Şimdi Ara

KOCAELİ il JANDARMA KOMUTANLIĞI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
7.669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Kocaeli İl Jandarma Komutanlığında 329. kısa dönem erlerin yakın donemde dağıtımları olacak. Suanda Kandıra Cezaevi Janadarma Komutanllığında eğitim yapıyorlar. buradan Jandarma karakollarına dağıtım olacakmıs. acaba dağılabilecekleri yerlerle ilgili bilgisi olan varmı? nereler iyidir nereler kotudür?

• Kandıra Cezaevi mi? Biz Tütünçiftlik Jandarma Komando'da yapmıştık acemiliği. Vay bee...
  • Sınıfı Jandarma
    Statüsü Kısa Dönem Er
    Branşı -
    İlk Katılışını Yapacağı Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi İL J.K.LIĞI/KOCAELİ
    İZMİT KOCAELİ
    Temel Eğitimini Müteakip Katılış Yapacağı Esas Birliği / Görev Yeri İL J.K.LIĞI/KOCAELİ
    İZMİT KOCAELİ

İKAMETGAH:BURSA
    KÜTÜK:AMASYA
    Sınavda da rahat bi 40-45 doğru vardır.

Arkadaşlar var mı aramızda tertip?Bir de gidenlerden yorum alabilirsem çok sevineceğim, interneti o kadar taradım pek bi bilgi bulamadım...
  • Kocaelindeyiz 2012 Yi bitirmek icin ...(;
    İl jandarma ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evimin penceresinden görüyorum şuan.Küçük bi yer eğitim alanı yok.Şehir merkezinde rahat edersin tahmınımce.Hayırlı tezkereler
  • teşekkür ederiz, sanırım kandıra f tipi cezaevinde eğitim görecekmişiz anladığım kadarıyla.Orası da baya ters sanırım...
  • Merkeze 30km ötede kandıra yolu üzerinde F tipi cezaevi kardes.Otogardan direk kandıra arabaları kalkar bilginize.Allah yardımcınız olsun hayırlı tezkereler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.