Halen N11 sesli yanıt sistemi arıyor, şikayetim üzerinde çalışmalar devam ediyormuş. Konu ile alakalı olan bütün mercilere şikayet ettim. Bu şikayetlerimden birisi anladığım kadarı ile etkili oldu, ama hangisi bilmiyorum. Bir çok arkadaşımıza bu arama olmuyormuş, ama bana oluyor gün aşırı, sebebi nedir anlamadım. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kobo Clara HD 6' 8 GB // N11 // -- 289TL -- (29. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Hangi mercilere şikayette bulunmuştunuz.
Bir de N11'i mı şikayet ettiniz idefix i mı acaba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Savunması Geldi şeklinde güncellenmiş benim başvuruda
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diediemydarlings -- 16 Aralık 2020; 14:11:4 > -
Ne zaman yaptınız başvuruyu -
25 kasımda yapmıştım.
-
Savunması ne geldi acaba . Görünüyor mu.
maalesef görünmüyor ne yazdıgı savunmada
-
Bizim ki daha başvurduğum haliyle bekliyor? 3 hafta oldu yazık ya..
Merhaba; bir kaç gündür yoğundum. Kusura bakmayın foruma bakamadım. Her iki firmayı da öncelikle THH ye şikayet ettim. Sonrasında Rekabet Kurumuna N11 ve 11.11 kampanyasından mağdur olduğumu ifade ederek şikayet ettim. Diğer e-ticaret sitelerini fiyatları ile geride bıraktı, ama ürünleri göndermedi vs vs diye. En son fatura ve diğer ispat belgeleri ile avukatıma gerekli işlemleri başlatması için yetki verdim.
NOT: Son 1 hafta içinde, haftaiçi her gün aranıyorum. Sesli yanıt sistemi “şikayetiniz ile ilgili incelemeler devam etmektedir” diyor ve görüşme sonlanıyor.
Bende sizinle aynı tarihte başvuru yapmıştım. Sonucuna bakacaktım bir kaç gündür yoğundum. Şimdi merak ettim bakayım benim başvurumda gelişme var mı
-
Teşekkürler hocam bilgilendirme için.
Rekabet kurumu burda baskın çıkmış olabilir.
Onu ciddiye almışlar gibi.
Sizden başka kimseyi aramıyorlar gibi :)
Inşallah ürünleri gönderirler.
Rica ederim. Bilemiyorum artık neden öyle her gün arama aldığımı. Var bir şeyler ama bakalım.
13/11/2020 de yaptığım şikayet hala savunması istendi olarak gözüküyor 40 gün olmuş en son artık tüketici hakem heyetini tüketici hakem heyetine şikayet edecem keşke hiç girmeseydim bu topa alacağımız beklediğimize deyecek mi o da belli değil bari sonu güzel olsa -
Red gelir büyük ihtimalle ama bir anı olur...ve tecrübe -
ürün önemli değil de bilmek isterdim haklarımı ne yapsam bu ürün bana gelecekti ne yapmasam gelmeyecekti 10 bin liralık bir ürünü 200 liraya alsan yollamayabilirler hakkı olarak ancak 1000 liralık bir ürünün 250 liraya düşmesi aşırı extrem bir olay değil olabilecek bir indirim yani değerlendirmede neye göre değerlendiriyorlar bir fikrim yok ilk şikayetim olduğu için çok iyi bir metin de yazamadım belge olarak da sadece e farurayı yolladım bakalım nolacak.benim beklebtim keşke bütün kobo clara dosyalarını toplasalar karar ortak gelse geliyorsa herkese gelmeli gelmiyorsa kimseye gelmesin en azından süreç hızlı ilerlerdi şimdi birine yollar diğerine yollamazlarsa daha sıkıntı bir süreç merakla bekliyorum ilk sonucu -
-
-
keşke şikayeti geri çekebilsek girdiğim strese harcadığım zamana değmez her gün bir heves girip bakıyoruz bir daha asla tüketici hakem heyeti falan uğraşmayacam -
Hocam stres olacak bir şey yok ki. Ne güzel artık Online da başvuru yapılıyor. Konumuzda geçmiş sayfalara bakarsanız bir DH Yöneticimizde şikayet etmeyeceğim demişti. Yanlış yaparsınız sizde eğer ki geri çekerseniz. Amaç yıldırmak zaten, karar çıkarsa sayı daha az olursa kendilerinin yararına olur. Her gün gidip evrakın durumunu sormuyoruz ki ? Ya da herhangi bir ücret ödemiyoruz ? Ne güzel işlemleri tamamlandık. Yaslanın arkanıza bekleyin. Her gün bakmaya gerek yok. Elbet bize ulaşılacaklar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X