Şimdi Ara

KO YU BAYAN OYNIYANLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
1.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADASLAR HİC GÖRDÜNÜZMÜ YADA TANIDIGINIZ BİRİSİ VARMI KNİGHT ONLİNEYİ BAYAN OYNIYAN BEN HEP ERKEKLERİN OYNADIGINI DÜSÜNÜYORUM

• benim tanıdığım, konuştuğum türk 2 tane bayan var,
    yabancı ise bir sürü var.

nerden bilion dersen, bazı clanların sitelerine girip bakıom bazen, çoğu karakter sahibi bayan.

hem napcan bayanların oynayıp oynamadığını öğrenipte. kötü düşünceler içindeysen vazgeç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluelion -- 23 Ocak 2006 9:52:25 >
  • var tabi hemde ice mage =)
    Bide onu her gördüğümde bana dondururum seni, dondururum seni demese ...
  • bide bayanlar çok şanslı oluo geçen gün bayan bi oyuncu civ civ...sistem clanına almışlardı(ares)
  • var tabe olmaz mı mage 57 level cypher ben cypher dayken 46ydım bana hava atıodu
  • Vala Dolu var Hepsi de artist olmuslar .
    rocketboy sana ice gelmis. Bana Flame Geldi Atesli
    Benim oynayan arkadaslarım cok valla. Genelde Priest ve Büyücü oluyolar.
  • evet bende gördüm ve konuştum türk pek fazla yok ama yabancı dolu genelde karakterleride mage ve priest
    warrior ve rogeyi kaba diyemi açmıyolar ne
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    lost soulz ko oynayan warmı
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: ScaT

Vala Dolu var Hepsi de artist olmuslar .
    rocketboy sana ice gelmis. Bana Flame Geldi Atesli
    Benim oynayan arkadaslarım cok valla. Genelde Priest ve Büyücü oluyolar.

• ne kadarı doğru bilmiyorum ama OLİMPİA NIN GM İ KIZ DİYOALR AMA EMİN DEĞİLİM
  • benim bildiim kadar1yla areste _Atalente_ isimli char1 gözde diye bi k1z oynuyodu simdi el degistirdi bi çocuk oynuo
  • Bende tanıyorum genellikle priest oluolar ama ben karus warriorda gördüm. Birde arkadaşın dediği gibi düşük lvllerde yüksek clanlara alıyorlar. Çünkü clanda bayan biri varsa ikisi konuşsun türünden...
  • ya napcaksın ben onu anlamadım.bu akşam moradonda gezelimmi priestim falan:D mauahha
  • Var hemde iki tane. biri mage diğeri priest Birini reelden tanırım. Diğerini oyundan
  • benim de tanıdığım bi tane var 50 lwl rogue elinde shard ile mirage var ikisini de bi adam vermiş oyundaki adı çagdaşkokcu ama bu ad abisinin gerçek adı aslı xgenon da oynuo ırkı da karus
  • ben 4 tane gördüm.biri 17 , biri 11 , biri 10 , biri 14 yaşınyaşındaydı.17 olan asasdı.ötekiler mage di.beyler kokmaya başladım ounu elemi geçiriyolar yoksa !!! sonra arenada fln bizi öldürüp seni eziq demesinler !!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: C_4

ben 4 tane gördüm.biri 17 , biri 11 , biri 10 , biri 14 yaşınyaşındaydı.17 olan asasdı.ötekiler mage di.beyler kokmaya başladım ounu elemi geçiriyolar yoksa !!! sonra arenada fln bizi öldürüp seni eziq demesinler !!!

gerçekten yarın birgün %50 ye yakın bir orana geldiklerinde bizi ezerlere de kestikleri
    yerlerde de ezik erkekler der gülerler ha beyler sonumuz kötüye gidiyor,iyice biz ne
    yapsak kızlarda onu yapmaya kalkıyo Allah yardımcımız olsun

