< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Sabah Lanet İş Bilgisayarımı Açmaktan Nefret Ediyorum
-
-
Up
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yaşın kaç bilmiyorum ama işin kolayına kaçma niyetindesin. Ölsen ne olacak sanıyorsun? Ağlarsa annen ağlar, geri kalan herkes sizi unutur. Kız arkadaşın bile birkaç gün ağladıktan sonra başkasını bulur.
Bende zamanında müşterilerle sık iletişim kurduğum bir işteydim. Konunun şahsi olarak benimle hiç alakası olmamasına rağmen yetkili ayağına arıyordum. İnsanların kimi haklı kimi haksız ama mecbur dinliyorsun. Sonrasında sıktım dişimi az buçuk birikim yaptım, ardından kurslara vs.gidip kendimi geliştirdim. Şu an çok şükür bilişim uzmanı oldum. Yaptığım iş gene stresli ama güzel kazandığım için çok koymuyor. En önemlisi de sevdiğim işi yapıyorum ve konumumdan ötürü insanlar bana saygı gösteriyor.
İmkanın varsa bir hafta on gün değişik bir yere gidip kafa dinle. Sonrasında işinle beraber ufak ufak boş zamanlarında kendini geliştir. Akabinde seni 3 - 5 ay idare edebilecek bir para birikimi elde ettiğinde hevesinin olduğu iki konuda kendini kampa al(ben network kursu + ingilizce çalışmıştım). Sen elinden geleni yap, sonrası ya nasip...
*Hedef koyarken gerçekçi hedef koy. Paran olsa bile önceden yönetim tecrüben olmadığı için muhtemelen o parayı batırırsın. Maalesef bir kısım babadan şanslı dünyaya gelirken çoğumuz hayatta birçok şeyi kendimiz başarmak zorundayız.
-
Benim kolaya kaçtığım yok. Hayat anlamsız gelmeye başladı.
Hayata yüklediğin değer onu anlamlı veya anlamsız hale getirir. Eğer bir hedefin olmazsa -şu an sende olduğu gibi- en ufak bir rüzgarda oradan oraya savrulursun. Kendine hedef koy. Şu kadar zaman sonra şurada olacağım de. İlla bu hedefe ulaşmak zorunda da değilsin. Sadece o hedefi gerçekleştirmek için mücadele ederken bazı şeyleri başardığını görünce özgüvenin yerine gelecek ve hayata karşı tutunma isteğin artacak.
-
Hedeflerim vardı... Artık oraya gitmek neredeyse imkansız yapanileceksemde yıllar sonra olacak.
vurdur kurtul hocam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Halikarnas Şakşakçısı -- 11 Mart 2024; 16:13:34 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ticaret yap
Ticaret için sermaye lazım.
Evde olan tüfekle evet bazen düşünüyorum.
Bi ara sana otelden çalışıyordum yazılımcı oldum napcan dgs yi diyen bi üye vardı o da 2 yıl turizm mi ne okumuş durumlarınız benzer sayılır o yazılıma geçebilmiş sende öyle yaparsın
Valla hocam benim elim kolum bağlı. Tokiden nüstakil arsa çıktı ve benim hiçbir şekilde işsiz kalmamam lazım. Benim derdim siber güvenlik, yazılım değil. Zaten aktif olarak yazılımı geliştireceğim oraya geçersem ama vakit yok işte.
schopenhauer'a göre insan için iki tane zevk yolu var 1 tanesi düşük seviye yani maddi değeri yüksek seyler 2. ise yüksek değer zevkler yani bilim, hobi, araştırma yani zaman isteyen uğraşlar.
Benim derdim yüksek seviye zevkler. Ne ironik ki benim zaman satın almak için 1. Seviye zevke ihtiyaç duyulan şeye yani paraya ihtiyacım var.
Çünkü ben kendimi ruh hastası, emek yiyen, cebinden 5 kuruş emekçisine vermeyen, yalancı ve doymak bilmeyen işverenlere kıymetli zamanımı vermek istemiyorum. Yıllarca az paraya çalışıp limon gibi suyumun sıkılıp "emekli" olarak gezmek sürünmek istemiyorum.
tüfek uzun gelir hocam
-
hayat çok acımasız
-
Siz ticaret yapıyorsunuz hocam uydu işi kazandırıyor değil mi
Tek maaşlı emekliye yılda 18.000 tl destek ödemesi! Her gün 1 adet ekmek bedava! Gücümüz Türkiye anlıyorsun değil mi,
Gücümüz Türkiye İşimiz Belediye
Ekrem İmamoğlu
Ticaret yapmıyorum sadece uyducuyum. Anca çakı dön deriyor aç bırakmıyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X