Şimdi Ara

KO OYNUYANLAR İÇİN DİKKAT!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gerçek hayat ne OYUN'dan nede IRC'den geçıyor hayat sadece para ve huzurdan beraberınde AŞK'dan geçıyor bunlar için uğraşmak daha mantıklı arkadaşlar yaklaşık 10 sene IRC/Services'le WEBMASTER'lıkla uğraştım bir web sitesi yaptım birde IRC açtım pek başarılı oldum denemez tabiki sonuçta 200 useri bir araya getirebıldım. Sonra KO yu oynayan bır cocuk abı gel sanada char açalım dedı aç dedim 1 tane Warior açtı oynamaya başladım 64 lvl bir WARIOR'um oldu OLIMPIA'da baktım pre olayı cıktı girmede zorluk cıktı çalıştıgım ıs yerıde zaten battı ve kapandı. O dakıkadan sonra sevdıgım ınsana daha çok zaman ayırmaya başladım daha düzgün bir işte çalışmaya başladım KO'yu unuttum girmiyorum artık IRC'ede gırmıyorum. Şimdi ise charımı da satıyorum. Şunu hiç bir zaman unutmayın hayatınız en fazla ortalama 70sene dıyelım. Bu 70 seneyı ya sevdıgınız ınsana ailenıze daha cok zaman ayırarak yada ne bılıyım evlıysenız cocuklarınıza bir gelecek hazırlamak ıcın mı ugrasacaksınız yada günün 12 saatını KO basındamı gecırıceksınız. Ömrunuzu bır şeye bağlamayın hayatınızı hayat'a bağlayın.

Şimdi soruyorum charımı kım satın almak ıster? kımseyi bağımlı ailesine ve evlıyse cocuklarına deger vermeyen insan dıye nıtelendırmıyorum kımseyı sakın yanlıs anlamayın.

Özellikleri:

64 LVL WARIOR
    NP : 68K

• helal olsun sana ben de bırakcam bu nalet oynu ( bırakabilirsem )
  • inş birakıcam bu oyunu bu oyuna basladıgım gune ************* olsun
  • Eğer gerçekten bırakmak istiyosam BIRAKTIM derim olay orda biter.Herkesin bu iradeye sahip olduğuna inanıyorum.Ben şu anda oyunu oynamak istediğim için bırakmıyorm.Tadını çıkararak bi pk yaparsam belki...
  • valla dersanem var oyunu silecem neti kapatacam msn kapanmasın die de 3 haftada bir cafgeye gidecem oyuna girmicem ***** olası oyun kaç adamın canını yakmıştır oks var önümde başlatmasın oyun
  • SANA TEK ŞEY SÖYLİYECEĞİM KARDEŞ SEN TÜRK OLAMAZSIN :))) BUNLARI DÜŞÜNEBİLMEN WE UYGULAYABİLMEN ÇOK GÜSEL BİŞEY HELAL OLSUN BAŞARILAR SAYGILAR

EMEĞE SAYGI
  • ab o zaman char ı nı bana verirmiisn benim char ezik
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: kutluacarr

ab o zaman char ı nı bana verirmiisn benim char ezik

Bunun gibilerde çıkar konunun orta yerine sı..r
  • kardes sen burda demıssıj bırınde np 68k dıerınde 87k
    64 LVL WARIOR
    NP : 68K

ID : GooDWarioR
    Level : 64
    KARUS
    CLAN : Yok (Aranıyor)
    NP : 87K
  • ßırakmak Kolay Olsa Onu Unuturdum Knight Online Neki
  • quote:

Orjinalden alıntı: mateja_kezman

SANA TEK ŞEY SÖYLİYECEĞİM KARDEŞ SEN TÜRK OLAMAZSIN :))) BUNLARI DÜŞÜNEBİLMEN WE UYGULAYABİLMEN ÇOK GÜSEL BİŞEY HELAL OLSUN BAŞARILAR SAYGILAR

EMEĞE SAYGI

Ne yani Türkler bunları akıl edemez mi?Bence sen Türk olamazsın!!Bu smileyida 2 yildir ilk defa kullanıyorum..
  • türkler bunu akıl etse ßil€ uygulayamazlar we neden oyundaki bütün dolandırıcılar TÜRK ?? BEN TÜRKLÜĞÜMLE HEP GURUR DUYDUM KİMSENİN TÜRKLÜĞÜNEDE BİŞEY SÖYLEDİĞİM YOK

TTK
  • Türkleri Kötülemeyi Bırakın Hepimiz Türküz Ve Ben Gurur Duyuyorum
  • HER BATAKLIKTAN EL߀T BİR GÜL ÇIKAR WE HER GÜL BAHÇESİNDENDE BİR TANE SİVRİ SİNEK ÇIKAR AYNI H€SAP TÜRKLERİ KÖTÜLEDİĞİM YOQ

TTK
  • NP olayına gelınce pk da ole ole o hale geldım sıkıldım. Ama bu zamana kadar sarfettıklerımın bır karsılıgı oldugunu dusunerek satmayı planlıyorum. Real para veren olursa verecegim charı itemlerim sunlar

+6 sheel set
    Lupus pendant
    +3 rebirt glave 75 posion 171 atack
    +9 str set

TÜRKÜM GURUR DUYUYORUM. Önemlı olan ne oldugun değil ne olacagını bılmektir. Bugun yataga uzandıgında aaa ne guzeldı bugun super ıtemler yaptım manyak pk yaptım dıyerek uyudugun gununde yarına gelecegıne bı faydası yoksa bırakın faydası olmaz olsun dıyerek başladım bu yazıya ben..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.