|
Kobo Clara HD 6' 8 GB // N11 // -- 289TL -- (30. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Benim 8.ayda paramı vermiyorlar diye şikayet ettiğim mediamarkt 40 gün sonra savunmasını göndermişti. Geçen hafta gündeme alındı diye değiştirilmiş. Kaç ay ediyor düşünün. O yüzden savunması geldi olunca karar verilecek sanmayın. Kafadan 3-4 ayı var bu işin. Bir gelişme olursa diye arada bakın buraya işte. Hayırlı akşamlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
24.11.2020 tarihinden thh başvurumu yapmıştım bugün savunması geldi diye güncellemişler ancak savunma gözükmüyor. acaba bundan sonra nasıl bir yol izlenecek?
-
Fazla kasmaya gerek yok "karara bağlandı" yazınca bakarsınız detayına. -
thh'nin ne kadar vereceği belli, ürünün gönderilmesine karar verecek. karara rağmen göndermezse icraya verenler de buraya bilgiyi koyarsa iyi olur. ben unutmuştum ancak başvurdum en sona kalacağım bakalım ne olacak.
-
Sizden aldıkları parayı kaç hafta / ay işletiyorlar şu an. Bu süreç bile adamlara kâr.
-
Bizde aldıkları para iade oldu. 1 ay kadar işlettiler hemen hemen. Ayrıca İdefix ile D&R aynı kuruluş. Dün D&R mağazasındaydım, aktif müşterisiyim. Mağaza müdürü benim konuyu sordu anlattım. Önceden telefonda da görüşmüştük. “Sonuna kadar bırakmayın peşini, faturasını kestikleri ürünü göndermek zorundalar” dedi.
-
Bir gelişme olursa haber verirseniz sevinirim. Ona göre benim gibi müracaat eden arkadaşlar da konunun üstüne düşeriz.
Şimdi tekrar baktım, savunma gelmemiş.
Tabikide hocam gelismeleri buradan aktaracagim. -
Vermeyecekler :-( -
Cevap mı geldi size resmî merciden ?
THH den karar çıktıktan sonra vermezse icraya verilir
İcra masrafları da en az 700-800 TL tutar (avukat ücretlerini saymadım), bu masraflara girmek yerine ürünü göndermek daha karlı
13 gün oldu savunması geleli ama henuz bır karar yok thh baya yavas karar verıyor.
-
Dün aranmamıştım, ama bu sabah tekrar sesli yanıt sistemi aradı. Geçen hafta hiç pas geçmedi, haftaiçi her gün sabah 10 civarı aramıştı, aynı bu gün aradığı gibi. Bir talep var ve incelenmeye devam ediyor.
-
thh'den karar çıktıktan sonra tercihleri zaten mahkemeye verip aylarca uzatıp en sonunda tüm masrafları size yıkmak oluyor zaten.
-
quote:
Orijinalden alıntı: anaksimenes35Benim için aman aman bir ihtiyaç değildi o sebeple sonrasında hiç bakınmadım. Normal fiyatlarına dönerlerse belki bakabilirim ama şimdilik ihtiyaç olarak görmüyorum.
-
Onu kanun değiştikten karşı dava açan bankalar yaptı ama burada satıcıların öyle bir lüksü yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X