Şimdi Ara

Koç Üniversitesi 2022 Soru-Cevap

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
53
Cevap
1
Favori
4.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, şu sıralar birçoğunuzun aklında tercih etmeyi düşündüğünüz üniversitelerle alakalı sorular vardır eminim. Sınav senemde aklımdaki bir çok soruyu bu forumdaki konular sayesinde gidermiştim. Dolayısıyla böyle bir konu açarak ben de başkalarına yardımcı olmak istedim, eğer aklınızda Koç'la alakalı sorular varsa sorabilirsiniz. Elimden geldiğince cevaplamaya çalışacağım.

• Hocam dur etraf karışık

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Şimdi sırası mı Osman (?)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mehmet Bey aka Moana -- 7 Temmuz 2022; 23:54:36 >
  • Ahahahah farkındayım :D sonuçlar açıklanmadan önce herkes böyle heyecanlı oluyor. Ben açmış olayım da insanlar tercih dönemi gelir sorularını sorar vakit buldukça cevaplarım dedim.

• hocam bölüm nedir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç görmediğim için şimdilik %0 diyorum. Ali koç geliyor arada onu görebilirsin.

• Tarih

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Cep harçlığı ve kitap bursu ne kadar hocam bilginiz var mı? Ayrıca hiç İstanbul Avrupa yakasında oturmasına rağmen yurt bursu alan var mı çevrenizde?

• her isteyen gpa yı sağladıktan sonra istediği bölümle çap yapabilir mi

• Wilter kullanıcısına yanıt

Bölümden memnun musunuz hocam? Genel yorumunuzu yazarsanız güzel olur.

• Cep harçlığı 2100 kitap bursu 1250 oldu en son.

Avrupa yakasında oturup yurtta kalan iki kişi tanıyorum, ikisinin de yurt bursu var. Birinin maddi durumu hakkında fikrim yok diğerinin maddi durumu benimkinden çok daha iyi, ama bana burs çıkmadı mesela. Maddi durumu çok çok iyi olmasına rağmen yurt+kitap bursu+cep harçlığı alan tanıdıklarım da var. O yüzden burs verilirken sistem nasıl işliyor bir fikrim yok.

• Gpan 2.72'nin üzerindeyse ve sınıfta %20'lik dilimdeysen sıralama şartı aranmıyor (tabii mühendislikte 300.000, hukukta 125.000 gibi taban şartları geçerli)

Gpan 2.72'nin üzerindeyse ve sınıfta %20'lik dilimde değilsen yks sıralamanın çap yapmak istediğin bölümün burssuz taban puanına yetmesi gerekiyor.

Şartları sağladığın sürece tıp dışında istediğin bölümle çap yapabilirsin. Tarihten girip matematikle çap yapan, sosyolojiden girip makine mühendisliğiyle çap yapan örnekler var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wilter -- 8 Temmuz 2022; 14:54:50 >
  • Evet memnunum, 11. sınıftan beri tarih okumayı çok istiyordum ve ailemi buna ikna etmek için çok fazla çabalamam gerekti o yüzden şu an tarih okuyor olmak benim için muazzam bir olay. Hocalar da harika insanlar hem akademik anlamda hem öğrenciye gösterdikleri ilgi anlamında. Derslere gelirsek çok okumak ve çok yazmak gerekiyor ama keyif aldığım için sıkıntı olmuyor.

• Burslu burssuz ayrımı?

• Wilter kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim hocam

• DemirdenLeblebi kullanıcısına yanıt
    Hocam siz hangi bölümdesiniz?bu okulun rektörü yokmuş ceosu varmış doğru mu?

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.