Şimdi Ara

Kobo Kullanıcıları (80. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.269
Cevap
108
Favori
171.817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Link çalışmıyor hocam

Edit: tamam hocam Google'a yazınca çıktı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Di Zetemeno -- 20 Ocak 2020; 18:41:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selam dostlar,
    Bugün D&R dan kobo clara hd alarak aranıza katıldım,
    Sitesinde satılmıyor ancak mağazalarında var. 979tl fiyatı.
    Akşam bi inceleme yapıp yorumlarımı yaparım :) herkese iyi okumalar :)

• bende bugün n11 ile aldım bu yavruyu bakalım neler yapacağız fiyat olarak 677tlye denk geldi kupon vs derken :)
  • Dr. Gregory House kullanıcısına yanıt
    hocam nasıl bir kupon o ? :) 300 lira pahalıya almışım senden :)
  • Kobo nun birden fazla cihazı var, hangisini aldığınızı yazarsanız kargaşa olmaz :))
    Bende kobo Aura one var 3. senemizi doldurduk çok memnunum kendisinden

• diavoloo kullanıcısına yanıt
    İyi kastırmış arkadaş :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Selamlar.
    Kobo glo var bende 5 yıl olmuştur alalı. Şarj olmuyor artık. Pili mi bitik bilemiyorum. Türkiye de servisi var mı kobonun googledan bulamadım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgurs59

Kobo nun birden fazla cihazı var, hangisini aldığınızı yazarsanız kargaşa olmaz :))
    Bende kobo Aura one var 3. senemizi doldurduk çok memnunum kendisinden
    ben mesajımda Kobo Clara hd olarak belirtmiştim ancak 679 a alan arkadaş belirtmemiş galiba :)
    dostlar ePub Pdf buluyoruz ancak yakın tarihte çıkan kitapları bulamıyorum, e kitap olarak satın almak istediğimdede mağazasında bulamıyorum,
    türkiyede bu cihazları kullanmanın en büyük handikapı yeni çıkan kitaplara ulaşamamak galiba :)
  • Kobo Clara HD'ye internetten indirdiğimiz e kitapları yükleyebiliyor muyuz yoksa sadece satın aldığımız kitapları mı okuyabiliyorum?

• WP Maokai kullanıcısına yanıt
    İnternetten indirdiğiniz hemen her tür kitabı koboya atıp okuyabilirsiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wertymrt

İnternetten indirdiğiniz hemen her tür kitabı koboya atıp okuyabilirsiniz
    Kobo Clara HD mi önerirsiniz yoksa almışken para koy Libra ya da Forma mı al dersiniz?

• WP Maokai kullanıcısına yanıt
    Diğer cihazları bilmiyorum. Bende kobonun claradan Bi önceki versiyonu var. Fazlasıyla yete rli. Pdf karikatür çok okumuyorsanız fazla fazla yeter clara hd

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kobo Aura'dan D&R'ın kampanyası sayesinde Kobo Forma'ya geçtim :) şimdi mesele Aura'yı satmak :)

bu arada D&R'daki forma'nın 1599TL olduğu kampanya, mağzalarda var ve mağzalarda bunun üzerine 100TL nar puan veriyorlar... 1499TL'ye gelmiş gibi oluyor ki zaten Libra 1399TL... aklınızda bulunsun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: GCGorusu

Kobo Aura'dan D&R'ın kampanyası sayesinde Kobo Forma'ya geçtim :) şimdi mesele Aura'yı satmak :)

bu arada D&R'daki forma'nın 1599TL olduğu kampanya, mağzalarda var ve mağzalarda bunun üzerine 100TL nar puan veriyorlar... 1499TL'ye gelmiş gibi oluyor ki zaten Libra 1399TL... aklınızda bulunsun...
    Üstad alalı 3-4 gün olmuş, kısa bir inceleme yapar mısınız bize eksileri artıları olarak. Ben de Kobo Forma almak istiyorum ama önce elimdeki 100 kadar yeni kitabı bitirmeden almak oburluk gibi olacağı için alamıyorum şu an

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1F943E7C5 -- 7 Şubat 2020; 17:46:48 >
  • Şuan evde aura, libra, forma var... Karşılaştırmalık bir olay pek yok... Libra ve forma aynı aletlerin farklı boyları... Forma daha ince ve hafif gibi gelse de boyutu sebebiyle tek elle kullanımda çok pratik değil... Libra bu konuda daha rahat... Auranın ekran teknolojisinin eskiliği direkt belli oluyor ama yani değiştirmesek de yaşanırdı aurayla... Kitap okurken hepsi aynı gibi... Ppi olarak aura daha düşük olsa da kitap okuyorsunuz :)

Ama çizgiroman seviyorsanız formanın ekran boyutu ideal... Diğerleri küçük kalıyor...

Bir de formanın dropbox entegrasyonu var ama gelecekte bu özellik diğer modellere de gelir...

Direkt merak ettiğiniz bir şey varsa sorun, cevaplarım...

