Şimdi Ara

Kocaeli Kyk Yurt (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
208
Cevap
9
Favori
20.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • O zaman pazar günü yurda gideriz kalabilir sek kalırız kalamasazsak nöbetçi yurda gideriz yapacak bir şey yok :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yurt okula son derece yakın odalar 4 kişilik. Toplam 2000 ( iki bin ) kişilik. Basketbol ve futbol için alan var ama daha tamamlanmamış. Örnek odaya girip baktım bana göre 4 kişilik oda dedikleri 2 kişilik en fazla 3 olsun ama 4 son derece fazla . Wc ve banyo içinde tuvalet alaturka değil.
    Bu mesaja eklenen görseller:

Kocaeli Kyk Yurt Kocaeli Kyk Yurt Kocaeli Kyk Yurt Kocaeli Kyk Yurt

• quote:

Orijinalden alıntı: ŞANAP CEHABETTİN

quote:

Orijinalden alıntı: asdlis1234

odalar 2 ye bölünmüş evet ama yatak odası değil. yani bir odada 4 tane yatak var orası yatak odası. bir diğer odada( zaten bu oda giriş) çalışma masası tuvalet ve banyo var.

Hocam siz nasi duydunuz, ayın 18inde kalabiliyor muyuz

ben yurda gidip güvenlik görevlisine sordum. onlarda "bize 19 unda açılacak dendi" dediler. Yani pek bir fikirleri yoktu. O yüzden tam bilemiyorum. İstanbulda oturduğum için pazartesi sabahı çantama bir kaç günlük kıyafet koyup gelicem. hafta sonu ise gidip geri kalanları alıcam. Yakında oturuyorsanız böyle yapın. Uzakta oturuyorsanız pazar gelip nöbetçi yurtlarda kalabilirsiniz.

• Bütün odalar 4 kişilik mi?
    Ayrıca wifi falan bağlanmış mı yurda?
  • Ayrıca GEREKLİ BELGELER hangileri kayıt için?
    Bilen varsa söylesin gençler
  • quote:

Orijinalden alıntı: oknrock1

Ayrıca GEREKLİ BELGELER hangileri kayıt için?

Lise diploması 4 fotoğraf

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: oknrock1

Ayrıca GEREKLİ BELGELER hangileri kayıt için?

Lise diploması 4 fotoğraf

Kyk nin kendi sitesinde ogrenci belgesi ve 4 vesikalik yaziyor. Ogrenci belgesini e devletten cikarabilirsiniz.
    Link-KYK Kayit Duyurusu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asdlis1234 -- 6 Eylül 2016; 17:40:22 >

• Hocam 18'inde yurtta kalamama işi çok saçma bence.19'unda okul başlıyor zaten.18'inde yurdun kapalı olduğunu bilmeyen ve uzaktan gelen biri koskoca bavul elinde nöbetçi yurda mı gidecek bir daha ? Ondan sonra yurt açılınca tekrar yurda Zaten depozito ile birlikte ilk ayın da parasını alıyorlar sanırım.Geçen yıl okuldan iki hafta önce yurda yerleşen arkadaşım vardı Bana kalırsa eksikleri tamamlayıp bir kaç gün önceden kalınabilecek hale getirirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: prisonerdreams

Hocam 18'inde yurtta kalamama işi çok saçma bence.19'unda okul başlıyor zaten.18'inde yurdun kapalı olduğunu bilmeyen ve uzaktan gelen biri koskoca bavul elinde nöbetçi yurda mı gidecek bir daha ? Ondan sonra yurt açılınca tekrar yurda Zaten depozito ile birlikte ilk ayın da parasını alıyorlar sanırım.Geçen yıl okuldan iki hafta önce yurda yerleşen arkadaşım vardı Bana kalırsa eksikleri tamamlayıp bir kaç gün önceden kalınabilecek hale getirirler.

Bencede. 18 inde kalip kalmama hakkinda kesin bilgisi olan arkadaslar bilgilendirsin bizi.

• quote:

Orijinalden alıntı: asdlis1234

quote:

Orijinalden alıntı: prisonerdreams

Hocam 18'inde yurtta kalamama işi çok saçma bence.19'unda okul başlıyor zaten.18'inde yurdun kapalı olduğunu bilmeyen ve uzaktan gelen biri koskoca bavul elinde nöbetçi yurda mı gidecek bir daha ? Ondan sonra yurt açılınca tekrar yurda Zaten depozito ile birlikte ilk ayın da parasını alıyorlar sanırım.Geçen yıl okuldan iki hafta önce yurda yerleşen arkadaşım vardı Bana kalırsa eksikleri tamamlayıp bir kaç gün önceden kalınabilecek hale getirirler.

Bencede. 18 inde kalip kalmama hakkinda kesin bilgisi olan arkadaslar bilgilendirsin bizi.

Ben kocaeli kyk yı aradım bana pazar günü o yurtta kalamazsınız dediler. Nöbetçi yurtta kalırsınız dediler. Arkadaşta kocaeli kyk ya twitterdan mesaj atmış ona da kala bilirsiniz demişler.

• yurt pişmanlıktır
  • Nerde kalacağız o zaman biz birader kampüse çadır mı kuralım illa pazar günü?

