Silinsin < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enverefe12 -- 2 Mayıs 2024; 21:6:6 > |
Silinsin

-
-
17 saati nasıl görmüş olabilirsin allah aşkına ya. hadi 4 saat uyumuş ol, ki uykusuzluğun hafızayla negatif korelasyonunu yok var sayalım, 1-2 saat zaten kişisel ihtiyaçlar, 1-2 saat yemek desen zaten süre doluyor. aralıksız 6-7 tyt denemesi süresi falan yapıyor bu süre. yapılabilir geliyor mu, bana pek gelmiyor. 4 saat uyku zaten mümkün değil uzun vadede. en az 7 saat uyuman lazım algının ve hafızanın en iyi şekilde çalışabilmesi için, o zaman yemek vs yemeyip aralıksız çalışman gerekiyor mantıken bu süre için. dolayısıyla önce GERÇEKÇİ hedefler koyarak başlaman lazım, o zaman sorunun cevabı olumluya dönebilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
çap mı yapacaksın cengle
-
YÖK atlastan bölüme girenlerin net ortalamalarına bakabilirsin
Eğer ayt de eksiğin varsa o eksikleri kapatınca yükselir bence
rica ederim, yeterli uyku aldıysan sorun yok, uykunun daha çok işi daha az zamanda yaptıracağını unutmadan ve saat bazlı değil de eksik bazlı ilerlersen bence ulaşabilirsin hedefine. 50-70 bandı çok geniş, demek ki bazı konulardan sağlam sorular geldiğinde zorlanıyorsun. dolayısıyla eksik konuları iyice sağlamlaştır. kendi senemdeki en büyük hatam gereksiz konulara fazla vakit vermekti, önemli olan yapamadığın yerlere yoğunlaşmak -çok denir de uygulanılmaya konulma oranı çok az- ona da dikkat edersen iyi olur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the.last.airbender -- 9 Mart 2024; 0:20:54 >
zor, 13-14 saat çalışarak bu netlere mi vardın?
benim arkadaşım ort 4 5 saat çalışıyordu koç matta şuan
ayrıca matematiği koç gibi bir yerde okumak istiyorumdan kasıt ne? Eğitim olarak o kadar iyi değil. Koç genel olarak kolay bir okul ve burs çıkmayabilir. Git bilkent'te oku
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7AE4E33D3 -- 9 Mart 2024; 9:34:25 > -
AYT bu kadar oynamssı ilginç açıkçası. Benim yaptığım en düşük net 71.25 idi ne kadar zor olursa olsun. Ayrıca 13 saat falan arttırmana gerek yok hatta düşürebilirsin yani bir günde o kadar çalışmak ne kadar verimli ?? Zaten konuların ya bitmiş ya da bitmek üzeredir ki bu hale gelince günde 1 tyt 1 ayt çözüp sonra eksikleri tekrar etmekle geçecek.
Koç matematik iyi bir tercih. Ben odtü ceng okuyorum ki tercih zamanında koç matematik de tercihlerim arasındaydı ben koç'a biraz ön yargılı yaklaştığım için ve odtü de cezbettiği için odtü'yü tercih ettim. Ama zamanında koç matematik seçsem daha iyi olabilir miydi, bilemiyorum. En azından rahat bir üniversite yaşamı olurdu herhalde, odtü'de çok zorluyorlar.
-
ders programını gördüm de bir matematik bölümü mezunu olarak o kadar ağır değil.
ders programından anladığım kadarıyla diğer bölümler gibi sıkmıyor.
bir de matematik bölümünü, bölümü bitirdikten sonra ne yapacağını düşünerek okumalısın.
genel olarak matematik bölümü akademisyenlik veya merak dışında okunacak bölüm değil.(koç, ytü(incelediğim kadarıyla) matematik bölümleri hariç)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BalkanGöçmeniBirBey -- 10 Mart 2024; 7:51:40 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X