Şimdi Ara

Kocaeli Kyk Yurt (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
208
Cevap
9
Favori
20.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 18 inde kalamazsak nöbetci yurt dedigi ali kuscu mu oluyo
  • 18inde kalamamak gibi bir durum yok pazar günü orda kalabiliyoruz. 1 kaç saat önce arayıp sordum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler selamun aleyküm öncelikle bir konuyada ben değinim bu yurt odalarına öğrenci dağılımı nasıl olcak en azından 1. ve 2. öğretimler ayrı olsun mümkünse aynı bölümler bir araya konulsun sistem rasgele mi dağıtcak fikri olan var mı(1. öğretim bilgisayar müh. öğrencisi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nej123 -- 9 Eylül 2016; 23:39:11 >
  • nej123 N kullanıcısına yanıt
    Bölümlere göre ayrılacağını pek düşünmüyorum ama birinci ikinci öğretim olarak ayrılır herhalde.
    Hem bölümlerin karıştırılması sana da yarar.
    Tabi ortam olarak, çalışma olarak sıkıntısını çekersin.
    Bölüm ne?

• quote:

Orijinalden alıntı: vjdrsjejv

Bölümlere göre ayrılacağını pek düşünmüyorum ama birinci ikinci öğretim olarak ayrılır herhalde.
    Hem bölümlerin karıştırılması sana da yarar.
    Tabi ortam olarak, çalışma olarak sıkıntısını çekersin.
    Bölüm ne?

Bilgisayar mühendisliği benim bölüm 1. öğretim. Bölümler bir araya gelirse sanki gelmemesine göre bı tık yararı olur gibi geliyo yardımcı olunur vs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nej123 -- 9 Eylül 2016; 23:59:43 >
  • Ben bilgisayar mühendisliği 2. öğretim kazandım. Odaların dağılımı aynı bölüm vs. olursa iyi olur :)

• yurda yerleşince odaları yazarız buraya
  • Ali fuat cebesoy öğrenci yurdundan hiç arkadaş yok mu ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: HiRux

18inde kalamamak gibi bir durum yok pazar günü orda kalabiliyoruz. 1 kaç saat önce arayıp sordum.

aradığınız numara yurda mı ait yoksa öylesine bir numara mı?

bu arada evinde hızlı interneti ve fazladan harddiski olan arkadaşlar offline oyun arşivi yaparsa sevinirim malum kyk internetinde online oyunlar yasaklı.
    steam de yasaklı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asdlis1234

quote:

Orijinalden alıntı: HiRux

18inde kalamamak gibi bir durum yok pazar günü orda kalabiliyoruz. 1 kaç saat önce arayıp sordum.

aradığınız numara yurda mı ait yoksa öylesine bir numara mı?

bu arada evinde hızlı interneti ve fazladan harddiski olan arkadaşlar offline oyun arşivi yaparsa sevinirim malum kyk internetinde online oyunlar yasaklı.
    steam de yasaklı.

O numara Kocaeli gsb il müdürlüğü numarasi.

Benim steam'de çok oyunum var. Çoğu offline destekliyor. Olmazsa GTA için falan telefondan hotspot acariz.

• Ders çalışcaz arkedeşler ne oyunu telefondaki online oyunlara girer elleham demi
  • Kyk yurtlarında mobilde dahil hiçbir oyuna giremezsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Decemst

Kyk yurtlarında mobilde dahil hiçbir oyuna giremezsiniz

YouTube twitter falan da yasaklı mı? Yoksa sadece oyunlar mı?

• Haydaa

Bu mesaja eklenen görseller:

Kocaeli Kyk Yurt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vjdrsjejv -- 10 Eylül 2016; 20:42:13 >
  • -4. Kat mı yazıyor orda?
    Çekirdeğe daha yakın bir yer bulamamışlar mı

• HiRux H kullanıcısına yanıt
    Kesin üst devreleri, üst katlara yerleştirler bizi de -1,2,3 bu benim tahminim ama umarım öyle çıkmaz.

• Odanın detaylı videosunu çektim.
    İsterseniz upload ediyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: vjdrsjejv

Odanın detaylı videosunu çektim.
    İsterseniz upload ediyim.

İyi olur hocam. Eksideki odaları görme şansınız oldu mu? Durum nasıl oralarda?

• Arkadaşlar eksideki odalarda sıkıntı yok gönlünüzü rahat tutun.Eksi demesinin sebebi yurdun yapıldığı yerden dolayı çünkü kot farkı çok fazla yapıldığı yerde.
    Yurt B kapısının karşısında Umuttepe Camiinin hemen altında bu sene açılan çok büyük bir yurt kazananlara hayırlı olsun.Fotoğrafınıda çekmiştim geçen sene daha yeni bittiğinde ama telefonda bulamadım ondan dolayı atamıyorum

• Kat planını aceleyle çektiğim için orda incelememiştim, gelince farkettim o yüzden bakmak için izin istemedim.
    Evet kot farkı belki de arka yüze bakan odaları etkilemez ama ön kısmın tamamen karanlık olacağını söylememe gerek yok. Videoyu upload ediyorum şimdi.
    100 mb yanlız, wifi bulmanız gerekebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vjdrsjejv -- 10 Eylül 2016; 23:44:15 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.