Şimdi Ara

Koç ailesinin karanlık yüzü! Serhat akın eleştirdi ve ayağından vuruldu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Serhat akın birkaç gün önce, sosyal platformlardan yaptığı konuşma ile ali koç ve acun ılıcalı'yı eleştirmişti. Kendisi bugün maç sonunda darp edilip, ayağından vuruldu.

yaptığı eleştiri :

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• serhat taraftar gruplarınında satın alındığını iddia ediyordu tam olarak kaynağıını belirtmesede tehditlerdende bahsediyodu , ali koç adam vurdurma işiyle uğraşmaz yasal yollarla uğraşır uğraşmak istiyorsa o kadarda değil yani ama bu taraftar gruplarından birşey çıkmasını bekliyorum , mamalar kime gidiyorsa onlardan bi koku çıkar

• ALİ KOÇ İSTİFA YETER LAN ARTIK. CİDDİ GÜVENLİK SORUNU OLMAYA BAŞLADIN. KİNİN, NEFRETİN, NEGATİF ENERJİN FENERBAHÇE'Yİ BİTİRİYOR.

• serhat taraftar gruplarınında satın alındığını iddia ediyordu tam olarak kaynağıını belirtmesede tehditlerdende bahsediyodu , ali koç adam vurdurma işiyle uğraşmaz yasal yollarla uğraşır uğraşmak istiyorsa o kadarda değil yani ama bu taraftar gruplarından birşey çıkmasını bekliyorum , mamalar kime gidiyorsa onlardan bi koku çıkar

• Ooooo kimse KOÇUMA laf edemez resmen gerçek olmuş ;)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Benim aklima da yatmadi pek Ali Koc'un bu denli pis bir ise bulasacagi. Tabi ayni mantikla FB baskanligina bulasmasi, ve hatta bunca basarisizliga ragmen ayrilmamasi da sacma olsa da.

Mesele artik ulkede milletin suc islemekten korkmamasi. Ceza sisteminin adeta odul sistemi olmasi. Devamli siyasi saikle cikarilan aflar. Ve silahlarin bu denli kolay erisilebilir olmasi. Bunlarin hepsi kasitli yapilan isler.

• yakup13 kullanıcısına yanıt
    Ali Koç değil de ondan beslenen biri "sen bizim patrona nasıl laf edersin?" şeklinde bir düşünce ile bu eylemi gerçekleştirmiş olabilir.

Ama şu var ki günümüz Türkiye'sinde "Ali Koç kesin masumdur" diyemiyorum.

• Twitch Renoyoutube
    Oğuz sasi ali koç istifa sesini duyuruyor
    https://www.youtube.com/shorts/Pkyk-9WneIw
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Adalet ve Kalkınma yolunda iyi gittiğimiz bir gün... Yine biri Adalet dağıtıyor, insanlar ucuz ekmek kuyruğunda kalkınmış vaziyette....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ali Koc yaptirdigini sanmam ama o istifa edince parasini yiyemeyecek bir grup yapmis olabilir diye dusunuyorum. Koc hicbirsey yapmasada FB ye zarar veriyor.

Ilginc buldugum nokta tum gazeteler haberi mansetteki internet haberden verirken Sozcunun bu haberi alt sayfalardan vermesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 27 Eylül 2024; 8:2:30 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Bu olay en dibine kadar hassasiyet ile araştırılsa konu nerelere gider nerelere. Futbol hakikaten hiçbir zaman futbol değil. Savaşlarda başlatır savaşlarda bitirir. Hele bizim ülkede futbol üzerinden dönen olaylara ben şaşırıp kalıyorum. Hakem dövmeler, saha içerisinde futbolcu taraftar kavgaları, takım otobüsüne sıkma ve en son bu olay.

Serhat Akın ve Ümit Özat bu ülkede en azılı Fenerbahçe taraftarıdır. Fener ligden düşse gene savunurlar. Ama Serhat ilk kez bu hafta sonu Fener ve yönetimini çok sıkı eleştirdi. Çok yapacağı bir durum değil. Topuğuna sıkmak uyarı şeklinde.

Zaman çok manidar tabiki. Ali Koç'u bu denli eleştiren başka biri olmamıştır bu güne kadar. Tabi bu saldırı ile oklar direk Ali Koç'a çevrildi. Ali Koç azmettirdi azmettirmedi duruma geldi olay.

Benim gördüğüm ve bildiğim artık tribünler eski tribün değil. Tamam eskiden de tribünde birçok maşa vardı. Zamanında tribün liderleri tarafından futbolcu dövüldü bu ülkede. Artık uyarı mayetinde ayağa sıkılıyor, bir daha olursa kafana sıkarız durumuna geldi ve çok rahatlar.

• Tehdit edilmis. Profil resmi olarak taraftar doverken futbolcusunun resmini kullanan kitlede hersey olabilir. Futbolu futbolluktan cikardilar, sporla degil siddetle ovunuyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 27 Eylül 2024; 8:13:43 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Fenerbahçe tribününe gitmeyin. Ferhat Mardin, Redkitler diye biraz araştırın. Bu grup birilerini vurur yada bu grubun hasımları bu grubı vurmaya gelir stad önünü tarar, salak bir spor müsabakası yüzünden kim vurduya gidersiniz.

• bu yaralamanın Ali Koç ile veya Koç ailesi ile herhangi bir alakası olduğunu düşünmüyorum.

Ali Koç'un böyle bir tarzı yok.

böyle eylemleri davranışları olsaydı 6 sene de 0 şampiyonluk olmazdı.

