Şimdi Ara

ko pc yi kapatıyor yardım pls..!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • abiler ablalar ko yu yükledim oynamya başlıcaktım ki oyuna giriorum 15-30 dk sonra pc kapanıor yardım pls...!

• Plus Live eklentisi varsa sil.
  • merhaba..
    oncelikle varsa antivirus onu kapatmani tavsiye ediyorum bir ihtimal pc standart gelen ayarlari kaldirmiyorsa
    optionslara girip ayarlarda dusurme yapabilirsin..caki$ma olabilir.. kullandigin pc ozelliklerini i$letim sistemini yazarsan daha detayli yardimci olabiliriz..
  • pc min özellikleri 1 gb ram 256 mb ekran kartı .?
  • msn plus ı siliyosun düzeliyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: #LinkinPark#

msn plus ı siliyosun düzeliyor

+1907
  • quote:

Orjinalden alıntı: wistonII

quote:

+1907

+1905
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: wistonII

quote:

+1907

+1905

+2008

• peki beyler hepinize tşk ederim ama eğer oda olmassa başka yapabileceğim bişi varmı (daha hiç oyuna giremedişim için soruorum)
  • bu konu isabet olmuş aynı sroun bendede var ama bi sorun var msn plus denetim masası program ekle kaldır dan göremiyorum nereden silecem bunu ben?
  • kardeş ben msn plusuda sildim yine kapattı yha bilgisayarda hala kalıntıları var yada sorun başka
  • quote:

• yav msn plus yokki silelim başka nedeni olabilir mi bi araştırıyım
  • 1 hata filan vermiyormu veya şöle diyim resmi atıyor yoksa kapatıyormu
  • TryAgain Benim REset Atıyor Xtrap Hata verip Ne olabilir ? format zamanımı geldi bendede msn plus var ama
    bilmiyorum..
  • @Rinnannayi

walla bu xtrap çok kötü bişey koxpu engellicez diye getirdiler engellediği yok.. her neyse 1 aralar bnmde öle oluyordu resliyordu makine xtrap hatası ile beraber sana tavsiyem 2 tane.

1)msn plusu sil
    2)oyuna girerken pc saatini 00.00 yap ve 40-45 dk ya bir gene 00.00 a dönüştür yani hiç 01:00 ı görmesin.

2. yolu saçma bulabilirsiniz ama 1 yıl önce filan ben böle yapıodum hiç de reslemiordu
  • arkadaslar nedense ayrısorun bendede war ozellikller aynı 1cb ram 256 md ekran kartı fln filan bende neden resetliyo msn pluss yok discovery war hic bisi anlamadım ndn bole oluyo
  • hiçbiri çözüm olmazsa ram lere bi gözat
  • Aynı problem bende de var. ve bu birden bire oldu. hiç yeni bir program yüklemedim. oyunda değilken bile aniden bütün sistem kapanıp pcden elektrik kesiliyor. Aynı sorunu yaşayan arkadşlar oldu mu? olduysa çözebildi mi? format at demek çözüm sunmak değildir onu da belirteyim.
  • yha bakın bazılarında res atıomus ama bende pc tamamen kapanıo msn plusu sildim hatta msn 8.5 vardı onuda sildim msn 8.0 ı yukledim sonra daha oyuna giremedim (yarın gircem pre alıom) yine yaparsa o saaat i denicem inş olur bu insanın içini sıkıyıor buna bi çözüm bulun abiler ablalar
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.