Bildirim
KO PVP SERVERLAR
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ronia online var hic kapanmiyor server
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
User oranı nasıl kardeş -
arkadaşlar banada indirebileceğim link verirmisiniz bide serverlar -
BETA oldugundan 150ye yakin user var ama onceki sunucusunda 3000 e yakin useri vardi pus itemleri betada ucretsiz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Eğer bildiğiniz pvp server olmayan, 70 cap, exp kolay\orta, drop orta\zor olan bir server varsa önerir misiniz?
70 lvl sonrasını hiç bilmiyorum uğraşamam zaten. Fire drake ilk geldiğinde bırakmıştım. Ayrıca itemler falan mal gibi olmuş. Her şey rengarenk parlıyor, charların kanatları var, ellerinden ateş çıkıyor falan. Gerek yok.
70 sınır olsun, exp\item biraz zor olsun ki clan falan bulup bi arkadaş ortamı yapalım. Yoksa direk pvp olduğu zaman sarmıyor. Öyle serverlarda 1 saat oynuyorum en fazla. Tek takılmaktan canım sıkılıyor. -
geçen ramazan theknightonline oynamıştım bu ramazan oynıcak güzel server bulamadım bende
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X