Şimdi Ara

Kocaeli Kyk Yurt (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
208
Cevap
9
Favori
20.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Metro ya da Efe tur firmalarıyla gelecek arkadaşlar direkt Umuttepe'ye servisleri var, belediye otobüsüyle uğraşmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Weierstrass

Metro ya da Efe tur firmalarıyla gelecek arkadaşlar direkt Umuttepe'ye servisleri var, belediye otobüsüyle uğraşmayın.

Metro ile geleceğim ben hocam. Teşekkürler, vardır inşallah :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 05313582776 beyler bu numaraya whatsaptan mesaj atın alıyım gruba
  • smallstonee S kullanıcısına yanıt
    Grup kuruldu -Gazi Süleyman Paşa- olarak katilimcilar mevcut istiyorsan ekleyelim

• nej123 N kullanıcısına yanıt
    Farketmez ... l

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smallstonee -- 14 Eylül 2016; 13:27:54 >
    beni de ekleyin beyler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Weierstrass -- 15 Eylül 2016; 2:00:43 >
  • yurdun kapısına yurt görevlisi ve müdürün numarası koyulmuş. ve kayıt için gerekenler yazılmış.
    -6 vesikalık
    -öğrenci belgesi
    -e-devletteki yurt taahhütname(öğrenci tarafında imzalanarak verilecek)

telefonum sarjda yakın zamanda fotoyu atarım.

Ekleme:
    -kimlik fotokobisi.

Fotoyu telden ekleyemedim sabah bi siteye upload edip link atarim.
    Foto:
     Kocaeli Kyk Yurt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asdlis1234 -- 16 Eylül 2016; 10:52:02 >

• Beyler yurtla konuşan oldu mu herkesin odası bellimiymis?Bir de ilk hafta gitmesek bi sıkıntı olur mu fikri olan varmı acaba

• Daredeviil D kullanıcısına yanıt
    Numaranı yaz, gruba alalım seni baya kalabalığız.

• arkadaşlar sa bu krdsnızde bu yurdu kazandı ve bır kac sorum olacak sizlere bu yurda cumartesi günü giriş yapabiliyor muyuz? 2. sorum ise ben hazırlık secmeme rağmen oğrenci işleri sisteminde fızık matematik gibi alan dersleri var? sorularımı cevaplarsanız sevinirm :Dd
  • justwil J kullanıcısına yanıt
    Bizim grupta var mısın bilmiyom ama yazıyım ben yinede cumartesi öğleden sonra kalınıyo denildi büyük ihitmal kalırsın o derslerle ilgili sıkıntı çoğu kişide var değişir sonra heralde
    teşekkür ederim :)
    Aramislar.yurdu pazar gunu daha iyi olur cumartesi nobetci yurtta kalinir.felan demisler

o zaman bu cocuk pazar günü kocaeline gider :)
    az once.yurda bir.arkadas gitti pazartesi 8.30 demisler giris suandan itibaren birzim.kafalarda karisik

Beyler az önce yurdun sorumlusunu aradim pazar gelebilir miyim diye sordum o da sindi bile açık gelebilirsiniz dedi..

whatspp varsa at numarani ekliyek gruba istiyosn bizde aradik yurt sorumluaunu mesajlastk felan

• Yurda gidebilirsiniz sıkıntı olacağını sanmıyorum ben ali kuşçu yurdunda kalıyordum. Bizide buraya taşıdılar büyük ihtimal. Odalar genelde kayıt günü belirlenir zaten boş odalara yerleştirirler onlarda liste var. Gamer arkadaşlar varsa sabaha kadar mmorpg atarım zindan döneriz diyen bana ulaşsın^^ Oluyorsa aynı odada kalırız :D
  • arkadaşlar ali fuat cebesoy yurdu açıldı mı acaba yarın gitsek yerleşebilir miyiz
  • Decemst kullanıcısına yanıt
    Ben de ordanım bro 1.öğr mi 2.öğr mi

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.