Şimdi Ara

KOCAELİ PS3 GRUBU (LİSTE GÜNCELLENDİ) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
221
Cevap
2
Favori
8.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu arada iki gün sonra İngiltere'den Türkiye'ye geliyorum.İzmit ve çevresinde oturan arkadaşlara beğendikleri tr'de pahalı olan oyunlar varsa alabilirim.Kendime alırken
    var mı isteyen ?
  • Sanırım yok, ee, ne yapıyor izmitli oyuncular bu ara ses seda yok kimseden
  • Geldiniz mi gurbetten
  • mrb yeni katılım aranıza ps3 hayranı ve hastası olan nadir kızlardanım sanırım siz beylerden yardım istiyorum ps3 le ilgili hertürlü etkinliğe açığım görüşmek üzere :))
    bu arada psp go arıyorum biliyorum Türkiye de henüz yasal satışı yok ama başka yollarla elinize düştüyse eğer lütfen bana bi dönüş yapın :))
  • hımm henüz katılamamışım aranıza "beni de eklermisiniz" demem gerkiomuşş sanırımm, ilgililere duyurulur... sevmedim ben bu forum işini yaa sabırsız insanım lanet olsun..
    bu arada elimdeki oyunlar

Resident Evil 5
    Silent Hill Homecoming
    PES 09
    Heavenly Sword
    Motorstorm
    God of War 3 (henüz takas edemem gerçi doyamadım oynamaya)
  • quote:

Orijinalden alıntı: gamezoz

mrb yeni katılım aranıza ps3 hayranı ve hastası olan nadir kızlardanım sanırım siz beylerden yardım istiyorum ps3 le ilgili hertürlü etkinliğe açığım görüşmek üzere :))
    bu arada psp go arıyorum biliyorum Türkiye de henüz yasal satışı yok ama başka yollarla elinize düştüyse eğer lütfen bana bi dönüş yapın :))

Belsa Plaza'da Borsa Elektronik'te PSPGo vardı.. ordan bulabilirsin
  • Geldik azizim, bir siparişiniz vardı ise geç oldu malesef, bir dahaki sefere inş...
    quote:

Orijinalden alıntı: yıldırım99

Geldiniz mi gurbetten
  • Ekleriz gamze hanım dediğiniz gibi forumlarda her yazdığınız anında cevaplanamayabilir o bakımdan biraz sabırlı olmanız gerekecek Ekliyorum listeye...
    quote:

Orijinalden alıntı: gamezoz

hımm henüz katılamamışım aranıza "beni de eklermisiniz" demem gerkiomuşş sanırımm, ilgililere duyurulur... sevmedim ben bu forum işini yaa sabırsız insanım lanet olsun..
    bu arada elimdeki oyunlar

Resident Evil 5
    Silent Hill Homecoming
    PES 09
    Heavenly Sword
    Motorstorm
    God of War 3 (henüz takas edemem gerçi doyamadım oynamaya)

• arkadaşlar merhaba,geçen cumartesi itibari ile bende aranıza katıldım,artık ucuz oyun bulma konusunda yardımlarınızı
    esirgemezsiniz umarım
  • Hoşgeldiniz, ekliyorum...

Ucuz oyun genelde İstanbuldaki Kadıköydeki oyuncu mağazalardan bulunabiliyor.Ucuz dediğim büyük teknoloji marketlerdeki bandrollü oyunlar 180 TL civarı iken buralarda 90-110 Tl civarı bandrolsüz olan oyunlar.Ayrıca yurtdışı ve internetten ucuza getirilebiliyor.Kargo fazla tutmuyor.

