Bildirim
KO yu bırakanlar!!!!!!!!!!!!!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
bende bıraktım sayılır ama senin ki gibi değil oynadım sıkıldım artık çok fazla girmiyorum -
quote:
Orjinalden alıntı: Eternal_Fox
bende bıraktım sayılır ama senin ki gibi değil oynadım sıkıldım artık çok fazla girmiyorum
aynen gune 1 saatı bile bulmuyor artık -
böyle giderse bende bırakcam -
quote:
Orjinalden alıntı: Eternal_Fox
bende bıraktım sayılır ama senin ki gibi değil oynadım sıkıldım artık çok fazla girmiyorum
aynı benim gibisin
ben şuan oynadığım zamanlardan daha mutluyum -
Beni de sarmıyordu 3 ay önce zorla bıraktırdı K2... -
sosyel hayat kalmadı aynenn 4 ay önce 65lwl priesti bıraktım
bu seferde ardream yapıoz S
ama girmiom genelde k2 de ortam la muattab oluoom (: -
bende bıraktım ama veda videom olacak -
ben de bırakmıştım şu koxp exp buglar yüzünden şimdi yeni server açmışlar ne koxp var ne bug ondan geri döndüm heyecanla oyuna başladım yeniden -
ben bıraktım sanırsam 6 ay olacak. artık sadece gelen konulara ayorum yapıorum. yok sen bırakmadın ben seni gördüm forumda oynuyorum yazanlar varsa gelsin söylesin.(hayatımın 4 yılı zehir oldu) -
bırakanlardan x de charı olan varmı bana ms ıcın yardım edrmısınız hıc durumum yok a
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X