Şimdi Ara

KO yu bıraktım mutluyum!!!!!!!!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet beyler benim 72 lwl carım eardı sattım.O günden beridir KO oynamıyorum.Beni eve kapatmaktan,hırstan başka hiç bişeyime yaramıyormus bu oyun 2yıl önce güzeldi .Yıl basından sonra cok değişti oyun herkesze tavsiye ederim .

Ama Yinede siz bilirsiniz.....!!!!!

• bende bıraktım şimdi Dünya varmıs diyorum
  • Çoğu kişi bırakıyor bu aralar.
  • Ben arada bi PK yapmak için girerim sıkıldıgımdada atilla beklerim gerisi HL,CS,MSN,Mynet Okey
  • quote:

Orjinalden alıntı: _keOps

Evet beyler benim 72 lwl carım eardı sattım.O günden beridir KO oynamıyorum.Beni eve kapatmaktan,hırstan başka hiç bişeyime yaramıyormus bu oyun 2yıl önce güzeldi .Yıl basından sonra cok değişti oyun herkesze tavsiye ederim .

Ama Yinede siz bilirsiniz.....!!!!!

dostum en iyisini yapmıssın bende bıraktım bu oyunu....
    ve gordugum gıbı yavas yavas oynayanların sayısı azalıyo...
    herkes bızden olmaya baslıyo....

• ßende ßıraktım Ama Ara Sıra giriyorum lvl 68 Çar'ımı ful itemli ßırakamam oyle
    ARa Sıra pk Savas'lara giriom
  • 3 gün oldu bırakalı arada arkadaşımın charıyla pk yapıorum yoksa direk bırakılmıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: BursaLe

3 gün oldu bırakalı arada arkadaşımın charıyla pk yapıorum yoksa direk bırakılmıyor

Bak kardeş bir an önce bırak cünkü tekrar bağlanırsan car acacaksın sonra devam edeceksin 60++70++80lwleri görünce üzüleceksin. ilk bıraktığında zor luyo bosluk olusmus gibi oluyo ama alısırız artık
  • en iyisini yapmışsın bende oks nedeniyle 1485 patch inde bırakcam die söz vermiştim ama okullar açılsın bırakcam
  • İyi Kendini Kurtarmişsin bu illetden Birakmanin yollarini anlatayim.

Chariniz Hacklenirse %30 Birakabilirsiniz

En deyerli İtemsleriniz Upgrade yaparken yanar veya silinirse %20 Birakabilirsiniz

Banlanirsaniz Birakabilirsiniz %33 İhtimal ile.

%100 Cözümü yoktur
  • senin adına sevindim ...ama biz aynen devam
  • Çarın Şifresini Birine Vercen Oda Alsın İtemleri..Hehe Hack Yedim...Diye Bırakabilir...

-------------------------------------------------

Şaka Bi yana Biz Aynen Devam
  • yeni maradon gelsin bi bakalım bırakanlara noluo.bence 180 derece bi dönüş yaşancak oyuna
  • quote:

Orjinalden alıntı: _MOD_

yeni maradon gelsin bi bakalım bırakanlara noluo.bence 180 derece bi dönüş yaşancak oyuna

evet oyuna yeni maradon gelince 1-2kez girebilirim askere gitmezsem
  • bendebırakmıstım ama dün yine basladım olmuyo bu ask bitmiyo ayrıca o oyun basslarkenki bi karı var ya karus onada asık oldum babama söledim klawyeyi ekledi bana klwyeyle dolasıyom
  • quote:

Orjinalden alıntı: CoLoSis

bende bıraktım şimdi Dünya varmıs diyorum
    aynnen yakında bırakıcam hem mecburen hem kendi istegimle
  • 6 aydır oynamıyorum şöyle bi Knightonline bölümüne bakim dedim de hiçbirşey değişmemiş herşey aynı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.