Şimdi Ara

KO YU BAYAN OYNIYANLAR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
1.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hehe var tabi cok yakından tanıyom sevgilim izleye izleye oda örendi sonra tiryakisi oldu evden cıkmıyo lvl 45 ıce mage var
  • beramusta 1 tane biliyorum adı Ezgi_Yunus bana dedi ki herkes benden ev adresimi istiyo bende veriyom dio sen nolur benden isteme nolur dedi bende eh dedim hani kız ya sence neden ev adresini istiyolar sanıyosun sen eve gidip yaatğı hazırlamak için
  • deimosta kız oyuncu dolu ama hiçbirine böle küfür filan edemezlerhatta ks bile yapamaz kimse deimos ta arada civcivleri toplar kasarımdeimosta oynayan kız oyuncular erkekler kadar en az
  • beramusda Dante nickli karus warrior var . normalde oynayan erkek ama arada bir kız arkadaşıda oynuyor. hatta benden msnden char isteyen yabancı kızlar oluyor.
  • dies de level 64 bi warrior kullanan bayanla tanıştım aman bari czde kesmese beni
  • quote:

Orjinalden alıntı: kaptan_black

ne kadarı doğru bilmiyorum ama OLİMPİA NIN GM İ KIZ DİYOALR AMA EMİN DEĞİLİM

doğru
  • Areste BayanX diye biri vardı Zombilere takılıyodu İŞİN saçma yanı ise Lvl 45 gözüküo ve archmage Nasıl oldun diye sordum Önceden Oynayanı Bayan mış lvl 60 dan 45 e düşürüp adama devretmiş :)
  • areste knights clanının başkanı k1z1n1i war !!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: barissahin53

areste knights clanının başkanı k1z1n1i war !!!

o eskiden di şimdiki sahibi farklı eski sahibi istanbuldan arzu diye bir kızdı. (Nerden tanıyorsunuz diye sorarsanız arkadaşımın ablasıydı )
  • ben aresde gördüm burcu diye bi buffcu ahhh ahhh
  • quote:

Orjinalden alıntı: MoRtIL_468

ARKADASLAR HİC GÖRDÜNÜZMÜ YADA TANIDIGINIZ BİRİSİ VARMI KNİGHT ONLİNEYİ BAYAN OYNIYAN BEN HEP ERKEKLERİN OYNADIGINI DÜSÜNÜYORUM

Bizim cafede var 56 lvl rogue Cypher'da
  • oyunda 60+bayanlar var . 4-5 kişi tanıyorum
  • areste oynayanlar bilir en basiti orc kralı Drt_laydknight DRT klanın kurucusu bayandır
  • quote:

Orjinalden alıntı: doves

quote:

Orjinalden alıntı: kaptan_black

ne kadarı doğru bilmiyorum ama OLİMPİA NIN GM İ KIZ DİYOALR AMA EMİN DEĞİLİM

doğru

peki hangisi bayan irene mi?
  • bende oynuorum level 30 um bufferım ayriyeten ..yardımlarınızı esirgemyin bendn:)bazn aga fln diolar bende kızım diince inanmıolar hadi ordn fln diolarr..
  • ARESTE YAKINDAN TANIDIGIM 2 TANE VAR BIRI INSOMNIA DAKI BLANCANIEVES ADI ISHABEL

DİGERİDE BAYANX ADI HULYA KADIN BU OYN YUZUNDEN KOCA BENI BOSADI DİYE SİTEM EDİYORDU

• quote:

Orjinalden alıntı: NAMIK1

ARESTE YAKINDAN TANIDIGIM 2 TANE VAR BIRI INSOMNIA DAKI BLANCANIEVES ADI ISHABEL

DİGERİDE BAYANX ADI HULYA KADIN BU OYN YUZUNDEN KOCA BENI BOSADI DİYE SİTEM EDİYORDU

o da bişi mi biz bu oyun yüzünden hayatı boşadık..

• benimde arkın ablası war cocuk ders calısırken o da abyss kasıomus
    duyunca cok gülmustum
  • quote:

Orjinalden alıntı: ante

Oyunu ele geçirmek mümkün olsaydı... Zaten çok az kişiyiz gittikçe de azalıcak. KS yapma diyosun ağıza alınmayacak küfürler yiyosun. Kaç bayan bu küfürlere cevap verebilir? Kaç bayan bu küfürleri kaldırabilir? üstelik haketmediği halde... bayana yabancılarda rastladım, yetişkin insanlar. Biri bayan olduğunu söylediği için pişmandı.
    Türklerin çoğu da belli etmiyo zaten.Emin olun umduğunuzdan daha fazladır. Belli etsen bi ton gereksiz insan abuk abuk laflarla çevreni sarar. Bu kadar küfür eden karşına gelince neler neler soyler düşünmek bile istemiyorum. Bu oyunu oynayan o kadar çok saçma insancık varki. Onlar ayıklansa çok daha eğlenceli bir oyun olabilir aslında. Ama mümkün değil.
    Ben bu oyunu oynamayı seviyorum, bu yüzden tek başıma oynuyorum. Tek kötü yanı bu yüzden çok yavaş ilerliyorum. KS yapma diyorum küfür yiyorum. Bir de bugünlerde her yerde üzerime çekiyolar zor yırtıyorum. Aklı başında bir insan neden benim XP kaybetmemi istesinki. Neden gelip özellikle KS yapsın ki? KS yapma deyince de o kadar ağır küfürleri neden etsin ki.
    Yukarda söylenen laflara baksanıza. "Bana Flame Geldi Atesli " ne demek yaa? Oyle geldiyse emin ol bayan değildir seninle kafan bulan biridir.
    Bay bayan değilde herkes kendine saygı duymakla işe başlasa, küfür etmez, küfür de yemez. Bu oyunu oynayan bayanların olması da o kadar ilginç bir şey değil. İlginç karşılayanlar var galiba!
    ...aramızda bayan var huucccuummmm

• quote:

Orjinalden alıntı: NAMIK1

ARESTE YAKINDAN TANIDIGIM 2 TANE VAR BIRI INSOMNIA DAKI BLANCANIEVES ADI ISHABEL

bu beni bugun iki defa kesti tabi DRT gelene kadar

sora drt town daki pirest lere parti attı çünkü town basmaya geliyolar ve town bombos tabi buff olmayan butun pirestler oturuyo parti bekliyo

5 pirest aldı bide drt devamlı 1920 grup heal le bi gecti town un önüne humanlar ilkinde zor zar yatırdı ikincide bi baktım kimse kalmamıs

beni kesen bayanıda bowl da yakaladım malesef arkamda PUPPİE vardı frost nova arkasından gelen süper
    novalarda son kalan canına bi 51 suyu serpiştirdim muahah bi baktım yanda deli_joseph has defeatch BLANCANIEVES işte orda dünyalar benim oldu

he bu arada drt dediğim

quote:

areste oynayanlar bilir en basiti orc kralı Drt_laydknight DRT klanın kurucusu bayandır

arkadasın bahsettiği char

en zevkli ko günüm dü bu gün

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.