Bana göre NBA deki en iyi oyuncu Kobe Bryant dır..
Bu dünya'ya Michael Jordan gibi karakterli , yetenekli ve sayamıyacağım o kadar özelliği olan bir adam gelmişken diğerlerinin en iyi olduğunu tartışmak son derece anlamsız gibi geliyor . - Şu anda MJ'e benzeyen tek kişi Vince Carter yalnız onun MJ kadar iyi olabilmesi 9-10 fırın ekmek ve de kafadan bir 90 yıl tecrübe edinmesi gerekiyor . İşte fark da budur .
Kobe'yi saymıyorum bile , çok bireysel oynuyor , Shaq'ın altında kalıyor diye yapmadığı salaklığı bırakmadı , görecez bu sene Shaq'sız ne yapacak ?
Biz şu anda oynayanlardan bahsediyoruz vede Kobe nin son saniyelerde atıp da Lakersı kurtardığı maçları unutmayalım...
eğer oynamayanları söylesek tabiki bende jordan derdim tartışılmaz
quote:
Orjinalden alıntı: duncan21
eğer oynamayanları söylesek tabiki bende jordan derdim tartışılmaz
+1
arkadaslar yok esrarkes mis ? bilmem neymis? gecen haftalık fanatik basket gazetesinde lamar odom icin bir yazı cıkmıstı neymis lamar sevgilisi maruğanayı aldatıp biriyle evlenmis!
bunlar kisinin kendisine olan zararlardır,
kobe'ninkini sakın bunlarla karıstırmayalım!!!(KOBE DEgil KOPEK daha da yakısır mıs?
Dava da geri çekildi açan tarafından,Kobe'nin suçsuz olduğu anlaşıldı artık ne b*k atılcak bilmiom.KanKa kardeşim çok haklısın,oynamayan tabiki JORDAN ona kimse karışamaz kavga ederiz Ama onun gibi son saniye kurtaran başka kim var (fisher'ı saymayın 0.4) Carter da bence daha iii smaç basmasına rağmen kötü oynuo.
ya kobe'e karsı zaten bir empati besliyorduk birde bu cıktı davacının davadan cekilmesinde kesin parmagı var o ipsizin!!!
en sevilen eşmayerdir bu bole biline
Sevdigim en cok shaq cok sevimli adam benim gibi Sevimli DEv iki ozelligini de kullanabiliyor...
Kesinlikle Tim Duncan derim...
Çünkü onun gibi bir kimse daha yoktur... Ne oyun disiplini var adamda ya...
+1 Tim Duncan
quote:
Orjinalden alıntı: evirtue
Kesinlikle Tim Duncan derim...
Çünkü onun gibi bir kimse daha yoktur... Ne oyun disiplini var adamda ya...
+1 Tim Duncan
Abi biraz (bayaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa) fazla deil mi ya disiplini???
KEVIN GARNETT TABİKİ ZATEN KENDİME BENZETİYORUM BEN DE ONUN GİBİ ZAYIF VE YETENEKLİYİM :)
BENCEDE KEVIN GARNETT VARMI DAHA İYİSİ
2020'den yazıyorum. O zamanlar benim de adamım 1. david robinson, 2. allen iverson, 3. t-mac 4. kobe'ydi.
Şu an konuşacak olursak 2008'den beri kobe. Sonra wade vardı. Bu seviyede başka basketçi gelmedi benim tarzıma uyan. Chris paul belki.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme