Şimdi Ara

Koc isletme% 50 burslu vs odtu isletme ACIL YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
1
Favori
1.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar arkadaslar oncelikle sonuna kadar okumanizi rica ediyorum tm1 5972 tm3 4172 koc isletme yari burslu tutuyor ama yillik yurt yurt yeme icme vs. 50 bin tl tutacak ailem zorlancak bu kadar paraya deger mi? ankarada yasiyorum ama farkli bir sehirde kendi ayaklarimin ustunde durmak istiyorum odtu de oluyor hatta ailem odtuye gidersem yazlari yurt disina falan yollariz diyor ama istanbul kucuklum hayalim bolum olarak isletme iktisat dusunuyorum galatasarayi arastirdim odtunun daha iyi oldugunu gordum sizce ne yapayim cok kararsiz kaldim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• UPPPPPPP
  • UPPPPPPPPPP
  • UPPPPPP
  • Para sıkıntım olmasaydi 50k beni etkilemese yazardim koçu.

• Koç der giderim

• işletme için koç bile olsa 50 bin değmez. tam burslu deseydin oraya git derdim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bilkent isletme

• ODTU ya da Galatasaray. İleride işletmeci olunca 250 bin tl'yi Koç'ta okumak uğruna vermeseydim diyeceğini düşünüyorum. Ha anadoluda bir üniversitede işletmeyle kıyaslardın Koç'u, o zaman mantıklı olabilirdi. Ama bu okullar dururken gidip senelik 50 bin tl masraf yapmak gereksiz bana göre.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ODTÜ kesinlikle.Koç ile arasında yıllık 50bin ₺'ye değecek bir fark olmayacak hiçbir zaman.

• Ben yukarıdaki arkadaşa katılmıyor. Sektör İstanbul'da bir kere. Koç Üni'de cidden sağlam bir gelişim ile mezun olursan adam zaten seni kendine hazırlıyor. En az 3 staj yaptırıp sigortanı yatırıyor. ODTÜ'nün hocaları da iyi ama KOÇ , ABD'den sağlam hocalar getiriyor. Maddi durumum olmadığı için ben yazamıyorum. Maddi durumun elveriyorsa 1 dakika düşünme yaz derim pişman olan 1 kişi duymadım daha 1 kişi...
  • kesinlikle galatasaray uniye git
    istanbul cok guzel
    para vermezsin
    amaistanbulda okursun
  • Hocam bir bankaci arkadasim su sekilde bahsediyor ise alimlardan: eger stratejik bolumlere ise alim yapilacaksa bilkent tam burslu, koc-sabanci tam burslu, odtu, bogazici bakiyoruz demisti ancak normal-siradan pozisyonlar icin ise alim yapiyorlarmia kocun tam burslu olmayanlarini. Ise alimda ilk eledikleri sey buymus. Direkt eliyorlarmis.

Edit: QNB finansbank

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aéquitas -- 24 Temmuz 2017; 3:57:14 >
  • Aéquitas A kullanıcısına yanıt
    Sabancı ve koçta n mezun çıktığında kimse kaç burslu olduğunu sormaz diye duymuştum diploma puanı etkili olur birde üstüne yüksek lisans yaparsan neden almasınlar sonuçta paralıda tam bursluda aynı eğitimi alıyor koçun ücretlisi bile 66k dan alıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Pexagon

Sabancı ve koçta n mezun çıktığında kimse kaç burslu olduğunu sormaz diye duymuştum diploma puanı etkili olur birde üstüne yüksek lisans yaparsan neden almasınlar sonuçta paralıda tam bursluda aynı eğitimi alıyor koçun ücretlisi bile 66k dan alıyor.

KOÇ dan iyi diploma puanı yap kimse bursunu sormuyor...
  • --KayseriSporlu-- kullanıcısına yanıt
    Hocam işletmede kötü ortalama istesen dahi yapamazsın ki

• Aéquitas A kullanıcısına yanıt
    3.5 ortalamalı, okulda ve okul dışında aktif, girişken bir yarım burslu yerine tabi ki 2.5 ortalmalı üniyi boş geçirmiş bir tam burslu alınır değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord Nelson -- 24 Temmuz 2017; 5:35:51 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amokachiiii A kullanıcısına yanıt
    Kötü yapan çok çıkmaz ancak çok iyi yapan da çok çıkmaz. Zaten işletme mezunlarını etkileyen şey yurtdışında kaliteli bir eğitim veya referans oluyor çoğunlukla.

Konu sahibine de cevap vereyim. Ailenizin zorlanmasını da göz önünde bulundurunca odtü yazmalısınız. Ancak odtü işletmede 2. sınıftan sonra derslerin tamamı seçmeli olduğunda elinizde finanstan başka seçenek olmayacak. Bu nedenle eğer finansa yönelme niyetinde değilseniz diğer alanlarda bir şekilde kendinizi geliştirmenizi öneriyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord Nelson -- 24 Temmuz 2017; 5:35:20 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burdaki vizsyonsuzlara bakma 5 sene sıkıntı ailecek çekebilirsiniz fedakarlık yaparsanız bir şey olmaz

Kesinlikle ama kesinlikle koç

• Odtü

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.