Şimdi Ara

kocaeli, izmir katip çelebi, konya meram tıp kararsızlığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
1.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar başlıkta da be.lirttiğim gibi çok kararsızım. sıralamam 6945. ancak kontenjan artışıyla bu 3ü de gelcek gibi. şimdi internette baktığım kadarıyla kocaelini herkes çok övmüş ancak evime çok uzak bu bana bir sorun olur mu acaba? izmir katip çelebı tıpa ise biraz olumsuz bakıyorum açıkçası barınma ve ulaşım sıkıntılıymış. konya meram tip iae evime 130 km falan.(konyanin bir ilçesinde yaşıyorum.) yani sırf yakın diye konya meram seçilmeli mi sizce? aslında eğitiminin de fena olmadığını düşünüyorum. lütfen yardım edin 1 buçuk gün kaldı. açıklamalarıyla yazarsanız sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• selçuk tıp seç
  • Ben kocaeli yazdım ama istanbulda oturduğum için evine en yakın neresiyse orayı yaz eğitim açısından çok fark olduğunu düşünmüyorum

• konyayı seç. ailenin olduğu şehirde okumak daha rahat olur. hele de tıpta. ama üçünü sırala dersen kocaeli, konya, katip çelebi derdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr_gölge

konyayı seç. ailenin olduğu şehirde okumak daha rahat olur. hele de tıpta. ama üçünü sırala dersen kocaeli, konya, katip çelebi derdim.

kocaeliyi tercih listesinde başa alıp, neden konya yaz diyosunuz anlamadım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzhan658 -- 16 Temmuz 2013; 18:17:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzhan658

quote:

konyayı seç. ailenin olduğu şehirde okumak daha rahat olur. hele de tıpta. ama üçünü sırala dersen kocaeli, konya, katip çelebi derdim.

kocaeliyi tercih listesinde başa alıp, neden konya yaz diyosunuz anlamadım :)

şehirden bağımsız olarak düşünürsek diye sıraladım. ama şehir faktörüyle konya ilk sırada tabii.
  • anladım teşekkürler yardımlarınız için. yalnız ne gibi bir faydası olabilir ki yakında okumanın?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fen(Ankara+Meram+Kayseri)
    2 yıl önce açıldı
    bolu tıp
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

yine yemeklerimi evimde yiyemiyecegim konya yazarsam. dedim ya konyanın bir ilçesindeyim ve yaklaşık 130 km konya'ya. yine yurt hayatı olacak gibi görünüyor...

• quote:

arkadaşlar başlıkta da be.lirttiğim gibi çok kararsızım. sıralamam 6945. ancak kontenjan artışıyla bu 3ü de gelcek gibi. şimdi internette baktığım kadarıyla kocaelini herkes çok övmüş ancak evime çok uzak bu bana bir sorun olur mu acaba? izmir katip çelebı tıpa ise biraz olumsuz bakıyorum açıkçası barınma ve ulaşım sıkıntılıymış. konya meram tip iae evime 130 km falan.(konyanin bir ilçesinde yaşıyorum.) yani sırf yakın diye konya meram seçilmeli mi sizce? aslında eğitiminin de fena olmadığını düşünüyorum. lütfen yardım edin 1 buçuk gün kaldı. açıklamalarıyla yazarsanız sevinirim.

Konya iyidir :) yakin olmasi acisindan diyorum :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Therah

quote:

arkadaşlar başlıkta da be.lirttiğim gibi çok kararsızım. sıralamam 6945. ancak kontenjan artışıyla bu 3ü de gelcek gibi. şimdi internette baktığım kadarıyla kocaelini herkes çok övmüş ancak evime çok uzak bu bana bir sorun olur mu acaba? izmir katip çelebı tıpa ise biraz olumsuz bakıyorum açıkçası barınma ve ulaşım sıkıntılıymış. konya meram tip iae evime 130 km falan.(konyanin bir ilçesinde yaşıyorum.) yani sırf yakın diye konya meram seçilmeli mi sizce? aslında eğitiminin de fena olmadığını düşünüyorum. lütfen yardım edin 1 buçuk gün kaldı. açıklamalarıyla yazarsanız sevinirim.

