Şimdi Ara

KO USA NIN GEÇMİŞİ KURULUŞU VE HİKAYESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • az laglı ve temiz bir server olarak başladımı acaba ?
    HAYIR DEĞİL.

KO önce malezyada kuruldu biliyorsunuz . bu server da çalışan 3 kişi serverın dosyalarını çalarak amerikaya yerleşirler ve orada bi ko server açarlar sonrada ko malezya ile mahkemelik olurlar fakat bu mahkeme sürecinde para yı vuran ko usa birazcık para karşılığında malezya KO yuda kandırır..
    önce beta sürümleriyle açılan ko usa daha sonra
    aresle ile hayatına devam eder. ve bu zamana kadar da serverlarını açmaya başlar ve büyür gelişir. bu arada ilk servera kasmaya başladığımız da serverda bi sürü yabancı player vardı türkçe kimse bişi yazmıyordu çünkü oyunda türk adeta parmakla sayılacak kadar azdı. o zamanlar server adam gibi bi serverdı. xyz die bi mage vardı serverın ilk 60 ve sonrada ilk 70 magesi (GM tarafından destekli arkadaş yanyana oyun oynalardı) düşünün cz ye çıkıosunuz adam ölmüyor. lvl 55 bile serverda yokken bu adam 60 olarak türedi neyse sonra dier serverları açtılar lag yüzünden bi çok player kaçtı yine hack olayları gündeme geldi ve server deiştirdiriler yeni serverda devam ettiler baktılar oradada bu olayların haddi hesabı bitmiyor yine oyunu bıraktılar ve eski yerlerine malezyaya geçtiler. xienona kadar bu olaylar devam etti tam düzeldi derken ottomanlar ve modlar olaya girdi gm ile yakınlığı bilinen bu şahıslar parakarşılığı bi çok item ve gb satarak para kazanmaya başladılar bundan sonra serverlar yavaş yavaş patlamaya milletin charları hacklenmeye başladı sonra bi temiz server açalım dediler cyper (ahanda en güzel server ) ve herkez gibi bizde kasmaya başladık dier serverlarda char patlatmalar ve hacklemeler silinmeler gibi olayları duyuyorduk bi de baktık bizim charlarda patlamaaya başladı bizimde biraz arkamız sağlam olduığundan olayların ankaraya kadar uzandığını ve bi avuç poke (pokemon yaşça küçük playerlar) tarafından yapıldğını öğrendik açık adreslerine ve arkadaşların kadar bulduk tam yola çıkıp kimlere bulaştıklarını gösterecekken charlarımızı geri vermeyi kabul ettiler çünkü daha önce kimse onları bulamamıştı. nasıl olurda ... bulmuştuk değilmi. biraz zor gibiydi. ama bu işten para kazanan insanları tanıyınca merkezin neresi olduğu çıktı piyasaya bu en başından beri ankara kaynaklıydı . yani diezden beri... türkler çoğalmaya başlayınca yeni para pazarı oluşmuştu oyunda canlı paraya gold barlar ve itemler hatta bu o kadar abartıldı ki ko sitesinde %50 daha fazla exp kağıtları GB ler ve itemler satılmaya başlandı resmi olarak sonrada ne oldu bunu kapattılar çünkü türkler düpü buldu (gavurların elektriğii bulduğu gibi ) yani bu sefer düp yapma yolları türklerdeydi. biz biliyorsunuz bişi buldukmu abartırız asyadan avrupaya gitmemiz gibi durmayız . taki zevki sefaya varana kadar. NEYSE.

USA telekom ülkesinde bulunan internet sitelerine girişlerde cüzi bi rakamda olsa (duyumlarıma göre 10 dolar ) para verilirdi. yani oyunda ko nun asıl gelir kaynakları üyelik den ziyade siteye yapılan girişler zaten bi yere girerken sürekli yeniden giriş yapın diye uyarı gelir ve html hatasıverir bunlar bozuk dosya komutlarıdır kendileri tarafından konulan komutlar.

UZUN LAFIN KISASI

3 HIRSIZIN GİTTİĞİ YOLDAN Bİ OYUNUN PEŞİNDEN GİTTİK SÜREKLİ KASTIK KASTIK KASTIK SONUMUZ HEP HÜSRANLA BİTTİ.

OYUNDA TANINIR Bİ CHAR OLMAK KADAR ACI BİTEN Bİ SON OLAMAZ . . .
    yanlış anlamayın lütfen ben sadece bu oyundaki üç kağıtları çok yakından gördüm kimsenin charına bişi yapmadım ama yapanlarıda buldum tanıdım. o yüzden size bunları yazmamdaki amacı kötüye yormayın

benim arkadaşlarımın ve daha bi çcok insanın canı ve zamanı yandı bu konularda . . .

TAVSİYEM ONLİNE OYUNLARDA ARAYIŞ İÇİNDE OLUN Bİ alternatif bulunuz.
    yorumlarınız özenle okuyacağım. . .

ŞİMDİDEN ZAMANINIZIÇALDĞIIM VE BU KONUYU OKUDUĞUNUZ İÇİN TEŞEKKÜRLER.

• saol
  • hoş :)
    +1905
  • O zaman bir soru soracağım?
    Şu an da en güvenilir server hangisi?

Hack olaylari gittikçe artiyor...Xi hacklenme vakaları açısında ne durumda..
    Gerçi karus kralı Dante_ bile hacklendi ama...

Eğer bir gün hack yersem bu oyunu bırakırım...oyunda iken 3.party hiç bi program açmam..Anti virüs-firewall-spyware tüm önlemler alırım...trade her zaman kapalıdır..

cevaplarsan sevinirim
  • cypher dedim orayı bırakdım şimdi oLimpiada kasıordum. sonuç yok burasıda aynı oyunda her yer aynı ben zamanında bazı dosyaLar payLaşmıştım söLemiştim... şu anda ko inanıLmaz para kazanıor ve durumLarından memnunLar ama gerekLi iLgi ve aLaka yok oyuncuLara karşı, bu oyunda hiçbi zamanda oLmayacak gaLiba
  • Kac KeRe Werildigini hatirlayan warmi
  • "OYUNDA TANINIR Bİ CHAR OLMAK KADAR ACI BİTEN Bİ SON OLAMAZ . . . "

katılıyorum...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • düşüncelerini paylaştığın için saol.

tanınmamak fazla göze batmamak lazım, haklısın...
  • artık anladığım kadarıyla herkesin psikolojisi şunu gösteriyor eskiden olduğu gibi zevk alınamıyor alınsa bile çoğu zaman canımız yanıyor..yani oyunu bırakmaya yöneliyiZ.!!!bu tür olaylar yüzünden oyunu bıraktım kısa bi süre önce is id ve şifremi donanım habere verdim...şimdi çok rahatımBen emeyimle paramla alın terimle iyi yerlere gelicem bi başkasıda hakkı olmadan benim onca günlerimin saatlerimin karşılığını çalıp başkasına satıcak..olmaz olsun
  • paylaştığın için teşekkürler..uskoda yöneticiler gerçekten aklı başında dürüst insanlar olsa bugün bu olayların çoğu yaşanmazdı..en azından usko yönetiminin bu olaylar karşısında mücadele ettiklerini görürdük..ama malesef kıllarını kıpırdatmıyorlar..

(buarada temiz sayfa cypher beni çok güldürdü şuanda oyunun en kirli sayfası sanırım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi odea -- 11 Mayıs 2006; 7:40:33 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.