Şimdi Ara

KOBE BRYANT (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya gülerek kazanmıcak maçı tamam da insan biraz sempati beklio be.
    isa6n sana duncan dışında katılıorum.Garnett ne biçim bi adam ya,hem uzun hem şutu var (üçlüğü bile) hem de acaip esnek vücudu var hızıyla da ortalığın ..............

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xander23 -- 29 Ağustos 2004, 20:58:04 >
  • kobe 2 gün sonra 3 yıllık hapis cezasını alsın görürüm bakalım bidaha gülebiliyomu
  • Alırsa mahkemenin saçmalığı olur.
  • Ya bırakın bunları be hepsi hapisane kaçkını bunların görmüyor musunuz tiplerini! Uyuşturucu, kavga dövüş, ırza geçme ne ararsan var. Basketbol liginden çok suçlular ligi gibi. Bir keresinde NTV'deki NBA programında görmüştüm bu basketbolculardan bir tanesi bir soru soracaktı da kendi dilindeki iki cümlelik soruyu elindeki kağıttan zar zor okuyabildi(gerçi onu bile doğru okuyamadı ya) NTV'dekiler de adam için kariyerinin en zor anını yaşadı herhalde diye dalga geçtiler.
    NBA maçı izlerken kendimi hayvanat bahçesinde gezintiye çıkmış gibi hissediyorum, maymunlar böyle hopluyor, sıçrıyor falan..Neyse bunların en iyi yaptığı şey zıp zıp zıplamak. Bırakın zıplasınlar, sadece göze hoş geliyor, biz de estetiğe değer veren bir millet olarak beğeniyoruz tabii adamların yaptıkları hareketleri ama o kadar. Sporcu olarak veya insan olarak örnek alınabilecek şahıslar kesinlikle değiller. Örnek almayın, alanları uyarın ve aldırmayın. O kadar...

• Duncan'ın hastasıyım, Hido da fena değil, Memo da
  • ceza alırsa saçmalık olmaz bence hak yerini bulur
  • Neden?Sence tecavüz mü etti kobe.
  • arkadaşım tecavüzmü bilmem ama o kızla birlikte oldukları kesin,evli bir adam bunu yapıyorsa hak ediyor cezayı,sence evliyken başkasıyla birlikte olması doğru bişeymi
  • yukarıda arkadaslardan biri GAVURLARDAN SHAQ ı seviyom demiş ama SHAQ müslümandır ve tam ismi SHAQUILLE RASHAUN ONEILL dir ortdaki RASHAUN arapça küçük(!) savaşçı demektir.

yani memo ne kadar gavur degilse shaq da o kadar gavur degildir
  • ha bide yazacaktım unuttum yukarıda demiş iki kelimeyi zar zor okuyolar diye
    sunu belirtiyim nba deki oyuncuların buyuk bir cogunlugu ya üniversitede okumuş yada üniversiteyi bitirmiştir... yani futboldaki falan gibi ilkokul mezunu nba oyuncusu yoktur
  • t-mac ve allen iverson
  • quote:

Orjinalden alıntı: yasimboo

yukarıda arkadaslardan biri GAVURLARDAN SHAQ ı seviyom demiş ama SHAQ müslümandır ve tam ismi SHAQUILLE RASHAUN ONEILL dir ortdaki RASHAUN arapça küçük(!) savaşçı demektir.

yani memo ne kadar gavur degilse shaq da o kadar gavur degildir

Kardeşim çok doğru konuşmuşun da o ONEILL deil de O'NEAL olmasın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: duncan21

arkadaşım tecavüzmü bilmem ama o kızla birlikte oldukları kesin,evli bir adam bunu yapıyorsa hak ediyor cezayı,sence evliyken başkasıyla birlikte olması doğru bişeymi

Daha tartışmayı devam ettirmek isterdim ama çok farklı insanlarız.Bence çok normal evliyken ilişkiye girmesi.
    Onun için tartışmayı uzatmaya gerek yok bence.
  • Bence Iverson herif deli gibi oynuyor
  • LATRELL SPREWELL bence budur.

tecavuzuleri pek sevmezler. salla Kobe yi
  • Iverson
  • quote:

Orjinalden alıntı: duncan21

arkadaşım tecavüzmü bilmem ama o kızla birlikte oldukları kesin,evli bir adam bunu yapıyorsa hak ediyor cezayı,sence evliyken başkasıyla birlikte olması doğru bişeymi

Daha tartışmayı devam ettirmek isterdim ama çok farklı insanlarız.Bence çok normal evliyken ilişkiye girmesi.
    Onun için tartışmayı uzatmaya gerek yok bence.

xander tamer karadağlıya ne yaptıklarını gördük bu sırf bana göre değil çoğu kişiye ters gelir .ama senin görüşüne saygı duyuyorum sana normal geliyor olabilir.
  • ceysın riçırtsın 23
    goldın steyt voriyıurs
  • Kevin Garnett
  • [Deleted by Admins]
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.