Şimdi Ara

!!KO YA HATA MESAJI ALIP GİREMEYENLER!! NO SUCH REGESTERED ID HATASI ÇÖZÜMÜ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    KO GİRİŞ EKRANIN DA BÖYLE BİR HESAP OLMADIĞI ŞEKLİNDE UYARI ALIYORSANIZ,KO SİTESİNDE (SOL ALT KÖŞEYE YAKIN) KULANICI ADI VE ŞİFRE YAZAN YERİN ALTINDA,ŞİFREMİ UNUTTUM SEÇENEĞİ İLE ŞİFRENİZİ DEĞİŞTİRİP OYUNA GİRİLEBİLİYOR.BEN 2 GÜN BU UYARI YÜZÜNDEN (NO SUCH REGESTERED ID) OYUNA GİREMİYORDUM,BÖYLE YAPTIM ARTIK OYUNA GİREBİLİYORUM.BELKİ BİLENLER VARDIR AMA 2 AYRI YERDE SORMUSTUM CEVAP ALAMAMISTIM,SORUNU KENDİM ÇÖZDÜM SAĞOLUN ARKADASLAR...
    YARDIMIM OLDUYSA NE MUTLU BANA,GÜZEL GÜNLER DİLERİM HEPİNİZE.
    BANLANDIĞIMI YA DA HESABIMIN SİLİNDİĞİN DÜŞÜNMÜSTÜM DEĞİLMİŞ :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yunuscan -- 13 Ekim 2006; 14:47:41 >

• eğer gerçekten işe yarıyosa çok yararı bişi

upppp!!!
  • bir Up ta bende belki sorunu olan wardır.
  • TEŞEKKÜR EDERİM AMA GERÇEKTEN BU SEKİLDE ÇÖZÜLDÜ, O YÜZDEN BU MESAJI HERKESİN GÖRMESİNİ İSTEDİĞİM İÇİN TEKRAR YAZI YAZDIM .HERKESTEN ÖZÜR DİLERİM MESAJIMI YUKARI TASIMAK İÇİN TEKRAR YAZDIĞIM İÇİN... HERKESE GÜZEL GÜNLER DİLERİM
  • arkadsım bendede aynı uyarı cıkkıyo yanlız sıteye logın oldum ve my kolda prıvate bolumunde sunlar yazıyodu 2006-09-14 12:54:00 type of inqury block30 entered by SullimoInterference with users. Interference with users. bı yorum yaparsanız sewınırım kafayı yemek uzereyım
  • banlanmışın 30 gün :)
  • haklısın arkadasım fark ettıysen banlanalı bugun tam 1 ay oldu saat te gectı ama hala acılmadı aradakı saatt farkından dolayımı acaba? eger ogleyse turkıye saatıne gore kacta acılacak bılen varsa solesın lutfen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.