Şimdi Ara

Kocaeli Kyk Yurt

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
208
Cevap
9
Favori
20.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kocaeli'nde Gazi Süleyman Paşa öğrenci yurdu çıktı arkadaşlar.Google'dan baktım da haritada çıkmıyor.Okula uzak mıdır ? Nasıl gidilir ? Bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

• Evet hiçbir iletişim adresi yok. Öğrenirsen haber verir misin dostum bana da? ben de araştırıyorum yeni mi açıldı acaba ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu sene yeni açıldı .umuttepe yazıyor adresi yakındır
  • Tabiki veririm dostum.
  • up
  • Ne kadar ücret çıktı hocam , aynı yurt benim de

• Benimde aynı yurt çok fazla i bilgin yok ama bildiklerimi yazayım
    Yurt bu sene açıldı okula en yakın erkek kyk yurdu .
    Yarı özel devlet yurdu bu yüzden biz 597 tl ödüyoruz. Diğer arkadaşlar 355 ödüyor depozito ve ilk ücrette
    230 civarı olur diye tahmin ediyorum aylık. Diğer yarı özel yurtlarla aynı özellikte olursa odalar 2-3 kişilik olucak. Normal yurtlardan daha iyi ve okula daha yakın olduğundan burayı kazananlar olarak şanslıyız bence. Ama yeni açıldığını göz önünde bulundurunca bence bu sene yurtta wifi olmaz gibimi geliyor umarım haksız çıkarım. Bildiklerim bukadar

Yanlış biliyor olabilirim kocaelide diğer arkadaşlara 355 çıkmış bize 597 çıktı ben bundan yola çıkarak yarı özel yurt diyorum. Yurtun iletişim bilgileride yazmıyor arayıp öğrenelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halilerdenx -- 2 Eylül 2016; 19:39:53 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kyk yurt gerçekleri ..
    3 yıl önce açıldı
    Yeditepe Yurt
    2 yıl önce açıldı
    Kyk yurt
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 34. Yedekteyim Kocaeli'nde gelme şansı nedir?

• Bana da çıktı arkadaşlar ama yurdun yerini bulamadım haritalardan kyk sitesinden de düzgün adres göstermiyo nasıl bulucaz güncellencek mi acaba siteden.
  • ali fuat cebesoy çıktı 600 lira diyor telefon numarası resmi falan yok anlamadım
  • Yeni açılan yurt bu umuttepede yürüyerek okul 1 dakika :)
  • kampüsün girişine 3-4 dk sürer işin kötü tarafı yurt biraz alçakta yani yokuş çıkcaz kampüse gitmek için. Odalar 4 kişi olcak bazalı çalışma odası yatak odası şeklinde yapmışlar. 255 lira şimdilik yurdun aylık ücreti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Murlocc

34. Yedekteyim Kocaeli'nde gelme şansı nedir?

Kesin gelir gönlünü rahat tut.
  • Beyler 597 tl diyor ya ben hep 597 tlmi ödicem şimdi
  • .............

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F50A4E732 -- 9 Ekim 2016; 16:41:22 >
  • Ali fuat cebesoy nasil bir yurt ?

• banada gazi süleyman paşa çıktı. yurt telefon no su yok. verilen adresde sıkıntılı mesela google haritesina tıklayınca ankara açılıyor ve prof. baki komşuoğlu caddesi denilmiş ama öyle bir cadde yok bulvarı var. bende o bulvarı baştan aşağı street view'dan gezdim ama buladım. gerçi denildiği gibi yeni ise olmaması normal street view görüntüleri 2014 den kalma. bende şu adresten KYK Yurt İletşim telefon no ve adres konusunda yardım istedim sizde isteyin önce hangimize cevap verirlerse buradan paylaşsın lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asdlis1234 -- 2 Eylül 2016; 21:54:10 >
  • Arkadaslar yurt izmit umuttepe de bulunmaktadır ulasm olarak izmit otogardan 23 ve 24 no lu dolmuşlar ile gidile bilir. Yurdun tam yeride kocaeli unüsinin B giriş kapısının karşısındadır
    Yurt yeni yapıldı o yuzden internet üzerinden görüp bulamazsınız fiyat bilgisi olarak yukarda arkadaşlar güzel bi acıklama yapmışlar zaten. okula uzaklıgı 5 dk yürüyüş mesafesinde bu yurt cıktıysa kendinizi şanslı hissetmelisiniz

• gazi süleyman paşa haritası harita

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asdlis1234 -- 2 Eylül 2016; 22:30:59 >
  • Dostum 597 lira yatırılacağı nerede yazıyor ? Parayı Ziraat atm'den yatırabiliyor muyuz ?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.