Şimdi Ara

KOCAELİ PS3 GRUBU (LİSTE GÜNCELLENDİ) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
221
Cevap
2
Favori
8.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Marquess Kardeşim 130 Lira Param vaR Gow + Uncharted 2 Veren Varsa Hemen Peşin İzmit Merkez Çock Parknda Buluşalım ?
  • Yada Gta4 + 130 tL Veririm Uncharted 2 + Gow 3 + Pes 10 ???
  • Bu Arada Oyunlar Orjinal Kutulu Kitapçıklı ve Sorunsuzdur Arkadaşlar Gta4'ü aLaLı 2 Hafta Olmadı 1 - 2 Kez Oynadım Bıraktım Zaten Pek Fırsatm da y0k Konsolu alalı 1 Sene oldu ama Onla da Pek Wakit Geçirdiğim Söylenemez Yardımcı oLursanız Sevinirim ?
  • Kardeş bende o oyunlar yok ki...Sadece GOW var ve onu da sadece Uncharted veya NBA live ile takas edebilirim.

Bak benden daha iyi bilen bu işi yapan bi arkadaş var, ne verip ne almak istediğini sen ona yaz, istanbuldan sana kargolasın oyunları.Ben daha önce alışveriş yaptım güvenilirdir.

http://forum.donanimhaber.com/m_34839080/mpage_1/f_/key_//tm.htm#34839080

Bu da konusu, oraya hangi oyunları verip hangilerini istediğini yaz, o da sana aradaki farkı yazsın anlaşın
  • arkadaslar acil pes 2010 lazım elinden cıkarmak isteyen varsa alabilirim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: emar1

arkadaslar acil pes 2010 lazım elinden cıkarmak isteyen varsa alabilirim..

Acil ''0 RH-'' kana ihtiyaç var gibi olmuş, hadi hayırlısı
  • Arkadaşlar NBA LIVE 10 ile takaslık FIFA 10 ilgilenenler irtibata geçsin.
    Ayrıca Satalık GOW 3 FİYAT 70 TL
  • benide eklermisiniz.
  • arkadaşlar elinde god od war collection olan ve elden çıkarmak isteyen varmı? bana lazımda :))
  • arkadaşlar gow 3 takaslıktır haberiniz ola çiziksiz ve kutusunda(gebzedeyim)
  • merhaba modern warfare 2 arıyorum satmak isteyen arkadaş pm atarsa sevinirim
  • Yahu kocaelinde oturuyosunuz oyun arıyosunuz garip

Belsada 2.katta playstation xbox oyunları satan bir yer var BÜTÜN OYUNLAR VAR borsa elektronik deil ama dikkat edin orda hep eski dandik oyunlar var

Belsada 2.katta bütün oyunlar var ama pes 08 leri pes09 ları motorstormları çöpe atın
  • smackdown08+euro08=45tl kargo benden arkadaşlar oyunlar evde duruyor ölece alın bu fiyata kaçmaz
  • 1. O dükkanın adı neymiş, eğer fiyat uygunsa alırız tabi ama genelde izmitte fiyatlar uçuk.
    2. Neden pes 08-09 ları çöpe atsın insanlar ?
    3. Xbox oyunları satan demişsin, PS3'ün de oyunları var mı ? Ayrıca hiç sanmam tüm oyunlar olduğunu..Koskoca mağazalarda bile tüm oyunlar yok..
    quote:

Orijinalden alıntı: Origami Killer

Yahu kocaelinde oturuyosunuz oyun arıyosunuz garip

Belsada 2.katta playstation xbox oyunları satan bir yer var BÜTÜN OYUNLAR VAR borsa elektronik deil ama dikkat edin orda hep eski dandik oyunlar var

Belsada 2.katta bütün oyunlar var ama pes 08 leri pes09 ları motorstormları çöpe atın
  • 2. katta belseda VCD cilerin olduğu yerde fiyatlar takasla alınca gayet uygun heralde pes 08 motorstortm la mesel god of war 3 ü takaslıcana 0 al daha iyi
  • Merhabalar,
    Benide ekleyebilirmisiniz? Kocaeli merkezdeyim bende.

Elimde takaslanabilir 2 oyun var.

NFS Undercover - hiç oynanmadı sıfır
    Killzone 2

İstediğim oyunlar fifa 2010, gran turismo 5 prologue.
    Başka oyunlarla takas tekliflerinizede açığım.
  • Army Of Two
    GranTurismo5
    oyunları lazım bana.

Bende şunlar var

metal gear solid 4
    need for speed prostreet
    tom clacy rainbowsix vegas
    grand theft auto IV
    assassins ceed
    Burnout paradise

izmitliyim anlaşırsak kolay olur
  • 10 gün içinde PS3 edinmiş olacağım. Şimdiden ekleyebilirsiniz. PS3 alınca eldeki oyunları ve PSN'i yazarım.

İzmit - Merkez'deyim.
  • İZMİT MERKEZ ;KAFASINA GÖRE HERKEZ :)

Selamlar ekleyin benide dostlar PS2 - PS3 Wii X360 vs gibi gereksiz makinalar malesef mevcut

Ultima ve zindanlardan kalan 30 yaş üstü bir FRP grubumuz mevcut zaten ,aktif olarak buluşup görüşüyoruz.Genelde RP ağırlıklı oyunlar oynadıktan sonra , 2-3 sene kadar önce iş güç yoğunluğu aile vs gibi sebeblerle PS olayına burun kıvırmayı bırakıp göbekten dalmaya karar verdik.

30 yaş üstü iş güç sahibi belirli bir oyun kültürüne sahip arkadaşlarla büyümekteyiz bu düzlemde bende katılırım sıkı oyuncuyum diyen olursa ona da evet :) (min 30 yaş ve üstü )

Saygıyla kalın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzZ. -- 10 Ağustos 2010; 18:20:56 >

• konuyu up edeLim ben de yahyakaptandanım Listeye ekLenebiLirim =)

psn : fyonb
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.