Şimdi Ara

Kocaeli Kyk Yurt (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
208
Cevap
9
Favori
20.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sorgulama ekranında ödeme linki var oraya tıkla orda ziraatin sayfası açılıyor.
    Tc kimlik bilgini girdiğinde ücret yazıyor, yukarıda bir arkadaşın 597 lira çıkmış.
    Bende 537 o yüzden fark olabileceğini düşünüyorum.
    4 yıl devlet yurdunda kaldım internet hariç diğer saydıkların demirbaş olduğu için olmak zorunda.
    İnternet konusunda ilk sayfa da biri internetin olduğunu yazmıştı gidip öğrenmiş diye biliyorum.
    Senin bölüm ne?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vjdrsjejv

Sorgulama ekranında ödeme linki var oraya tıkla orda ziraatin sayfası açılıyor.
    Tc kimlik bilgini girdiğinde ücret yazıyor, yukarıda bir arkadaşın 597 lira çıkmış.
    Bende 537 o yüzden fark olabileceğini düşünüyorum.
    4 yıl devlet yurdunda kaldım internet hariç diğer saydıkların demirbaş olduğu için olmak zorunda.
    İnternet konusunda ilk sayfa da biri internetin olduğunu yazmıştı gidip öğrenmiş diye biliyorum.
    Senin bölüm ne?

Baktım hocam 537 çıktı. Aylık normal ücreti ne kadar acaba? Bölüm bilgisayar müh. 2. öğretim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-833302B4C -- 9 Eylül 2016; 2:36:57 >
  • Emin değilim ama 230 gibi bir şey gördüm.
    Belkide 237 aylık 300 lira depozito istiyorlar.
    Büyük ihtimalle böyledir.
    Bölüm hayırlı olsun.
    Yemek konusu hakkında bir bilgin var mı?

• Bana ilkte çıktı 597 odedik, odalar mi farklı acep?

• ŞANAP CEHABETTİN Ş kullanıcısına yanıt
    3 kişilik odalar da varmış diye okudum ne kadar doğru bilmiyorum büyük ihtimalle sana 3 kişilik çıktı.
    Bi fark olması gerek.
    Yada gelir durumu ile alakalı olabilir.
    Bizim arabamız ve diğer dairemiz üstümüze değil

• quote:

3 kişilik odalar da varmış diye okudum ne kadar doğru bilmiyorum büyük ihtimalle sana 3 kişilik çıktı.
    Bi fark olması gerek.
    Yada gelir durumu ile alakalı olabilir.
    Bizim arabamız ve diğer dairemiz üstümüze değil

Yok aynıdır hocam odalar 4 kişilik.
    Sordum twitterdan sizinkinde farklilik var mı diye, cevap gelince yazarım

• Hangi şehirden geliyorsunuz bu arada

• Golcuk ogrenci yurdunu bilen var mi. Tenhq bir yerde mi islek bi yerde mi. Okula kac dakikada gidilir

• quote:

Emin değilim ama 230 gibi bir şey gördüm.
    Belkide 237 aylık 300 lira depozito istiyorlar.
    Büyük ihtimalle böyledir.
    Bölüm hayırlı olsun.
    Yemek konusu hakkında bir bilgin var mı?

Siteyi inceledim. Muhtemelen 220 lira bizim yurt. + 295 güvence bedeli ödedik ve kalan miktar sanırım yurdun kart ücreti. Sitede bu üçünü ödersiniz yazıyor. 230 olunca + 310 güvence bedeliyle 537'yi kart ücretsiz geçiyor.

Teşekkürler :) Yemek konusunda bir bilgim yok.
  • Ben Denizli'den geliyorum. Bölüm bilgisayar mühendisliği 2 . öğretim.

537 lira çıktı benim ve az önce ödeyip kayıt oldum hemen :)

597 çıkan arkadaşları çözemedim neden olduğunu. Mevcut yurtta kalanlar bile aradaki güvence bedeli zammını ödüyor en fazla.(10-15 TL) Neden 60 lira gibi bir fark var bilmiyorum. Oda farkı olduğunu da sanmıyorum. KYK sitesinde de fark olabilir tarzı bir ifade yok.

Ödediğimiz tutar şu:

Güvence bedeli + Yurdun 1 aylık ücreti + Yurt kart ücreti

537 çıkanları şu şekilde tahmin ediyorum:

Güvence bedeli 295 + Yurdun 1 aylık ücreti 220 + Yurt kart ücreti 22 = 537

Baktığım KYK linkleri şunlar, yanlışım varsa düzeltin:

http://yurtkur.gsb.gov.tr/Duyuru/70487/yurt-ucretleri-ve-guvence-bedelleri-hakkinda-duyuru.aspx
    http://yurtkur.gsb.gov.tr/Duyuru/70154/yurt-yerlestirme-ve-kayit-islemlerine-iliskin-onemli-duyuru.aspx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-833302B4C -- 9 Eylül 2016; 3:06:03 >

Ben Bilecikten geliyorum Fatma seher hanım kız yurdu yakınmıdır acaba gidip gören var mı Google da doğru adres çıkmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vjdrsjejv -- 9 Eylül 2016; 3:09:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WhiteMamba

Ben Denizli'den geliyorum. Bölüm bilgisayar mühendisliği 2 . öğretim.

