Şimdi Ara

Kocaeli Kyk Yurt (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
208
Cevap
9
Favori
20.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu yurt banada çıktı. Ne zaman açılacağı ile ilgili bilgisi olan varsa ne olur yazın . ona göre bilet ayarlayacam @
  • SterlingCooper S kullanıcısına yanıt
    Bende merak ediyorum hocam bilgilendiren olursa guzel olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Odalar kac kisilik banyo tuvalet odalarin icindemi bilgisi olan varsa yazabilirmi?ayrica sistem odalara bizi otomatikmi yerlestiriyor yoksa kendimiz oda secebiliyomuyuz ?

• Aynı gün mü gitsek beyler hep beraber
  • quote:

Orijinalden alıntı: SametKA24

tv yok buzdolabı komidin var

Bişi sorucam yastık yorgan bizmi götürcez yoksa sadece kılıfmı götürelim bide wi fi varmı yurtta en merak ettiğim
  • yastık,kılıf falan hepsini onlar veriyo , wifi da var
  • quote:

Orijinalden alıntı: PROKİNG00

Odalar kac kisilik banyo tuvalet odalarin icindemi bilgisi olan varsa yazabilirmi?ayrica sistem odalara bizi otomatikmi yerlestiriyor yoksa kendimiz oda secebiliyomuyuz ?

Üst tarafı okusaydın görürdün hocam da bida yazıyım odalar 4 bazıları 3 kişilik sistem otomatik yerleştiriyo banyo tuvalet odanın içinde.
  • salı günü yabanci dil sınavı var
    gitmişken bi bakcammm
    inşllah açıktır birileri vardırda
    bir telefon falan alırım alrısam atarım noyu buralara
    ...
  • Arkadaşlar bana 116. yedek çıktı acaba ilk yedek alımında çıkar mı?

• Numarasını alan biri atabilir mi birde yastık yorgan kılıf falan verilecek mi kesin bilgisi olan var mı?
  • arkadaşlar ben numara bulmaya çalışıyorum bulursam atacam siz de bulsanız atın . Ne zaman açılacağı ile ilgili bilgisi olan var mı.? yada kocaelide yurtlar genelde eylül kaçta açılıyor bilgilendirseniz çok iyi olur ona göre bilet kesecem.

@
  • Bugun yurda gittim bosuna numara aramayin yurtta kyk gorevlisi yok yalnizca guvenlik gorevlileri var. Guvenlik gorevlilerine yurt ayin 19'unda acilacak denmis. İnsaatsa hala devam ediyor. Dediklerine gore ust katlar bitmis alt katlar yapiliyormus. İnsaat dedigimse ivir zivir seyler mobilya kapi gibi seylee hallediliyor suan.
    Oda duzeni ise aynen soyle koridordan odanin kapisi actiginizda ilk olarak calisma masalarinin oldugu odayi goruyorsunuz bu odada ayni zamanda banyo ve tuvalet var banyo ve tuvalet ayri. Tuvaletse klozet. İlk girdiginiz oda baska bir kapiyla yataklarin oldugu odaya aciliyor. Yataklar baza ve herkesin komidini var. Mini buzdolabi ise yataklarin oldugu yerde. Ben toplam iki tane priz saydim yatak odasinda ve 2 side yataklara yakindi diger 2 yatak icib priz gormedim. Yurt toplam 2000 kisilik. Arka tarafinda bahce var ama komple beton 4-5 tane çardak koymuslar odalrin cogu orman manzarali. Okula ulasimi isi cok kolay. Yurttan disari cikip bie yokusu cikiyorsunuz. Yokusta uzun degil yokusu cikip karsidan karsiya gectiginizde okul karsinizda. Giris kapisi icin 50-60 metre saga yuriyeceksiniz.

