< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kobo Clara HD 6' 8 GB // N11 // -- 289TL -- (25. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Ben de genelde kitap alışverişlerimi idefixten yapardım, artık ne kadarmış orada diye bakmıyorum bile
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
thh başvuru asamasinda pdf yüklenmiyor bir türlü basvuru yapamiyorum ayni problemi yaşayan varmı? -
Az önce beni de aradılar n11'den. THH'ye başvurmuşsunuz sanırım diyerek, evet dedim. Tamamdır biz de gerekli mercilerimiz ile çıkacak sonucu bekliyoruz. Ona göre işlemler yapılacaktır dediler.
aradılar ben de fırça attım beni neden savunmuyorsunuz diye... şaka gibiler, müşterinin yanında olmaları lazımken yapılana bak.
-
-İlgili yerlere iletildi
-Gerekli mercilere ileteceğiz
-Gerekeni yapacağız
Büyük firma yalanları. n11 bu sorunu halletmek istese, hallederdi. İş yapıyormuş gibi gözüküp olaydan sıyrılmak. Beni aramışlar görmedim. Görsem de sağlam bir fırça atardım yani. Onları da rekabet kurumuna şikayet edeceğim. Hala n11 yanınızda diye reklam yapıyorlar, var mı n11'in desteğini gören?
-
thh hakem heyetinde savunma istenildi kısmına geçilmiş.b.ihtimalle haklı çıkacağız. Bundan sonra ki süreçte hala daha göndermezse ne olacak?
-
Önce bir kazanalım da. -
Kargo teslim tarihinden itibaren 15 gün sonra siparişler iptal olur dedi n11 . Satıcıya eksi puan vb. yaptırımlar olur dedi.
Siparişin iptal olup ücretin iade edilmesi THH durumunu etkiler mi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baddboy -- 3 Aralık 2020; 17:1:23 >
THHsine göre değişir. -
Kazanamayacak mıyız yani :( -
THHsine göre değişir
Şansımızı denedik bakalım. -
quote:
Orijinalden alıntı: xyz35thh hakem heyetinde savunma istenildi kısmına geçilmiş.b.ihtimalle haklı çıkacağız. Bundan sonra ki süreçte hala daha göndermezse ne olacak?
Elimizdeki karar yazısıyla idefixe başvuracağız hala uymazsa ihtar çekeceğiz hala uymazlarsa;
-
ben başka bir firmayı e devletten thh başvurdum. İl kocaeli olmasına rağmen 8. ayda başvurdum hala savunma istedi yazıyor. Kocaeli' de 4 aya sonuç çıkmadıysa ankara istanbul gibi yerlerden başvuranlar min. 6 aydan önceye karar beklemesin bence.
zamanında vatanbilgisayar hdd konusu vardı ordada thh gitmiştik kazanmıştık. Satıcının iptal etmesi para iade etmesi sonucu etkilemiyor. Ama ildeki kurula göre farklı sonuç çıkabilir. Kimisi davayı kazanmıştı kimisi kazanamamıştı. Davaya eklediğiniz belgeler çok etkiliyor. Güzel hazırlanmış belgelerle kanıtlarla çok rahat davayı alabiliyorsunuz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arteona -- 3 Aralık 2020; 18:54:44 > -
Ben sadece İdefix için tüketici hakem heyetine başvurmuştum. Burada n11'i de şikayet edenleri görünce mantıklı geldi, bugün onları da şikayet ettim. Başvuru yaptıktan sonra durumun ne olduğunu görmek için girdiğimde bu yazı dikkatimi çekti.
- "Aynı uyuşmazlıkla ilgili birden fazla başvuru yapılmamalıdır. Unutulmamalıdır ki aynı uyuşmazlıkla ilgili birden fazla tüketici hakem heyeti kararı karşı taraf için karara derdestlik itirazında bulunma hakkını doğuracaktır."
Sürece olumsuz yansır mı acaba? Şirketler farklı ama şikayet aynı sonuçta.
-
-
İZMİT İLÇE TÜKETİCİ HAKEM HEYETİ uyumaya devam 26.11.2020 tarihinde yapmış olduğum başvuru hala tamamlandı aşamasında.
-
Merhaba arkadaşlar. Yazılanların tamamını okumadım. Ancak satıcının ürünü 30 gün içinde gönderme hakkı var. Thh ye başvuranlar yasal süreyi beklemeden başvurmuş olmuyor mu? -
Satıcıya bekleyecek bir durum yok ortada hocam. Kendileri ürünü göndermeyeceğini söyledi zaten. -
Yansıyabilir.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X