• CYHPERda 60ustu bı bayan tanıyorum assasın ve en kral assasınlerden ama ısım vermem reklam olur
  • Oyunu ele geçirmek mümkün olsaydı... Zaten çok az kişiyiz gittikçe de azalıcak. KS yapma diyosun ağıza alınmayacak küfürler yiyosun. Kaç bayan bu küfürlere cevap verebilir? Kaç bayan bu küfürleri kaldırabilir? üstelik haketmediği halde... bayana yabancılarda rastladım, yetişkin insanlar. Biri bayan olduğunu söylediği için pişmandı.
    Türklerin çoğu da belli etmiyo zaten.Emin olun umduğunuzdan daha fazladır. Belli etsen bi ton gereksiz insan abuk abuk laflarla çevreni sarar. Bu kadar küfür eden karşına gelince neler neler soyler düşünmek bile istemiyorum. Bu oyunu oynayan o kadar çok saçma insancık varki. Onlar ayıklansa çok daha eğlenceli bir oyun olabilir aslında. Ama mümkün değil.
    Ben bu oyunu oynamayı seviyorum, bu yüzden tek başıma oynuyorum. Tek kötü yanı bu yüzden çok yavaş ilerliyorum. KS yapma diyorum küfür yiyorum. Bir de bugünlerde her yerde üzerime çekiyolar zor yırtıyorum. Aklı başında bir insan neden benim XP kaybetmemi istesinki. Neden gelip özellikle KS yapsın ki? KS yapma deyince de o kadar ağır küfürleri neden etsin ki.
    Yukarda söylenen laflara baksanıza. "Bana Flame Geldi Atesli " ne demek yaa? Oyle geldiyse emin ol bayan değildir seninle kafan bulan biridir.
    Bay bayan değilde herkes kendine saygı duymakla işe başlasa, küfür etmez, küfür de yemez. Bu oyunu oynayan bayanların olması da o kadar ilginç bir şey değil. İlginç karşılayanlar var galiba!

• quote:

Orjinalden alıntı: _XoX_

benim bildiim kadar1yla areste _Atalente_ isimli char1 gözde diye bi k1z oynuyodu simdi el degistirdi bi çocuk oynuo

Bu bahsettiğin kişi, orc priest mi :)

fena girdik bunla 1-1 imize. hatta bu ve tayfasıyla...

Oyun Hatun kişilerle tanışıp kaynaşma aracı olarak kullanılmamalı bence, bu iş için yapılmış bi dünya site var..

şimdie kadar sayısını hatırlamadığım kızla karşılaştım, (en azından öyle söylediler, öyle duydum) da hiç birisine msj atmış değilim. gereksiz bu tip şeyler.

bende tanıyorum birini, daha doğrusu cafeden biliyorum. hatun morad, ve fena şekilde oynuyo :D ne zaman görsem cz de :D maşallah diyip geçiyorum köşeye ;)

@ante; ks yapma dediktensonra küfür edenler emin ol 10-12 yaşında bacaksızlardır. herkesi de 1 kefeye koymna ;)
    yukarda flame, ateşli diyenarkadaş olaya espirili yanaşmış ama kızlar bu tip şeyleri pek kaldıramıyo.

rahatsız edilmeden oynamak istersen, 1-2 yöntem var :) party ve clan dışında her msjı kapamak :)

• Asla herkesi aynı kefeye koymam. Mümkün mü..Sadece maksatı oyun oynamak olan çok kişi var oyunda. Maalesef arkadaşlarımın hepsi Karus.
    Özel mesajlar tabiki kapalı ama sen genelden edilen küfürlere denk gelmemiş olabilir misin? Sanmıyorum. Trade den önce kapatılması gereken birşey oldu bu benim için.
    Espri yaparken biraz dikkat etmek lazım diye düşünüyorum. Espriyi kaldıramamaya gelince, doğrudan kimin yaptığına bağlı.
    O küfürleri edeni de ben bacaksız diye artık yorumlamıyorum. 10-12 yaşında??? bazıları gayet iyi ingilizce konuşuyor...yaş aralığını maalesef biraz daha açmak gerekiyor. Sadece yazık diyorum.
    Senin düşüncene saygı duyuyorum ama bence rahatsız edilmeden oynamak mümkün değil. Boşuna şikayet ediyorum aslında, ya bunlarla oynancak ya da oynanmayacak. Ama onlar yüzünden de oyunu bırakmak istemiyorum.
    Hiç kimseye bulaşmıyorum, artık KS yapılınca da birşey söylemeden başka bir yere gidiyorum. Bir rouge üstüme bir yaratık çekmeden de genele hiç bişey yazmıyorum. Bunlara rağmen bana küfür etmenin bir yolunu buluyorlar. " Git burdan...........burası bizim" gibi. Şikayet edince de birşey çıkmıyor maalesef.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.