Şimdi Ara

KO YU BAYAN OYNIYANLAR (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
1.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • aresdeki kznl1i kızın 1 i lwl 70 priest
  • çok saçma görüşler ortaya atanlar olmuş.yok iyi clana civciv hatun alınıyor.şimdi biriyle konuştun sana ben kızım dedi bunu diyenin kız olduğunu nerden bilceksin ip sinde kız mı yazıyor allah aşkına bide ona göre alıyorlarmış.bnm tanıdım bir priest cypher we dies de aynı kişidir hemde o küfürlere çok güzel karşılıklar wermişti yani bayan küfretmez die bişey kesinlikle yok ve 2 char ı da 60 üstü.torpil diil
  • küfredeni şikayet edin banlamazlar mı?
  • <Allah belamı versin 63 lvl priest var xıgenonda bayan!!nickveriorm:cihana_hitabe
    İnanmayan pm atar sorar
  • quote:

Orjinalden alıntı: NAMIK1

ARESTE YAKINDAN TANIDIGIM 2 TANE VAR BIRI INSOMNIA DAKI BLANCANIEVES ADI ISHABEL

DİGERİDE BAYANX ADI HULYA KADIN BU OYN YUZUNDEN KOCA BENI BOSADI DİYE SİTEM EDİYORDU

bayanx olympiada 60 priest bizim clandaydı bıraktı sonra
    34 yasında kendini bu oyuna vermis

• galiba 30 un üzerinde bayan arkadaşım var ve hala oynıyan belki daha fazla gayetde ıyı oyuncular nıck desıfre etmek ıyı dııl bence .
  • bir bayanın oyun oynaması pek de anormal değil örneğin:benim işim oluyo yada gözlerim ağrıyo falan kardeşime deru dönerken aynen"bak kızım sürekli z1z1 yap,şu mavi şeyde 500 ün altına inerse 5 e bas"dedim 9 yaşındaki kız beni 50%85 den 51 yaptı :D ara sıra oynar kendileri...
  • Scammer cılardan uzak durun

Arkadaslar oyunda nickleri " tuğba_16" "merve_19" " aslı_1987" gibi nickler bulunmakta (cyhper)

Bu kişiler GERCEKTE SAPINA KADAR ERKEK dir . Gelip oyuna yeni başlagığını sölüyolar

ve sizden item yada ezik char istiyor hatta fake bi msn adresi alıp sizle konusmak istiyor

Gözümün önunde bu taktigi yapan kişi 48 bi char aldı .

Dikkat edin
  • quote:

Orjinalden alıntı: Wolqanyc

Scammer cılardan uzak durun

Arkadaslar oyunda nickleri " tuğba_16" "merve_19" " aslı_1987" gibi nickler bulunmakta (cyhper)

Bu kişiler GERCEKTE SAPINA KADAR ERKEK dir . Gelip oyuna yeni başlagığını sölüyolar

ve sizden item yada ezik char istiyor hatta fake bi msn adresi alıp sizle konusmak istiyor

Gözümün önunde bu taktigi yapan kişi 48 bi char aldı .

Dikkat edin

• quote:

Orjinalden alıntı: M_MoRuK

bir bayanın oyun oynaması pek de anormal değil örneğin:benim işim oluyo yada gözlerim ağrıyo falan kardeşime deru dönerken aynen"bak kızım sürekli z1z1 yap,şu mavi şeyde 500 ün altına inerse 5 e bas"dedim 9 yaşındaki kız beni 50%85 den 51 yaptı :D ara sıra oynar kendileri...

wallaha kardeşin senden becerikliymiş ona bi char açsan master bile olur sende sonra kardeşini geçecen diye üstünü başını yırtarsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RentzusuKen -- 24 Ocak 2006 8:29:25 >
  • olympiada ezgi diye lvl 59 bi buffcı var bugün 60 olur heralde %70 falandı
  • bayanım, koyu birkaç gündür oynuyorum.. bi de çaylak olmasam daha ne isterim.. yardım filan ettikleri de yok..
    muamele aynı...
    lvl 50-60 rüya gibi gelio şimdilik
  • Xigenonda japon bi bayan vardı mage adını hatırlamıyorum baya bi yardımı dokunmuştu lvl 32-33 felan o zamanlar level atlatıvermişti sağolsun.
  • xigenonda bayağı var hatta benim kuzenim var oynayan :D karı koca falan var onlar oynuyo
  • Tanıdığım priestlerin çoğu bayan
  • olympiada mehteran clanının başkanı charı karı koca kasıolar ailecek
  • benim kız arkadaşım oynuyor

usada biri var okuyor orda

almanydan da bir cok turk kız var bu oyunu oynayan

yani tahmini olarak oyunun %15i bayan bunların %3 u de turk
    tahmini olarak
  • bende bi bayan knight çı yım walla abim den geçti alıştım baya güsel oyun da işte hack shield olayından dolayı giremiyorum
  • xıgenonda ıcquen die biri var osmanlı clanın sahibi kendisi çok ii bir bayan cidden çok ii birisi
  • quote:

Orjinalden alıntı: NetKing

benim kız arkadaşım oynuyor

usada biri var okuyor orda

almanydan da bir cok turk kız var bu oyunu oynayan

yani tahmini olarak oyunun %15i bayan bunların %3 u de turk
    tahmini olarak

Oyunun %15 i bayan mı ?

Abartma hocam
    />
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.