Şimdi Ara

Koç Üniversitesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler koç üniversitesinde bilgisayar mühendisliği okuyacam galiba burslu olarak. nasıl bilirsiniz koçu? tercih yapmadım hala.

• yok mu hiç koçlu
  • Arkadaşım Koç üniversitesi'nde araştırma görevlisi.Sana şöyle söyleyeyim çıtır-ül leblebi dolu bir mekan.Ama Allahın dağında başka mesele.Eğer tam burslu gideceksen gayet güzel.Ama bana sorarsan eğer tam burslu gidecek kadar iyi bir puan aldıysan onun yerine ODTU yada Boğaziçi düşün. Okul aynen Koç gibi amerikan tarzı ve amerikan anlayışında sahiplerinin amerikan köpekliğini aynen temsil ediyor haberin ola
  • Mükemmeliyetin okulsal ismi diyelim. Ayrıca Ekşisozlukte hakkında girilen entrylere bak...
  • odtü ve boğaziçinde hocalar krallar gibi. yurtdışına çıkmak istiyoprum bunun için referans lazım. devletteki hocalar pek takmıyor . özelde hem imkan hem ilgi var. tam burslu olcak bu arada.
  • Vallaha bence Koç Üniversitesi'nde ilgi yok ve köklü bir vakıf üniversitesi biliyorum(Bilkent); onun dışındakiler fasofiso.Sen eğer baba parası yiyen ve akademik yetkinliği pek de iplemeyen birisiyle mühendislik öğretimi alırsan sonra bu yetersizdir demeyeceksin.Ayrıca yurtdışı yetkinliği Boğaziçi ya da Bilkent ya da ODTU değildir
  • koçta okuyan bir kişi varsa baya aydınlatmış olcak
  • Bende Koç Elektrik Elektronik Mühendisliğine burslu girmeyi düşünüyorum ama çok kararsızım. Koçta okuyan arkadaşlar bana ulaşırsa çok ama çok sevinirim
  • koç canti üniversite,burslu adamı bozar. bu konuda en iyisi sabancı,yazarsın ilk senende bölümleri tanırsın(ki başka hiçbir yerde böyle şansın yok),sonra ömür boyu yapacağın işi seçersin. ayrıca akademik olarak ve yurt dışı referanslar olarak boğaziçi kadar sağlamdır.
  • yardım edelim arkadaşa.
  • Sabancı burslu tutmuyo malesef . Koçtada destek bursu oluyo ancak tam burs alamıyorum malesef

Eğitim açısında Mühendislik fakültesi hakkında bilgi vercek arkadaşlar aranıyor:D
  • genel olarak en iyi özel üniversite hangisi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: savkar

yardım edelim arkadaşa.

• genelde bilkent ,istanbulda sabancı.
    quote:

genel olarak en iyi özel üniversite hangisi?
  • savkar abi bilkent şu an en oturmuş vakıf. en iyi o olabilir
  • sabancı o kadar iyi değil bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: kaiser I

genelde bilkent ,istanbulda sabancı.
    quote:

genel olarak en iyi özel üniversite hangisi?

katılmamak elde değil
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.