Şimdi Ara

Kobo Aura H2O , su geçirmez ebook reader

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kobo Aura H2O , su geçirmez ebook reader

türkiye fiyatı 1350

yurtdışı fiyatı 300 dolardan başlıyor

inceleme videosu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 777 liraya siparişi verdiğim ürün. Amacım kanunları okumak. Bunun için de çeşitli forumlarda ve internet sitelerinde tavsiye edilen willus.com dan indirdiğim bir program aracılığı ile mevzuat.gov.trden edindiğim kanunları kobonun ekranına uygun olarak çevirdim. Ardından calibre programını aracılığı ile kütüphane oluşturup kanunların sayı olarak görülen başlıklarını metin haline dönüştürdüm. Kobom halen tedarik aşamasında olduğu için şimdilik işlemlerim bununla sınırlı olarak kaldı. Yama vs işlerine girmeyi hiç düşünmüyorum. Olduğu gibi kullanırım cihazlarımı genelde.

Daha önce de bunun 6 inchlik modelini kullanıyordum ama kaybettim maalesef. Fiyatlar aşırı uçmuş durumda, aklımda forma vardı fakat 2.000 tl olan fiyatını görünce ve idefixte de bu ürünün indirimli olduğunu görünce siparişi geçtim.

Gelince yorumlarım.
  • Idefixte kalmamis urun iyi fiyatmis gercekten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncel olarak bu e-book reader'ı kullanmaktayım. Okuması gayet keyifli. Kuzenimin kullandığı Kindle Paperwhite cihazın ekran kalitesinin bu cihazdan daha iyi olduğunu söyleyebilirim. Sanırım sıfır cihazı bulmak imkansız durumda ancak 2. el alma şansınız var. Ayrıca uygun bir kılıf bulmakta sorun yaşıyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kobo Aura vs Kindle Paperwhite
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.