Şimdi Ara

KOCAELİ PS3 GRUBU (LİSTE GÜNCELLENDİ) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
221
Cevap
2
Favori
8.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    quote:

Orijinalden alıntı: ssamli

Merhaba arkadaşlar. Aşağıdaki oyunları uygun fiyata satıyorum.

Spiderman Shattered Dimensions -Sıfır JELATININDE, Pal, 2.bölge. - 80 TL
    COD6 MW2 - Kutulu, kitapçıklı, pal, 2.bolge. - 55 TL
    Ratchet&Clank A Crack In Time Platinium - Kutulu, kitapçıklı, pal, 2.bolge. - 45 TL

İki veya daha fazla oyun alırsanız kargolar benden.

Pm lerinizi bekliyorum

• elimde Fifa10 ve REde DEad redemption.. takaslayabilirm yada satabilirm..

mafia2
    Heavy rain
    az kaldi bitince onlarida isteyen olursa verecegim takas yada satilik..
    UC2 ,AC2 BC2 bikana kadar satmam
  • Merkezde Belsa plazada galiba oyun satan yerler var. Henüz derslerden çıkıp gitme imkanım olmadı. Nasıl oyun durumları? Takas falan yapıyorlarmı? Fiyatlar uçukmudur? Benide ekleyebilirsiniz. Henüz değiştirecek pek bir oyunum yok hepsini özellikle aldım ama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Solufain -- 19 Ekim 2010; 17:35:35 >
  • Karamürsel'deyim benide gruba ekleyebilirsiniz. oyun takası yapabilirim.
  • benide ekleyebilirsiniz
    uzunçiftlik kartepe
  • Bende İzmit(Plaj Yolunda) oturuyorum.Eklemek isteyen arkadaşlar için
    PSN:ReturnZuhaa
  • READ DEAD REDEMPTİON NBA 2K11 İLE TAKASTIR izmitte ikamet ediyorum
    ayrıca infamous oyunuda takastır elden teslim
  • Gta4 - Fifa World Cup 2010 - Pes08 Elimdeki Oyunlar Red Dead Redemption ve Mafia2 Arıorm

HoşçakaLın ^^
  • Tabi Red Dead Rdp. Önceliğimdir ve Nakit Alıcam Ayrıca Elden Teslim Eden Biri oLması Şart Paşadanım ReaL Civarı Buluşabilirim Satan oLursa
  • Arkadaşlar İzmit Merkezde PSN Card satan bir yer biliyormusunuz ? veya Kocaeli'de nerelerden bulabilirim ?
  • MERHABA DOSTLAR.BEN DEĞİRMENDEREDENİM.elimde sıfır jelatininde platinum killzone 2 var.satılık gran turismo 5 ile üste para verip takas yapmak istiyorum.ilgilenenlere duyurulur.iyi oyunlar. adım mustafa tel:0 530 540 11 84

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi POSEİDON75 -- 23 Şubat 2011; 8:58:21 >
  • İzmit Merkez :)
  • Hanimi sonunda ikna ettim ve bende Bugun yarin ps3 almaya karar verdim arkadaslar ve oyun bakmaya basladim izmit merkezde oturuyorum bende ekleyebilirsiniz listeye ve konuyu guncel tutalim herkese selamlar
  • YaYa hayırlı olsun. Yalnız gözlemlerimi ileteyim sana hemen. İzin vermesi demek oynayabilirsin demek olmuyor. Bizim arkadaşlar var bazen kolu alıp bana geliyorlar "Hanım gene izin vermedi ehiehie" diye oyun oynamaya :D Pek dikkat çekmemeye çalış özellikle ilk zamanlarda :D Dizi falan izliyorsa akşamları hiç bulaşılmayacak tabi :D
  • ucuz oyun arayan arkadaslar asagıdakı lınkı ınceleyebılır. selamlar

http://forum.donanimhaber.com/m_43408151/mpage_1/f_/key_//tm.htm#43408151
  • merhaba arkadaşlar adım recep 27 yasında evli bir tosun (oglum) sahibi ps3 manyagı birisiyim kocaeli gündogdu bayındırlık kalıcı konutlarında ikamet ediyorum bu sayfayı yeni keşfettim yeni taşındıgım için benide eklerseniz sevinirim aynı yaş grubu arkadaşlarla tanışmak isterim malum yeniyiz ortam sıfır :-) yaza kadar fiber internet gelicegi icin umuyorum tabi eve internet baglamadım haliyle online takılamıyorum ulaşım sorun degil araba altımızda herzaman cay icebiliriz mesai dısinda tabi elimde uncharted2 re5 gold edition mafia2 cod:black ops pes2011 gt5 rdr gta4 liberti city mevcut suan ac brotherhood ve castlaveia oyunu arıyorum gt5 haric istedigi diger oyunlarla takas yapabilirim tabiki fark olursa vericez hepinize teşekkür ederim ben sık sık cepten okuyorum konu hızlanırda herkez faydalanır
  • usta beni eklememişsin
  • Evet izmitli arkadaşlar konuyu başıboş bırakmayalım bence arada bir uğrayalım buralara
  • herkese iyi haftalar..
  • Nerde kocaelili arkadaşlar kimseler bakmıyo artık bizim konumuza
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.