Şimdi Ara

Kocaeli mi GYTE mi? (Bilgisayar Mühendisliği) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
2
Favori
6.422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Mr. Burjuva

Arkadaşlar benimde sıkıntım Gebze Malzeme ve Kocaeli Malzeme sizce hangisini üst sıraya almalıyım.Gebze hakkında fikrim yok ama Kocaeli bu sektörde iyi olduğu söyleniyor..

GYTE akar reis
  • quote:

Orijinalden alıntı: sezarselim

quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Burjuva

Arkadaşlar benimde sıkıntım Gebze Malzeme ve Kocaeli Malzeme sizce hangisini üst sıraya almalıyım.Gebze hakkında fikrim yok ama Kocaeli bu sektörde iyi olduğu söyleniyor..

GYTE akar reis

GYTE sünde mi okuyorsun ?? :)) Bide bi sorum daha var şu ek diploma olayı tam olarak nedir :D
  • nasıl kyk yurdu bi işe yaramaz ya !!
    Galiba hiç araştırmadın yurdu,
  • quote:

Orijinalden alıntı: ata1606

gebze is cevrelerinde bilinmeyen bir okul, kocaeli universitesi cok eski ve turkiyenin en fazla ogrenci populasyonuna sahip muhendislik fakultesine sahip, muhendislik alaninda her bolum var. 60bin kisilik bir okul devasa imkanlari var, kampusu turkiyenin en buyuk ve guzel kampuslerinden.

Düzeltme olsun diye yazıyorum. GYTE iş çevrelerinde çokça bilinip, sosyal çevrelerde fazlaca bilinmeyen bir okuldur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Honour81

quote:

gebze is cevrelerinde bilinmeyen bir okul, kocaeli universitesi cok eski ve turkiyenin en fazla ogrenci populasyonuna sahip muhendislik fakultesine sahip, muhendislik alaninda her bolum var. 60bin kisilik bir okul devasa imkanlari var, kampusu turkiyenin en buyuk ve guzel kampuslerinden.

Düzeltme olsun diye yazıyorum. GYTE iş çevrelerinde çokça bilinip, sosyal çevrelerde fazlaca bilinmeyen bir okuldur.

ben 2003 yilinda girdim universiteye o zamanlar gyte adini bile duymazdik. simdi netten baktim 2001 de ilk lisansa ogrenci almaya baslamis zaten toplam 926 lisans ogrencisi var. Kocaeli bu kadar az ogrenci alsin taban puanlari cok yukselir, sirf makinesi 270 ogrenci aliyor her sene hesapla, kocaeli 1976 den beri muhendislik lisans egitimi veriyor, binlerce mezun vermis, cogunlugu da kocaeli, istanbul gibi sehirlerde calisiyor, piyasada gayet biliniyorlar. Kocaeli turkiyenin en fazla ogrenciye sahip muhendislik fakultesine sahip ayrica her bolum var nerdeyse. Kocaeli 65 bin ogrencisi olan, Tip fakultesine ve hastanesine sahip, devasa kampuse sahip bir okul.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ata1606 -- 2 Ağustos 2012; 10:18:17 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Honour81

quote:

ben 2003 yilinda girdim universiteye o zamanlar gyte adini bile duymazdik. simdi netten baktim 2001 de ilk lisansa ogrenci almaya baslamis zaten toplam 926 lisans ogrencisi var. Kocaeli bu kadar az ogrenci alsin taban puanlari cok yukselir, sirf makinesi 270 ogrenci aliyor her sene hesapla, kocaeli 1976 den beri muhendislik lisans egitimi veriyor, binlerce mezun vermis, cogunlugu da kocaeli, istanbul gibi sehirlerde calisiyor, piyasada gayet biliniyorlar. Kocaeli turkiyenin en fazla ogrenciye sahip muhendislik fakultesine sahip ayrica her bolum var nerdeyse. Kocaeli 65 bin ogrencisi olan, Tip fakultesine ve hastanesine sahip, devasa kampuse sahip bir okul.

Benim yazdığım mesajda kocaeli üni. bilinmiyor gibi bir şey mi yazıyor??
    Kocaeli güzel bir okul ve bir çok mezunu var bilinirliği de fazla.

Ben de 2000 yılında üniversite'ye girdim. GYTE'de yüksek lisans'a da 2006 yılında askerden geldikten sonra başladım. İlk işimi de okuldaki sınıf arkadaşım vasıtasıyla bulmuştum. Orası Gebze Organize Sanayi Bölgesi'ne çok yakın (Türkiye'nin açık ara en büyük organize sanayi bölgesidir), ayrıca Tübitak MAM vs. gibi yerler hemen dibindedir. Dolayısıyla iş çevreleri tarafından hayli bilinmektedir, ancak Lisans bölümlerinin az olması ve konumu sebebiyle sosyal çevrelerce pek bilinmemektedir. 92'den beri lisansüstü eğitim veriyor.
    Puan yüksekliği konusu doğal olarak sosyal çevre bilinirliğiyle direk alakalıdır. Tanınmayınca üst sıralarda tercih de edilmiyor.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.