537 lira çıktı benim ve az önce ödeyip kayıt oldum hemen :)

597 çıkan arkadaşları çözemedim neden olduğunu. Mevcut yurtta kalanlar bile aradaki güvence bedeli zammını ödüyor en fazla.(10-15 TL) Neden 60 lira gibi bir fark var bilmiyorum. Oda farkı olduğunu da sanmıyorum. KYK sitesinde de fark olabilir tarzı bir ifade yok.

Ödediğimiz tutar şu:

Güvence bedeli + Yurdun 1 aylık ücreti + Yurt kart ücreti

537 çıkanları şu şekilde tahmin ediyorum:

Güvence bedeli 295 + Yurdun 1 aylık ücreti 220 + Yurt kart ücreti 22 = 537

Baktığım KYK linkleri şunlar, yanlışım varsa düzeltin:

http://yurtkur.gsb.gov.tr/Duyuru/70487/yurt-ucretleri-ve-guvence-bedelleri-hakkinda-duyuru.aspx
    http://yurtkur.gsb.gov.tr/Duyuru/70154/yurt-yerlestirme-ve-kayit-islemlerine-iliskin-onemli-duyuru.aspx

Hocam kyk sitesindeki linke gore 245 odicez o zaman ilk kayıt olanlar?
    İlginç, yarın bi ararim

• quote:

Yemek ücretleri ne kadar biliyormusun?
    Birde Fatma seher hanım kız yurdu yakınmıdır acaba, Google da doğru adres çıkmıyor.

Sabah 3 tl akşam 6 tl yemek yardımı var, artabilir bu sene.Fiyatlar piyasanın %40-50 asagisinda yazıyor kyk sitesinde.Aşiri yemek yemiyosan ekstra yemek ücreti odemezsin

• Bu arada, dikkat etmemişim. Oda farklılığı olabilir 597 çıkanlarda.

Yurt ücreti 245 olanın, 330 lira güvence bedeli var. 220 olanla (benim tahminim 537 çıkanlar) tam 60 lira farkı var. Bu 3 kişilik oda ücreti olabilir.
    Hocam, üstte de yazdığım gibi senin 245'lik yurt çıktı ve bu muhtemelen 3 kişilik oda var demektir :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: WhiteMamba

Bu arada, dikkat etmemişim. Oda farklılığı olabilir 597 çıkanlarda.

Yurt ücreti 245 olanın, 330 lira güvence bedeli var. 220 olanla (benim tahminim 537 çıkanlar) tam 60 lira farkı var. Bu 3 kişilik oda ücreti olabilir.

Yani sordum ben kyk Kocaeli mudurlugune odalar 4 kişilik dedi, bakalım yarın bidaha soralim

Bu yemek yardımı olayı şöyle mi oluyor.
    Devlet yurtta 3 liralık kahvaltı 6 liralık da akşam yemeği veriyor eğer ekstra tabak almazsan yemek ücreti yok mu?
    Lisede kalırken hiç böyle bir derdim yoktu :)
    Evde gibiydik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vjdrsjejv -- 9 Eylül 2016; 3:21:50 >
  • quote:

Bu yemek yardımı olayı şöyle mi oluyor.
    Devlet yurtta 3 liralık kahvaltı 6 liralık da akşam yemeği veriyor eğer ekstra tabak almazsan eğer yemek ücreti yok.
    Lisede kalırken hiç böyle bir derdim yoktu :)
    Evde gibiydik.

Yemeğini kendin seciyosun, mesela sabah beğenmediysen yemeği simit falan alabilirsiniz.
    Doymama gibi sıkıntı olacağını sanmıyorum.Fiyatlar gayet uygun

• Bi arkadaş böyle demişti yurt için pmde sanırım böyledir
    quote:

. Yurt Haziran veya Temmuz ayında açıldı . Memurlar bile henüz anca atanmıştır . O yüzden iletişim sıkıntı olabilir . Yurt okulun giriş kapısının hemen karşısında . Odalar 3 kişilik . Yeni yapım olduğu için otel konforundadır diyebilirim . İçinde mescit bulunur . Cami de hemen yanında zaten . İçerdeki erkek yurtları kızlara verilďiği için bu yurt erkekler için yapıldı . Varsa sorunuz cevaplayabilirim . 2.sınıf öğrencisiyim . Ben de o yurtta kalacağım . Ücret 597 imiş . Depozitonun 350 yada 400 olacağını düşünüyorum . O yüzden aidat 227 ya da 177 olur . Ziraat kyk yazip odemeleri yapabilirsiniz

Manzarasına göre falan mı gruplandırdılar acaba? Veya alt kat/üst kat vs.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.