• quote:

Şuan evde aura, libra, forma var... Karşılaştırmalık bir olay pek yok... Libra ve forma aynı aletlerin farklı boyları... Forma daha ince ve hafif gibi gelse de boyutu sebebiyle tek elle kullanımda çok pratik değil... Libra bu konuda daha rahat... Auranın ekran teknolojisinin eskiliği direkt belli oluyor ama yani değiştirmesek de yaşanırdı aurayla... Kitap okurken hepsi aynı gibi... Ppi olarak aura daha düşük olsa da kitap okuyorsunuz :)

Ama çizgiroman seviyorsanız formanın ekran boyutu ideal... Diğerleri küçük kalıyor...

Bir de formanın dropbox entegrasyonu var ama gelecekte bu özellik diğer modellere de gelir...

Direkt merak ettiğiniz bir şey varsa sorun, cevaplarım...
    Pdf okurken zorluk çekiyor musunuz, sayfayı büyütmeye gerek olmadan pdf kitaplar okunuyor mu?
    Bir de altını çizdiğimiz yerleri toplu olarak görebildiğimiz bir sekme var mı.

Son olarak da fiyatını hak ediyor mu sizce, aldığınıza memnun musunuz

• Pdf hiç denemedim ama çizgiromanlarda zoom ihtiyacı olmuyor formada...
    Highlightları eşim kullanıyor, o bunların toplu gösterildiği bir yer olduğunu söyledi...

Fiyat konusunda samimi görüşüm pahalı olduğu yönünde... Bariz lüks bir şey forma... Ama şuan 750tl'ye clara almak gayet iyi... Yada 2. El almak da seçenek(ben 450den sattım auraların birini, diğeri hala satılık )

• quote:

Pdf hiç denemedim ama çizgiromanlarda zoom ihtiyacı olmuyor formada...
    Highlightları eşim kullanıyor, o bunların toplu gösterildiği bir yer olduğunu söyledi...

Fiyat konusunda samimi görüşüm pahalı olduğu yönünde... Bariz lüks bir şey forma... Ama şuan 750tl'ye clara almak gayet iyi... Yada 2. El almak da seçenek(ben 450den sattım auraların birini, diğeri hala satılık )
    Hocam sizin Aura'ya talip olurdum ama ben bu Forma'nın fiziksel tuşlarını çok seviyorum aynı Oasis gibi. O ekrandan kitap okurken sayfa değiştirmek için ekrana dokunup da büyüsünü bozmak istemiyorum. Ekşi'de şöyle bir yorum var "fiziksel tuşun kitabı elinizde tutarken tek bir parmak hareketiyle sayfa değiştirme kolaylığı konusunda çok büyük artısı var. dokunmatik ekranı sadece kitabı açarken kullanıyorum, kitap okurken bundan dolayı boşluğuma gelip sanki gerçek kitapmış gibi ekranda sayfayı tutup değiştirmeye çalışmışlığım bile oldu." Ben de aynı böyle olsun istiyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1F943E7C5 -- 2 Mayıs 2020; 3:28:48 >

• herkese merhaba, yaklaşık 6 senedir ekitap okuyucu kullanıyorum, biraz da teknolojik meraklarla epey sayıda modeli (bazılarını sıfır bazılarını 2.el) satın alıp kullanma imkanım oldu (kindle paperwhite 2, 3, kindle Voyage. kobo aura one ve forma)
    yaklaşık 1 senedir kobo aura one kullanıyorum, birkaç gün önce kobo forma aldım.
    ukalalık olarak almazsanız eğer, hem kindle hem de kobo (özellikle aura one) konusunda, koboya koreader kurulumu ve kullanımı ile ilgili bildiğim şeyleri sorularınız olursa paylaşmak isterim.
    ilk öneri olarak; ben ilk kez ekitap okuyucu almak istiyorum ama çok para vermek istemiyorum belki hoşuma gitmez kullanmam diyenlere önerim ikinci el çiziksiz temiz kindle paperwhite 2 almaları olur. çok uygun fiyatlara satanlar var. piyasadaki f/p cihazı diyebilirim. tüm olması gereken asgari özellikler var, ilerde baktınız hoşunuza gitti modelini yükseltirsiniz.
    ikinci olarak, bu cihazlar pdf için hiç mi hiç uygun değil. sadece kobo aura one, forma ve belki oasis kısmen iyiler ama kısmen... çoğunlukla pdf okuyacaksanız ekitap okuyucu size göre olmayabilir.
    ayrıca kobo forma kullanıp da sağ yandaki grimsi banttan muzdaripler için de yabancı sitelerden okuyup tatbik ettiğim bazı önerilerim var. soran olursa yazayım kalabalık olmasın.
    bir de kobo kullananlara cihazlara (bence) sınıf atlatan koreader programını kurmanızı tavsiye ederim.
    kobo forma için kılıf önerisi olan varsa yazsın lütfen, n11 GG gibi yerlerde satanlar 150 ₺ yazmışlar, çok fazla geldi bana.
    herkese keyifli okumalar dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysahin2000 -- 3 Mart 2020; 18:52:17 >

• mkeles84 kullanıcısına yanıt
    Merhabalar.Bu sitedeki kitaplar legal mi acaba ?

• 
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.