FB aleyhine çalışanları ayaklarından vurdururdu, bir daha kimse de FB aleyhine birşey yapamazdı...

- Atilla Karaoğlan

- Zorbay Küçük

- Halil Umut Meler

- Arda Kardeşler

- Ali Şansalan

- Serkan Tokat

- Metin Tokat

- Yusuf Günay

- Yusuf Namoğlu

- Mehmet Büyükekşi

vs. kişilerin

FenerBahçe'ye Serhat Akın'dan daha mı az zararları dokunmuştur ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adolf1 -- 27 Eylül 2024; 9:51:57 >
  • Adam iki ülkü ocaklarında takıldı hemen motorlu adam vurmalar başladı
    Fenerli arkadaşlara yaradan sabır versin

• Çeto, Türkiye'de yaşamadığı için mi böyle davranıyorsun ya da yaptığının suç olduğunun farkında değil misin?

• Fenerbahçe tribünleri uzun yıllardır mafyanın elinde. Yönetimden nemalanıp, yönetime laf ettirmez diye düşünüyorum.

Mind Vorteksyoutube
    Daltonlar düzenledikleri saldırılarla isimlerini duyurdu. Peki kaçımız Daltonların, işledikleri bir cinayet neticesinde Redkitler çetesinin doğuşuna sebep olduğunu biliyor? Redkitler, liderliğini Fenerbahçe tribünlerinde yıllarını geçiren Ferhat Mardin'in yaptığı bir çete, ve karşınızda onun hikayesi. İyi seyirler dileriz. 00:00 Açılış 02:38 Tribün-Sokak hattı 06:46 Ferhat Mardin kimdir? 07:59 Tribünlerin ötesinde çete savaşı 12:54 GFB'nin ilk cinayeti 16:19 Tribünler bir şeyi bekliyor 17:41 FM'nin taht hamleleri 20:56 Daltonlar, Ferhat Mardin'e saldırır 22:53 Redkitler çetesi doğar 23:48 Redkitler ve Daltonlar savaşı başlar 30.20 Daltonlara karşı 4'lü koalisyon 31:27 Azeri tetikçiler, Daltonların peşinde 32:32 Halil Ay, Redkit pozu 33:10 Fistanlı Dalton 34:10 FM, tribün hakimiyetine geri döner 36:06 Redkitler, Bahçelievler hakimiyetine geri döner 40:38 İnternet üzerindeki savaş 42:50 Final reklam ve işbirlikleri için: umarimki.olur07@gmail.com
    https://www.youtube.com/watch?v=JpWpKUdAti8
  • Başlık altında yazanların bazıları iki yüzlü, sakın oyuna düşmeyin. Sündüre sündüre muhabbet döndürüyorlar yine insanları aptallaştırıyorlar, Halk TV gibi sahte mahalle karısı solculuğu inanmayın, zaten Fenerbahçe bu yüzden o halde, bende çoğu bloklanmış durumda...

Asıl niyet konuşulmadığı sürece her şey boş, büyük resim denilen şey asla gösterilmiyor. Son zamanlarda kongredeki tiplerden ve konuşmalarından çok sıkılıyorum, "yönetim" anlayışlarını muhattap olmak zorunda kaldığım başka "yönetim"lerde de görüyorum, tamamen aynılar hiçbir farkları yok. Resmen mağaralarında bugünler için yetiştirilmişler başka izahatı yok...

Türkiye'nin en büyük sorunlarından biri "kendini iyi satan" kişilerin varlığı; ruhunu şeytana satmak veya fuhuştan da öte bir şey bu, kendilerini asil kaliteli diye yutturuyorlar şu sefil pis coğrafyada...

O kadar kara para aklarlar, para akıtırlar bin dereden su getirirler bu iş için ama geçmişleri o kadar pis ki bin dereden su getirseler arınamazlar, o kadar üzülüyorum ki eski nesillerim için

Derin bir b*k çukurunda debeleniyoruz, bu gördüğünüz olay ne ki? Eskiden oturduğumuz sitede mubasebeciyi öldürtmüşler konuşulmasın görünmesin diye çırpınıyorlar, yönetim ağzı tarzları tipleri aynı, bırakın Fenerbahçe'yi toplum içerisinde yerleri yok...

https://mini.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/159444537

Bakın anlaşılır mı bilemiyorum yine yazayım cüretkarlıkları çok arttı ve sesleri çok çıkıyor artık, çok garip bir aktivite artışı var bir kesimde. Yakınımda bir spor salonu var, eğitmenin sesi sütlü dedikleri türden, her duyduğumda kafama kafama vuruyor, sanki çin işkencesi uyguluyor, işi "sessiz" ve derinden yürütüyorlar. Ülkücü mafya mı dersiniz, asker mi dersiniz, kabile mi dersiniz bu tür oluşumların aramızda yeri yok...

Edit: Yazmazsam anlaşılmayabilir hepsinin başında yüzsüz Koç ailesi var...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tubytube -- 27 Eylül 2024; 11:12:12 >

• Ali Koç başarısız oldukça iyice kontrolden çıkmaya başladı.

Aslında tam da fenere yakışan karakter ama bir yerden sonra işler iyice çığrından çıkabilir. Sonradan çok mağdurum dese de artık insanlar yemez.

• AHMET KOCABIYIKyoutube
    Kurtlar Vadisi 17. Bölüm 20:00-21:42 KV-17. Bölüm: https://youtu.be/rNI2sn8O0zU
    https://www.youtube.com/watch?v=z3q6J5_r9aQ
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.