözükücekmi ?
özüküyor yaw en ucube mp3 albümlerimi bile bununla düzeltip telefona koydum cillop gibi oluyor -
quote:
Orijinalden alıntı: aresmar
quote:
@dangerous
@aresmar
senin verdiğin programda taglar değişti bakalım telefondada değiştirdiğim gibi gözükücekmi ?
özüküyor yaw en ucube mp3 albümlerimi bile bununla düzeltip telefona koydum cillop gibi oluyor
Merak ettim programı sen öyle deyince, deneyeyim bende bi.
-
quote:
Orijinalden alıntı: SIRLI
quote:
Orijinalden alıntı: aresmar
quote:
@dangerous
@aresmar
özüküyor yaw en ucube mp3 albümlerimi bile bununla düzeltip telefona koydum cillop gibi oluyor
Merak ettim programı sen öyle deyince, deneyeyim bende bi.
ben denedim oluyor albüm resmi bile koydum
-
Teşekkürler hiç aklıma gelmemişti böyle bir program .) -
Programı uzun zamandır kullanıyorum.
Tek sorunu 50 KB'den büyük album art olunca telefon tanımıyor sanırım. Onun dışında bir problem yok. Bir de eski telefonlar yeni ID3 Tag sürümlerini tanımıyorlar mesela N70 gibi.
http://download.m*p*3*t*ag.de/mp3tagv246asetup.exe
Bu arada bulamayanlar için tam linki de vereyim. (Yıldızları kaldırın)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coloroftheblue -- 23 Temmuz 2010; 19:28:30 > -
Kullanmıştım bu programı daha önceden, manuel düzenleme için eşi benzeri yok ama tag'ları otomatik bulma konusunda o kadar başarılı olduğunu söyleyemeceğim... -
quote:
Kullanmıştım bu programı daha önceden, manuel düzenleme için eşi benzeri yok ama tag'ları otomatik bulma konusunda o kadar başarılı olduğunu söyleyemeceğim...
Evet, şöyle müzik arşivimizi seçsek, otomatik hepsini taglasa hiç fena olmayacak. Elle yapınca insan sıkılıyor ve bilgiler eksik kalıyor.
Neyse en kötü ihtimalle sanatçı isimleri düzgün çıkar telefonda. -
windows7 kullanıyorsanız eğer şarkıyı bi klasör içine atın, şarkının üzerine tek tık yapın.o pencerenin altında değiştirebileceğiniz şekilde geliyor zaten. Bu olay masaüstünde gerçekleşmiyor
not:bendeki window7 ultimate.Diğer sürümlerde durumu bilmiyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: coloroftheblue
quote:
Kullanmıştım bu programı daha önceden, manuel düzenleme için eşi benzeri yok ama tag'ları otomatik bulma konusunda o kadar başarılı olduğunu söyleyemeceğim...
Evet, şöyle müzik arşivimizi seçsek, otomatik hepsini taglasa hiç fena olmayacak. Elle yapınca insan sıkılıyor ve bilgiler eksik kalıyor.
Neyse en kötü ihtimalle sanatçı isimleri düzgün çıkar telefonda.
benim ilk mesajımda söylediğim programda sen elle bişi yazmıyorsun otomatik buluyor herşeyi. Sadece albümü seçiyorsun arama sonucundan gelen listeden o kadar.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- stereo ses nedir
- telefondan çektiğim videodan ses gelmiyor
- samsung tuşlu telefon şebeke yok
- çin nokia imei değiştirme kodu
- kimlik bilgilerinin değiştirildiği tespit edildiği için 30 gün içinde kapatilacaktir
- samsung ekran görüntüsü alma
- telefon hızlandırma
- bimcell numara taşıma
- virüs nasıl temizlenir
- şeffaf kılıf beyazlatma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X