Beyler KO yu daha yeni yükledim oyun bence çok bozulmuş. Öncelikle yazılar sonra da kontrol. O ne öle sağ tıka basılı tutunca dönüo. Onu yoketmenin yolu war mı ? Biliyorsanız lütfen yazın..
cevap vermeyi isterdim ama uzuuuuuuun zaman önce bıraktım oyunu sana kolay gelsin
Real hayatında başarılar o zaman
senin çevre isimli konuna da mesaj attım umarım yararlanırsın
sağ tuşa basılıyken çevirmesi sanırım eskiden de vardı?
ooo yenı gelen maradonla bır cok sey deiştı oyunda saymakla bıtmes yanı bıde sag tıklayınca dönen seyi kaldırmak munkun deil
@SaikaZede İşte ben ne zamandır oynamıyorum o yüzden bilmiyordum. @Hero_king Saol en azından bunu öğrenmiş oldum
kardeş o eskiden beri var sağ tusa basılı tutunca donmesi YEni knightle alakası yok
valla bende bitirdim ama öle takılıom. elimdeki çıkardım bitti benimde tamamen.
Valla O Yöntem Cz DE Cok Güzel Mausenin Ortasındakı Topa Basınca Tamamen Sana Arkanı Gösterior :)
En iyisi empire dı zaten sonra bozdular
empire şu anda değiştiriLmeseydi emin oL pLayer $ayısı çok fazLa olucaktı keşke empire gitmeseydi
quote:
Orjinalden alıntı: Proqamer!
empire şu anda değiştiriLmeseydi emin oL pLayer $ayısı çok fazLa olucaktı keşke empire gitmeseydi
KATILIYORUM
bnece hiç başlama yeniden
Öncelikle şunu söyliyim ben Beramusun ilk açıldığı günlerde başladım oyuna. KE den önceki versiondada oynadım ve şuana kadar USKO nun bütün test serverlarında oynadım.
KE'nin neyini savunuyosunuz anlamıyorum.
-Dupe -Bug -Dandik Grafik -Belkide KE yi savunanların şuan içinde oyun oynadığı Ardream Haritası yok. -Görevler yok ...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme