Şimdi Ara

KOBE BRYANT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • nba de en sevilen oyuncu kobe bryant mış sizce kim

• ALLEN IVERSON
  • Ben Memoyu seviyorum bir de gavurlardan Shaq ın hastasıyım. Ben Wallace da fena değil hani.
  • Vince Carter....
  • Bende Memo yu seviyorum o ayrı... Kobe Bryant ı severim.
  • ALLEN IVERSON Tabi ben gidince ben olcam ama şu anda tanımıyolar beni O yüzden kızamıyorum şimdilik
  • ALLEN IVERSON
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    JAKE PAUL vs MIKE TYSON
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

ALLEN IVERSON

• NBA'in en sevilen oyuncusu Koba Bryant olduğunu kim söyledi ? Kobe 3 yıl önce Vince Carter'ın Amerika engelli çocukları için yaptığı turnuva'ya katılmak için para isteyen tek şahsiyetti . Ondan beri benimde dahil olduğum kimse sevmez . Ayrıca geçen aylardaki gündeme çıkan manşetlerde pirestijini düşürdü .
    -
    Allen Iverson hapise girip çıkıyor . Uyuşturucu kullandı . Yapmadığı halt yok .
    -
    Herkesin sevdiği değilde genelde herkes tarafından sevilen nadir oyunculardan birisi "Tim Duncan" 'dır .
  • ray allen
  • yapmayın arkadaslar kac yıldır all star macında enyuksek oyu kım alıyor!
    sorarım size?
  • Cok dusun meyin!
    sorunun cevabı Vince Carter
  • quote:

Allen Iverson hapise girip çıkıyor . Uyuşturucu kullandı . Yapmadığı halt yok .

Maradona bunların 10 katını yaptı ama adamı tanrı sanıyolar
  • çok haklısın maradona tam pislik ama baş tacı.Ben kobe bryant derim veo tecavüz olayı da yalan bence,birlikte olmuşlardır bence ama kız istemiştir sora gıcıklık yapmıştır,bence kobe sokağa çıksa 5.saniyede beni şeeet die 73 tane kız gelir yanına.Bide "Timothy" duncandan uyuz adam da az var nba'de.
    1.Vlade Divac
    2.Tim Duncan
  • Allen iverson duyduğuma göre çok çömert biriymiş kendisine ne alırsa arkadaşlarınada aynisinden alıyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bazza -- 29 Ağustos 2004, 10:50:50 >
  • xander duncan gibi bir adama uyuz diyen adamın aklına şaşarım ,nba nın belkide en mütevazi en centilmmen oyuncusu ,kobe ise ülkesinin milli takımına çağırılıp gitmeyen ,bencil,karaktersiz bir adamdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi duncan21 -- 29 Ağustos 2004, 12:48:18 >
  • Ya duncan bi gülmeyi öğrensin önce
  • ne alaka maçi gulerek mi kazanacak allahım ya ne cins insanllar war forumda
  • vince carter-t mac süperdiler yaw yasık oldu walla
  • t-mac,tim duncan veeeee K.Garnett bence.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.