Şimdi Ara

Kobo Kullanıcıları (78. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.269
Cevap
108
Favori
171.834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: juba09

ingilizce - ingilizce ve ingilizce - türkçe sözlükler mevcut fakat çok kullanışlı değil ve özellikle türkçesinde kelime sayısı yeterli değil. herşeye rağmen iş görüyor.
    Linkte belirttigim urun hakkinda ne dusunuyorsunuz peki?
  • Selam herkese,

Yaklaşık 1 yıldır Kobo Aura H2O 2nd edition kullanmaktayım. Geçenlerde bilgisayarıma format attım ve Winodws 10'un güncel sürümüne geçtim ve daha önce sorun yaşamadığım cihazımı artık bilgisayar görmemeye başladı. İnternetteki çözümleri denedim ama olmadı henüz. Var mıdır güncelde böyle bir sorun yaşayıp çözüm bulabilen?

Düzeltme: Cihaz şarj oluyor, cihaza bakınca bilgisayara bağlandı gözüküyor ancak bilgisayar görmüyor okuyucuyu.

Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jr. Corrado -- 8 Eylül 2019; 7:4:1 >
  • Jr. Corrado kullanıcısına yanıt
    Driver güncellemesi gerekiyor olabilir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rock steady

Driver güncellemesi gerekiyor olabilir.
    Hocam cihazı sıfırladım, bilgisayarı recovery ile win 10 yüklediğim ilk haline döndürdüm, usb güncellemelerine baktım yine de birşey yok. O değil cihazın içindeki kitaplar da gitti. Son çare win 7'ye geçeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jr. Corrado -- 8 Eylül 2019; 9:31:9 >
  • Jr. Corrado kullanıcısına yanıt
    Win7 candır :)

• Merhabalar konuya biraz uzağım bir kaç sorum olacak. Kitapları satın alırken aynı cihaz üzerinden mi alıyoruz? Fiyatları normal kitap fiyatlarıyla aynı mı ? Her kitap bulunuyor mu ?
  • Normal kitaplara gore cogu zaman daha ucuz oluyor e-kitaplar.
    Kendi kullanici kimliginizle farkli cihazlarda, laptop, telefon vb indirebilirsiniz kitaplari. Her kitap bulunuyor demek dogru olmaz sanirim ama en kotu pdf formatiyla bile bulunur cogu kitap.

• arkadaslar kobo h2o okuyucumda ili üç sayfada 1 sağ tarafta sayfa numarası çıkıyor. bu sorunu nasıl çözeceğim. sanırım kalibre proğramında birseyleri yanlıs yapıyorum. yardımcı olursanız sevinirim.
  • a7k8nx A kullanıcısına yanıt
    Yazı boyutunu buyulttugunuz icin 3 sayfa 1 sayfaya denk gelecek sekilde boyutlanmistir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cholo

Kobo Clara HD kullanıcısıyım. Notlar hesabımıza yedekleniyor lakin dışarıdan yüklediğimiz kitaplarda notları olası bir problem sonucunda kaybetmemek için nasıl yedekleyebilirim?
    Uplayalım

• Kobo Auro Edition 2 satıyorum 1 yıl garantisi mevcut ilgilenen varsa PM atabilir.
  • Cholo kullanıcısına yanıt
    quote:

Kobo Clara HD kullanıcısıyım. Notlar hesabımıza yedekleniyor lakin dışarıdan yüklediğimiz kitaplarda notları olası bir problem sonucunda kaybetmemek için nasıl yedekleyebilirim?

https://old.reddit.com/r/kobo/comments/7swz6v/exporting_highlights_and_comments/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayranci -- 10 Eylül 2019; 18:28:13 >
  • Arkadaşlar merhaba,

3 yıldır Amazon Kindle Paperwhite 3 kullanıyorum. Türkçe ekitap sıkıntısı hepimizin malumu. Bazı kitapları pdf formatında bulabiliyorum fakat PPW 3'de pdf kitapları mobi formatına çevirip okumak çok zor ve keyifsiz oluyor. Paragraflar dağılıyor, cümleler bölünüyor vs.

Kobo kullanma şansım hiç olmadı fakat Kindle'a göre pdf dosyalarında daha başarılı olduğunu duydum.

Kobo kullanıcıları olarak siz ne önerirsiniz? Geçiş yapmalı mıyım? Kobo'da model öneriniz nedir? (Yurtdışından kendim alacağım)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Clara HD modeli ile aranıza katıldım. Kılıf aldım. Ekran koruyucu da almalı mıyım sizce ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Aurelian

Arkadaşlar merhaba,

3 yıldır Amazon Kindle Paperwhite 3 kullanıyorum. Türkçe ekitap sıkıntısı hepimizin malumu. Bazı kitapları pdf formatında bulabiliyorum fakat PPW 3'de pdf kitapları mobi formatına çevirip okumak çok zor ve keyifsiz oluyor. Paragraflar dağılıyor, cümleler bölünüyor vs.

Kobo kullanma şansım hiç olmadı fakat Kindle'a göre pdf dosyalarında daha başarılı olduğunu duydum.

Kobo kullanıcıları olarak siz ne önerirsiniz? Geçiş yapmalı mıyım? Kobo'da model öneriniz nedir? (Yurtdışından kendim alacağım)
    Hocam 10 inç altındaki cihazlar PDF konusunda size istediğiniz verimi veremez.

Kobo Aura One kullanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pulstar

Hocam 10 inç altındaki cihazlar PDF konusunda size istediğiniz verimi veremez.

Kobo Aura One kullanıyorum.

Alıntıları Göster
    Teşekkürler hocam.

Uzun süre araştırdım. Sonunda reMarkable paper tablet aldım. Tek korkum büyüklüğü çünkü Kindle PPW 3'ün cebime sığması taşıma açısından çok rahat.
  • Kobo Clara HD cihazıma kılıf almak istiyorum fakat aliexpress gibi sitelerden alırken nelere dikkat etmeliyim?
  • baslangic sevlyesi için ePub fornatinda ingilizce hikaye kitapları lazım arkadaşlar nereden bulabilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: fensinn

baslangic sevlyesi için ePub fornatinda ingilizce hikaye kitapları lazım arkadaşlar nereden bulabilirim
    English e-reader
    English e-reader
    https://english-e-reader.net/findbook

• merhaba, kobo touch 2.0 modeli kitap okuyucum ekranda "lütfen şarj edin bir güç kaynağına bağlayın" ibaresi var
    fakat hiçbir türlü şarj almıyor hem bilgisayardan hemde adaptör ile fişten denedim sabaha kadar bekledi durum aynı
    hiçbir tepki yok ne yapabilirim
  • 
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.