|
KOCAELİ KAYALAR KİA TARAFINDAN KANDIRILDIM.(Lütfen öne çıkar) (8. sayfa)
-
-
Adam öldü vurmayın.
-
Bayimi benmi 🥸 -
💣
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Konu niye tezgah olsun bizim işimiz gücünüz yokta böyle hikayemi uydurduk. Allahın verdiği aklı biraz kullansanız ne güzel olurdu ya. Evet engelliler % 90 üzeri raporu varsa veya engeli ortopedikse araç bedeli kdv ve ötv tutarı bu üçü 330800 tlyi geçmiyorsa devlet sizden ötv yi almıyor kardeşim. Pardon konu tezgahtı dimi bunlarıda ben uydurdum...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meçhul37 -- 5 Nisan 2021; 20:38:45 > -
O parayı faize yatırsan, en azından 1 aylık içkili mutfak masrafı çıkmıştı. :)
-
Ben mi yanlış okuyorum senmi yanlış yazdın. 180.000tl kapora mı verdim yazıyor orda? Neyse 2,5 hafta önceki fiyatla şimdiki fiyatlara bakın. Sizin aracı neden sattıklarını anlarsınız. Geçmiş olsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İşin garibi ekonomi iyiyken hakikaten bekliyorlardı, son
2-3 senedir her yer yozlaştı!
Şimdiki adalet sisteminden korkulmuyor... Uçan Kaçan Türkiye böyle oluyor demek ki!
Kocaeli Kayalar'a gideceğinize Sakarya'ya gidin.
Farkındayım da araç lazım kardeş bana -
Konu sahibi yerden göğe kadar haklıdır.
Kurumsal bayii kelimesi altında çalışan galerici zihniyetli bir firma. Bir kaç arkadaşım da mağdur olmuştu anlattıklarında inanmamıştım. Hele 2. el bölümü kesinlikle uzak durulmalı. 3 sene önce aracım da ki 500 liralık masrafa "aracın 5-6 bin lira masrafı var" diyip ölü fiyata almaya çalıştığı an bir daha önlerinden bile geçmedim.
-
Bunlara bayilik veren kıa markasına şaşıyorum bu kadar kişiyi mağdur eden bi yer nasıl bayi olur ya yazıkkkk ! -
parayıda zorla tutmamışlar..
-
Ah be kardeşim. Kocaeli kayalar plazaya güvenilir mi? Kendileri ayrı, satış danışmanları ayrı dolandırıcı.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Meçhul37
Bunlara bayilik veren kıa markasına şaşıyorum bu kadar kişiyi mağdur eden bi yer nasıl bayi olur ya yazıkkkk !Sadece KIA yok ki Toyota'da onlarda.
-
Bilemedik abi keşke daha önceden haberim olsaydı bu kadar karaktersiz olduklarından :( o pisliklerin yüzünden spartage prestige alamadım lanet olsun onlara ... -
Ben bayiyi haklı görenin aklına şaşıyorum hocam ağzım açık kalıyor bayi haklı mesajlarını okudukça yazıklar olsun onlara. -
quote:
Orijinalden alıntı: Meçhul37
Bilemedik abi keşke daha önceden haberim olsaydı bu kadar karaktersiz olduklarından :( o pisliklerin yüzünden spartage prestige alamadım lanet olsun onlara ...Geçmiş olsun kardeşim sonuna kadar hakkını ara. KIA'nın genel müdürlüğüne mail at gerekirse ingilizce konusunda destek olurum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X