• Geçen sene ben Ali Kuşçu Yurdu'nda kalıyordum, şimdi bu yurda geçeceğiz saraydan gecekonduya taşınmak gibi geliyor.
    Pazar günü kapalı olacağını sanmıyorum pek çok kişi doğal olarak o gün gelir şu ana kadar hep bir gün öncesinden gidebildik. Büyük ihtimal wi-fi yoktur birkaç aya da döşemezler bu yanı çok kötü. Onun dışında genel işleyişle ilgili sorularınız varsa yardımcı olurum, 2 senedir Kyk'da kalıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Weierstrass

Geçen sene ben Ali Kuşçu Yurdu'nda kalıyordum, şimdi bu yurda geçeceğiz saraydan gecekonduya taşınmak gibi geliyor.
    Pazar günü kapalı olacağını sanmıyorum pek çok kişi doğal olarak o gün gelir şu ana kadar hep bir gün öncesinden gidebildik. Büyük ihtimal wi-fi yoktur birkaç aya da döşemezler bu yanı çok kötü. Onun dışında genel işleyişle ilgili sorularınız varsa yardımcı olurum, 2 senedir Kyk'da kalıyorum.

Hocam neden saraydan gecekondu dediniz, kötü mü bu yurt

• quote:

Orijinalden alıntı: halilerdenx

Benimde aynı yurt çok fazla i bilgin yok ama bildiklerimi yazayım
    Yurt bu sene açıldı okula en yakın erkek kyk yurdu .
    Yarı özel devlet yurdu bu yüzden biz 597 tl ödüyoruz. Diğer arkadaşlar 355 ödüyor depozito ve ilk ücrette
    230 civarı olur diye tahmin ediyorum aylık. Diğer yarı özel yurtlarla aynı özellikte olursa odalar 2-3 kişilik olucak. Normal yurtlardan daha iyi ve okula daha yakın olduğundan burayı kazananlar olarak şanslıyız bence. Ama yeni açıldığını göz önünde bulundurunca bence bu sene yurtta wifi olmaz gibimi geliyor umarım haksız çıkarım. Bildiklerim bukadar

Yanlış biliyor olabilirim kocaelide diğer arkadaşlara 355 çıkmış bize 597 çıktı ben bundan yola çıkarak yarı özel yurt diyorum. Yurtun iletişim bilgileride yazmıyor arayıp öğrenelim

Hocam dediğiniz gibi büyük ihtimalle wifi olmayacak aynı şekilde yeni açılan yurt çıkmıştı bana sevinmiştim ama öyle olmuyor sistem oturmamış oluyor yemekhane sisteminden giriş çıkışa kadar sistem oturması zaman alıyor

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Weierstrass

Geçen sene ben Ali Kuşçu Yurdu'nda kalıyordum, şimdi bu yurda geçeceğiz saraydan gecekonduya taşınmak gibi geliyor.

Hocam neden saraydan gecekondu dediniz, kötü mü bu yurt

Yok öyle kötü diyemeyiz ama Ali Kuşçu aşırı iyidi. Şu an mevcut durumda en iyi yurt yine budur heralde. Tabii çok eksiği vardır şu an ben internet olmadığı için eve çıkmayı planlıyorum uygun birilerini bulursam. Yavaş yavaş düzeni oturturlar ama internetin falan hemen olacağını beklemiyorum mesela geçen sene kız yurdu yaptılar ikinci dönemde geldiydi internet yanlış hatırlamıyorsam.

• quote:

Orijinalden alıntı: fudutaya

Yurt okula son derece yakın odalar 4 kişilik. Toplam 2000 ( iki bin ) kişilik. Basketbol ve futbol için alan var ama daha tamamlanmamış. Örnek odaya girip baktım bana göre 4 kişilik oda dedikleri 2 kişilik en fazla 3 olsun ama 4 son derece fazla . Wc ve banyo içinde tuvalet alaturka değil.
    Bu mesaja eklenen görseller:

Kocaeli Kyk Yurt Kocaeli Kyk Yurt Kocaeli Kyk Yurt Kocaeli Kyk Yurt

Yurt binası bildiğin inşaat!
    İlk aylar bayağı sıkıntılı geçeceğe benziyor. Eksikler olacak, hemde can sıkacak eksikler...

• 227. yedektim. Nasıl olduysa ilk yerleştirmede çıktı :D Nasıl bir yer acaba? Yakın olması iyi oldu ikinci öğretim olarak :D
  • Benim de 190. yedekti bana da çıktı ilk seferde.
    Ücret ne kadar yazıyor sende ödeme ekranında bende 537 lira depozito+ 1 aylık ücret.

• quote:

Orijinalden alıntı: vjdrsjejv

Benim de 190. yedekti bana da çıktı ilk seferde.
    Ücret ne kadar yazıyor sende ödeme ekranında bende 537 lira depozito+ 1 aylık ücret.

Bakmadım hocam yarın bakacağım. Aynıdır herhalde fark olacağını sanmam :)

İnternet durumu nasıl acaba? Yurt yeni, en azından dolap,masa vs. sorunumuz olmaz :)
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.