• arkadaşlar nihayet gazi süleyman paşa erkek öğrenci yurduna ulaştım . twitter üzerinden @KYK_Kocaeli sayfasına özelden mesaj atın size tüm sorularınıza cevap verecektir . sayfa resmidir. cevapları en geç 10 dk içinde alırsınız emin olun . 19 eylül açılış tarihidir. ben ayın 18'i gidip evrakları verip aynı gece orda kalabilirmiyiz diye sordum tabiiki dediler yani anlayacağınız ayın 17sinde bi otobüs bileti keserim 18 inde kocaeli de olurum ve yurdumda kalmaya başlarım . Zaten 19 eylülde üniversite ders başı yapacaK aynı güne denk getirmişler heralde .. yurdun ilk öğrencileri olacaz bu arada bina bu sene yapılmış ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: asdlis1234

Bugun yurda gittim bosuna numara aramayin yurtta kyk gorevlisi yok yalnizca guvenlik gorevlileri var. Guvenlik gorevlilerine yurt ayin 19'unda acilacak denmis. İnsaatsa hala devam ediyor. Dediklerine gore ust katlar bitmis alt katlar yapiliyormus. İnsaat dedigimse ivir zivir seyler mobilya kapi gibi seylee hallediliyor suan.
    Oda duzeni ise aynen soyle koridordan odanin kapisi actiginizda ilk olarak calisma masalarinin oldugu odayi goruyorsunuz bu odada ayni zamanda banyo ve tuvalet var banyo ve tuvalet ayri. Tuvaletse klozet. İlk girdiginiz oda baska bir kapiyla yataklarin oldugu odaya aciliyor. Yataklar baza ve herkesin komidini var. Mini buzdolabi ise yataklarin oldugu yerde. Ben toplam iki tane priz saydim yatak odasinda ve 2 side yataklara yakindi diger 2 yatak icib priz gormedim. Yurt toplam 2000 kisilik. Arka tarafinda bahce var ama komple beton 4-5 tane çardak koymuslar odalrin cogu orman manzarali. Okula ulasimi isi cok kolay. Yurttan disari cikip bie yokusu cikiyorsunuz. Yokusta uzun degil yokusu cikip karsidan karsiya gectiginizde okul karsinizda. Giris kapisi icin 50-60 metre saga yuriyeceksiniz.

Tüm odalar 4 kişilik mi?
    Bi arkadaş 4 kişilik odalar ikiyw bölünmüş diyodu doğru mu

• Pazar akşamı orda kalamıyormuşuz maalesef nöbetçi yurt varmış orda kalabiliriyoruz.
    Telefon numarasında buldum yurdun değil ama kocaeli kyk'nın numarası yurdun adını söylediğinizde yardımcı oluyorlar

0262 226 2717

• quote:

Orijinalden alıntı: HiRux

Pazar akşamı orda kalamıyormuşuz maalesef nöbetçi yurt varmış orda kalabiliriyoruz.
    Telefon numarasında buldum yurdun değil ama kocaeli kyk'nın numarası yurdun adını söylediğinizde yardımcı oluyorlar

0262 226 2717

Ayın 18inde kalamaz miyiz yani

• Ben aradım sordum kalamassınız dediler nöbetçi yurt oluyormuş orda kalabilirsiniz dediler. bende 18 eylül pazar günü orda olucam nöbetçi yurtta kalıcam

• quote:

Orijinalden alıntı: HiRux

Ben aradım sordum kalamassınız dediler nöbetçi yurt oluyormuş orda kalabilirsiniz dediler. bende 18 eylül pazar günü orda olucam nöbetçi yurtta kalıcam

Kyk Kocaeli hesabına twitterdan sordum kalabilirmisiz 18inde

• ŞANAP CEHABETTİN Ş kullanıcısına yanıt
    odalar 2 ye bölünmüş evet ama yatak odası değil. yani bir odada 4 tane yatak var orası yatak odası. bir diğer odada( zaten bu oda giriş) çalışma masası tuvalet ve banyo var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asdlis1234

odalar 2 ye bölünmüş evet ama yatak odası değil. yani bir odada 4 tane yatak var orası yatak odası. bir diğer odada( zaten bu oda giriş) çalışma masası tuvalet ve banyo var.

Hocam siz nasi duydunuz, ayın 18inde kalabiliyor muyuz

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.