Şimdi Ara

Koc isletme% 50 burslu vs odtu isletme ACIL YARDIM (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
1
Favori
1.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hocam oncelikle uzun ve detayli olarak yazdiginiz icin tesekkur ederim odtu yazdim ailem yazlari yurt disina dil icin yollayabilecegini soyledi sizce ne yapmaliyim kocta okuyan adami neler yaparsam gecebilirim bilginiz varsa yardimci olursanuz tesekkur ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • muhur beste kullanıcısına yanıt
    Odtu yazdim koctaki adami gecmenin yollarini ariyorum simdiden bildiginiz onerceginiz sey varsa yazarsaniz cok sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: egemen1364

Hocam oncelikle uzun ve detayli olarak yazdiginiz icin tesekkur ederim odtu yazdim ailem yazlari yurt disina dil icin yollayabilecegini soyledi sizce ne yapmaliyim kocta okuyan adami neler yaparsam gecebilirim bilginiz varsa yardimci olursanuz tesekkur ederim

Kardeşim öncelikle hayırlı olsun gayet güzel yere yerleştin. Benim sana en büyük tavsiyem kulüplere gir. İşletme kulübü olur endüstri mühendisliği olur, derslerden bile daha çok zaman ayır öğrenci kulüplerine. Aktif olduğun zaman en geç 1 yıla yönetim kuruluna girersin zaten. Oradan yapacağın networkün eşi benzeri yok aynı zamanda güzel vakit geçirip sektörü öğrenirsin. Üşenme, sadece ders çalışarak geçirme 4 yılını. İşletme okuyosun, sadece yüksek ortalama seni bir yerlere getirmez.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.