Bildirim
Koç bursu alan öğretmen çocuğu var mı?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bu ülkede ne çekiyorsa öğretmen çocukları cekiyor. Herkes gelirimizin çok çok iyi olduğunu falan düşünüyor. Aslında değil çoğu meslek grubundan daha az maaş alıyor öğretmenler. Soruna gelince anne babanın üzerine gayrimenkul yada araba varsa çıkmaz büyük ihtimal
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
asgari ücretin 1600 lira olduğu bir ülke de 4000 lira civarı olan öğretmen maaşı az mı sence? -
Açlık sınırının 2000 TL Yoksulluk sınırının 6000 TL olduğu ülkede fazla mı sence ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
öğretmenler gayet iyi kazanıyor
eğer az kazandıklarını düşünüyorsanız işçiler yaşamasın boşuna -
Mesajımda aksini iddaa etmedim 4000 tl yetersiz.İyi kazanmak için ek ders veriyorlar
Up
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Bu ne ajitasyon ya. Tamam herkesin alım gücü düşük ülkemizde ama aşağıdaki arkadaşın da dediği gibi 1600 tl asgari ücret alan var hala ağlanıyorsunuz. Biraz elinizdekilerin kıymetini bilin.
ya hadi abi iyi kazanmak için ek ders veriyorlar diyosun iyi kazanmak için değil ZENGİN OLMAK için ek ders veriyolar tüm dershane hocalarımın ne kadar para ne kadar öğrencisi olduğunu biliyorum mat hocam 400 tl alıyor aylık bir öğrenciden 80 tane öğrencisi var bu adamın ne kadar para yapıyor aylık farkındamısın bunun gibi daha tonlarca hoca var kimse acıtasyon yapmasın ağlamayı kesin artık -
Up
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Benim babam sınıf öğretmeni söylediğin şey branş öğretmenleri için geçerli
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
ya isterse anaokulu öğretmeni olsun bu ülkede babasının asgari ücretle okuttuğu çocuklar var geçen bi simitciyle lafladım 1700 emekli parası alıyorum cocuklarıma gidiyor simitten kalan parayıda kendimiz geçiniyoruz diyor sen kimsinde 3.5k+ para alıp ne çekiyosa öğretmen çocukları çekiyo falan diye rahat rahat konuşabiliyosun ne gördün çevrendende böyle bi konuşma yapabiliyosun çapın ne senin ? ne kadar geniş çevren var ne gördün kardeşim insanı sinirlendirmeyin ayrıyetten senin baban 6 ay evde yatışlarda öğretmen diye her zaman görebilme imkanın var bazen bu çocuklar ünilerinden dönüyor 2 günlüğüne bilmem kaç günlüğüne babası yine çalışıyor 2 saat belki görebiliyor derin konuşacaksakta derin konuşalım her türlü tokatlarım seni burada ağlamayın boş yere
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Bu ne ajitasyon ya. Tamam herkesin alım gücü düşük ülkemizde ama aşağıdaki arkadaşın da dediği gibi 1600 tl asgari ücret alan var hala ağlanıyorsunuz. Biraz elinizdekilerin kıymetini bilin.
|
ya hadi abi iyi kazanmak için ek ders veriyorlar diyosun iyi kazanmak için değil ZENGİN OLMAK için ek ders veriyolar tüm dershane hocalarımın ne kadar para ne kadar öğrencisi olduğunu biliyorum mat hocam 400 tl alıyor aylık bir öğrenciden 80 tane öğrencisi var bu adamın ne kadar para yapıyor aylık farkındamısın bunun gibi daha tonlarca hoca var kimse acıtasyon yapmasın ağlamayı kesin artık
|
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X