İzmitte birkaç tane satan yer var ama ben daha hiç izmitten almadım, fiyatları yüksek biraz.
    quote:

Orijinalden alıntı: tamerege

arkadaşlar merhaba,geçen cumartesi itibari ile bende aranıza katıldım,artık ucuz oyun bulma konusunda yardımlarınızı
    esirgemezsiniz umarım
  • arkadaşlar elimde killzone 2 oyunu var takaslamak istiyorum izmitten takas yapmak isteyen arkadaş olursa pm aracılığıyla iletişime geçsin
  • bende de makina ile beraber aldığım turok diye bir oyun var,shooter oyunları gamepad ile oynayamadığım için takaslayabilirim.
    her hangi bir araba yarışı veya futbol oyunu yani pes olabilir
    haa bu arada ben yenikent teyim arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zyvox -- 2 Nisan 2010; 17:56:23 >
  • Arkadaşlar Final Fantasy XIII var elimde İngiltere'den getirmiştim hiç sevmedim satıyorum.

Bilginiz olsun fiyat 90 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marquess -- 12 Nisan 2010; 23:32:17 >
  • PSN: olorin1979

Elimdeki oyunlar:

NBA Live 10
    PES 2010
    Star Wars: Force Unleashed

Özellikle NBA ve PES'de karşılıklı maç veya online lig yapmak isteyen arkadaşlar bana özelden ulaşabilirler. Kişi sayısı 5'i geçerse güzel bir lig kurabiliriz NBA'de...

İyi eğlenceler...

• quote:

Orijinalden alıntı: umxa

Aslında oyun takası iyi olurdu. Bendeki oyunlar;
    1. PES2009
    2. GranTurismo5 Prologue
    3. Heavenly Sword
    4. Mirror's Edge
    5. Smack Down vs RAW 2008
    6. Assasin's Creed
    7. Motorstorm
    Bu oyunlardan isteyen varsa hangi oyunla takas etmek istediklerini yazsın da bakalım :)

8. Army Of Two
    9. Ninja Gaiden Sigma 2
    10. God Of War Collection

Oyun sayım arttı iyice, 3-4 tanesini elden çıkarmayı düşünüyorum, bilginize :)
  • Dostum kardeşim şu NBA'i çok seviyor bir türlü uygun fiyata bulamadık alınca yaparsınız bol bol
    quote:

Orijinalden alıntı: Highwaytoheaven

PSN: olorin1979

Elimdeki oyunlar:

NBA Live 10
    PES 2010
    Star Wars: Force Unleashed

Özellikle NBA ve PES'de karşılıklı maç veya online lig yapmak isteyen arkadaşlar bana özelden ulaşabilirler. Kişi sayısı 5'i geçerse güzel bir lig kurabiliriz NBA'de...

İyi eğlenceler...

/>

• Selam
    psn: leylek
    isteyen ekleyebilir

elimdeki takaslanır oyunlar
    metal gear solid 4
    need for speed prostreet
    the godfather 2
    tom clacy rainbowsix vegas
    grand theft auto IV
    assassins ceed
    fullauto 2
    motorstorm
    blazing angels
    virtual tennis 3
    fight night round 3
    resistance fall of man
    pes2009
    pes2008
  • takas oyunum şuan yok ama ekleyin beraber fifa10,bc2 oynayalım, psn : seyyar41
  • Uncharted 1 : 40 YTL
    Resistance 2 : 40 YTL
    Fear 2 : 40 YTL
    Dead Space : 40 YTL
    Viking : 40 YTL
    Orange Box : 40 YTL
    Prince of Persia : 40 YTL
    Soldier of Fortune : 40 YTL

Oyunların hepsi kutusunda ciziksizdir.

Hepsini almak isteyen olursa 330 YTL

İzmit Merkez de Elden verebilirim.

Oyunları Amerikadan getirdim. Hepsi ntsc dir.

Uncharted 2 : 60 YTL {PeGaSuS }'a satılmıştır. (Güvenilebilir bir Donanımhaber üyesidir.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sferen -- 25 Nisan 2010; 16:01:52 >
  • ArkadaşLar Kimse VaR mı ?

Pa$haa #
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.