Memnun musunuz, nasıl buldunuz cihazı? |
Kobo Clara HD 6' 8 GB // N11 // -- 289TL -- (27. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
bizim evdeki ikinci cihaz. İlkini ben Eşime hediye almıştım. Bende arada kitap okuduğum oldu. Şarjı harika gidiyor. Şarj etmeyi unutuyorsunuz. Ekran kalitesi iyi, kullanımı rahat. Ebat ve ağırlık güzel.
-
Geciken kargolama üzerinden 15 gün geçti neden otomatik iptal olup para iadesi yapmıyorlar anlayamadım. Paralarımızı işletmeleri tatlı geldi herhalde bu n11 isimli firmaya. Bir de idefix denen firma ürünü n11 üzerinden 1399 liraya tekrsr satışa koymuş durumda.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sipariş iptal olmuş, siparişlerimde bile görünmüyor silinmiş komple geçmiş....
şaka gibiiii.
-
iptal oldu benimkide
n11.com dan mail geldi. 'Mağaza kargolamadığı için siparişinizi iptal ettik ve mağaza puanını düşürdük' şeklinde. Puanı düşmüş gibi görünmüyor.
-
İdefix'in puanı hala 94... Yarın da rekabet kurumuna bunu şikayet edelim. Sipariş iptal edildiğine göre rahatlıkla n11 üyeliğinden de çıkabilirim
-
şimdi baktım faturada 350tl görünüyor ama kuponla beraber ben 250 ödemiştim. eğer sonuçlanırsa nasıl alacağız nereye para ödeyeceğiz ben anlamıyorum bu nasıl olacak?
fatura 350 diyip 350 mi alacaklar?
kullandığım kupon geri gelmiş, onu kullanırsam ne olur?
-
quote:
Orijinalden alıntı: dOmişimdi baktım faturada 350tl görünüyor ama kuponla beraber ben 250 ödemiştim. eğer sonuçlanırsa nasıl alacağız nereye para ödeyeceğiz ben anlamıyorum bu nasıl olacak?
fatura 350 diyip 350 mi alacaklar?
kullandığım kupon geri gelmiş, onu kullanırsam ne olur?
kullan hocam bi şey çıkmazsa pişman olursun sonra, ben de kuponla almıştım kuponu kullandım.
Bana da mail geldi iptal olmuş.Kaç kişinin ürünü iptal oldu nasıl düşmez mağaza puanı şaka gibi
Aslında yemeksepetindeki gibi mağaza ürünü tedarik edemediği için iptal edilmiştir diye yorum olarak çıkması lazım ya da bize bir yorum hakkı vermeliler
-
"Geri dönüşleriniz dahilinde ay sonunda mağaza değerlendirmelerinde bu durum sunulmaktadır ve bu da mağaza puanını düşürmektedir."
Hala çocuk kandırır gibi cevaplar vermeye devam ediyorlar.
-
Önceden farklı cevap vermişlerdi şimdi ay sonunu bekletiyorlar. Ben geçen akşam Rekabet Kurumuna da şikayette bulundum. Sonuçta düşük fiyat ile ilgi çektiler. Diğer e-ticaret sitelerinde satışlarını olumsuz etkilediler ve biz müşterileri de başka yerlere bakmadığımız için mağdur ettiler.
Sipariş iptal olmuş ve para iade ekstra açıklama kupon vs yok.
Gerekli mercilere şikayet ettiyseniz, beklemeye devam edin derim. Benim her gün sesli yanıt sistemi arıyor ve konu ile ilgili çalışmalar devam etmektedir diyor. Şikayetlerimi ayın 25 i itibariyle tamamlamıştım. Bekliyorum.
Evet bekliyoruz ,izmit tüketici hakları yavaş ,sistemde sorun var durumuna bakamıyorum.
THH lerde durum nedir arkadaşlar. Var mı ilerleme sağlayan.
Bu arada süreç biter bitmez, ürünü tekrar satışa çıkarmışlar. İdefix ve n11 denen oluşumdan bildiğin tiksindim
-
Süreç bitmeden satışı çıkmıştı. Dün akşam satıştaydı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X