Şimdi Ara

KO'nun en salam charı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben bu oyunda her charı oynadım asaslıkta yaptım prestlikte warriorlukta mageyi dahi oynadım ve lvl leri en aşşa 62 e kadar kastım EN salamı warrior beyler defans ve canının yüksek oluşu ve tek eline aldıgı silahla atagı mükkemmel şekilde yüksek ve prestler sc kullanıyolarsa parazit attıklarında önüne geçilmio bide MS si varsa :D 2. olarakta prest geliyor 3. sıradada asaslar var çevik olmaları her zaman paçayı kurtarıyor canı azaldımı bi minor uzuyor aradan bi combo geçiyor hele magelere anlamıyosun bile :D ve oyunun en rezil charı magelerimiz 62 e kadar kastım tüm itelerini aldım paperde intçide denedim olmuyo kardeşim eziq yaw dogasıda var eziqlik :D sizce en salamı hangisi ????? kendi charınızı söylemeyin dogrular pls ???

• Sence en SOSİSİ hangisi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cenk -- 7 Aralık 2006; 22:25:50 >
  • tabiki warrior
  • warrior ziyan char oldugu içn kullanamadım ama ei char fena deil
    pirest dengesiz attack az defans fazla_defans az attack fazla
    mage de iş yoq zate
    assas her türlü %600 mükemmel bişi ama combo yapması zor
    o yuzden bu oyun oynanmazz..
  • galiba sen 70+ lr mage ile hic karsilasmadin, adamin kafasina staffla vura vura yere cakiyor civi gibi.
  • yaf şimdi warriorda can manaya kıyacan artık salam char cz de bi gün lvl 65 im warriorumla karşıma human asas çıktı ben tıstım durdum shelleri sharları yanıyodu +1 rebit dir en az bende +3 rebit 2 tane chitin +5 rebit 3 tane chitin +1 rebit raptor var bana R vurup duruyo ben oturuyom sonra bi spike vurdu 46 damage zuahahahha sekti sonra bi başladık kapışmaya o ara benim sc ler bitti yeniden basınca başladım kowalamaya ayagı bi kesildi arkasından oturdu yere döt üstü :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: mpc

galiba sen 70+ lr mage ile hic karsilasmadin, adamin kafasina staffla vura vura yere cakiyor civi gibi.

magelerden o kadar korkma alırsın lr 200 resitans taila takarsın önünde yovarlanır mage :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xigenon Un Gm i Kim Arkadaslar?
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: mardilli

tabiki warrior

warrior
  • quote:

arkadaşlar ben bu oyunda her charı oynadım asaslıkta yaptım prestlikte warriorlukta mageyi dahi oynadım ve lvl leri en aşşa 62 e kadar kastım EN salamı warrior beyler defans ve canının yüksek oluşu ve tek eline aldıgı silahla atagı mükkemmel şekilde yüksek ve prestler sc kullanıyolarsa parazit attıklarında önüne geçilmio bide MS si varsa :D 2. olarakta prest geliyor 3. sıradada asaslar var çevik olmaları her zaman paçayı kurtarıyor canı azaldımı bi minor uzuyor aradan bi combo geçiyor hele magelere anlamıyosun bile :D ve oyunun en rezil charı magelerimiz 62 e kadar kastım tüm itelerini aldım paperde intçide denedim olmuyo kardeşim eziq yaw dogasıda var eziqlik :D sizce en salamı hangisi ????? kendi charınızı söylemeyin dogrular pls ???

yok mu artıran :D

• kesinlikle warrıor
  • magede iyidir ama partye bakar iş
  • Macar mı Dilli mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: L`EstrancdeqDe`Stran

Macar mı Dilli mi?

yok yaw mardinliydi önceden C.S. oynrarken 1 kere yanlış yazdım mardilli diye sonra kaldı pathosta namım büyüktür cz görürsem affetmezdim ama soyuldum arkasından banned :D şimdi logos mardilli1907
  • en salamı warrior en sosisi pınar sosis
  • Warrior
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: L`EstrancdeqDe`Stran

Macar mı Dilli mi?

yok yaw mardinliydi önceden C.S. oynrarken 1 kere yanlış yazdım mardilli diye sonra kaldı pathosta namım büyüktür cz görürsem affetmezdim ama soyuldum arkasından banned :D şimdi logos mardilli1907

Herşey olur.Bende zamanında öleydim böleydim...N'oldu hiç bir şey olmadı.Önemli olan Türkçeyide katletme.Char her türlü olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tagopasa -- 7 Aralık 2006; 23:50:36 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.