Konya iyidir :) yakin olmasi acisindan diyorum :)

tamam iyi diyorsunuz da, şehir büyük tamam da, yapacak birşey yok, zaten derslerden bunalcaz :)

• ikcü yaz bence. ikcünün tıpı iyidir, ulaşım sıkıntısı filan da yok.
  • erciyes yaz, orası da iyidir.
  • 130 km ? kocaeli bursa mesafesi.Bence o eğer 130 km gerçektense normal ailenle birlikte olup okul okuyamayacaksın onun için kocaeli yazabilirsin.Yani kocaeli veya yazdığın yer arasında hiç bir fark olmayacak yaşam bakımından.130 km nedir abi git gel yapılmaz.günün 4 5 saati yol çekmezsin mecbur orada yurt , ev tutucaksın onun yerine kocaeli yaz.
  • Erciyesi düşün o civarın en büyük hastanesi ve eğitim olarak 3'ünüde döver.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jzp

ikcü yaz bence. ikcünün tıpı iyidir, ulaşım sıkıntısı filan da yok.

açıkçası ben öyle duymadım. devlet yurdu olarak sadece ege ve dokuz eylul un yurtlari varmis, oralardan gidip gelebiliyormuşsun. özel yurtlar varmış ama, onlar da ailemin bütçesini zorlar sanırım. tek maaş öğretmen çocuğuyum. okul da zaten çiğili mi ne öyle küçük bir ilçedeymiş. bilmediğim şeyler varsa aydınlatırsan sevinirim l, ben internetten duyduklarıma göre karar vermek durumundayım şu saatten sonra

• quote:

Orijinalden alıntı: Knoxville

130 km ? kocaeli bursa mesafesi.Bence o eğer 130 km gerçektense normal ailenle birlikte olup okul okuyamayacaksın onun için kocaeli yazabilirsin.Yani kocaeli veya yazdığın yer arasında hiç bir fark olmayacak yaşam bakımından.130 km nedir abi git gel yapılmaz.günün 4 5 saati yol çekmezsin mecbur orada yurt , ev tutucaksın onun yerine kocaeli yaz.

yok zaten her gun gidip gelemem, yuzde yuz yurtta kalırım konyada. ayda bir belki aksehire(evime) giderim. bunun bir yarari var midir? tiptaki neresi yakinsa orda okuyun diyolardi?

• küçük bir ilçede değil, çiğli olarak geçsede mavişehir ve karşıyakanın hemen arkasında olan bi yer. yurt olarak hastahanenin hemen karşısında cemaat yurdu var. pahalı bi yurt değil, kyk olarak evet egeninkinde kalıyolar. oradan da ulaşım zor değil. yani bilmiyorum konyada yaşıyosun belki sana zor gelir, ben izmirden bahsediyorum. bence ordan burdan duyma bilgilerle değilde okulda okuyanlardan bilgi alman daha doğru.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Schlaf Schön

Erciyesi düşün o civarın en büyük hastanesi ve eğitim olarak 3'ünüde döver.

erciyesi hiç düşünmedim bile nedense :) kocaeli ve konya meramin da eğitimine oldukça iyi diyorlardı?

• quote:

Orijinalden alıntı: jzp

küçük bir ilçede değil, çiğli olarak geçsede mavişehir ve karşıyakanın hemen arkasında olan bi yer. yurt olarak hastahanenin hemen karşısında cemaat yurdu var. pahalı bi yurt değil, kyk olarak evet egeninkinde kalıyolar. oradan da ulaşım zor değil. yani bilmiyorum konyada yaşıyosun belki sana zor gelir, ben izmirden bahsediyorum. bence ordan burdan duyma bilgilerle değilde okulda okuyanlardan bilgi alman daha doğru.

üniversitelianlatsin da kizin biri anlatmış, orada okumuştum uzun uzun yazmış. cemaat harici bir alternatif yok sanırım?

• kızın anlattıkları tamamen doğrudur.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.