Şimdi Ara

KOCAELİ PS3 OYUNCULARI GRUBU (AKTİF) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
221
Cevap
2
Favori
6.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Psn:Ekulac isteyen ekliyebilir gölcukte oturuyorum :D
  • Selamn Aleyküm benide eklerseniz Sevinirim. İzmit M.a.Paşa'da Oturuyorum . Psn TheLastFucqer dileyen Ekleyebilir . Takas İsteyen arkadaşlar Pm Atarsa Sevinirm . Heavy rain ve Tavsiye edebiliceğiniz oyunlarda alınıktır . Mayısta askere gideceğimden dolayı Şunuda Oynamadım demiyim :)
  • Eğer Takas Etmem diyorsanız Oyunlarınızı alırım oynarım :) İstediğinizde Geri verebilirim . elimde yeterince oyun var takas için e illa da diosanız ki eski oyunların var O da Skntı değiL Teşekkr Ederm.. Ama Kimsenin sesi soluğu çıkmıyor .
  • quote:

Orijinalden alıntı: PaSha41

Eğer Takas Etmem diyorsanız Oyunlarınızı alırım oynarım :) İstediğinizde Geri verebilirim . elimde yeterince oyun var takas için e illa da diosanız ki eski oyunların var O da Skntı değiL Teşekkr Ederm.. Ama Kimsenin sesi soluğu çıkmıyor .

sende hangi oyunlar var
  • arkadaşlar elden gta:eflc ve gta:4 complete edition oyunları alınır.
  • SIFIR OYUNLAR SÜPER FİYAT !!!

BANDROLLÜ JELATİNLİ OYUNLAR

-1 ADET PES 2012 TÜRKÇE :105 TL

-1 ADET FIFA 2012 : 100 TL

-1 ADET SOUL CALIBUR V : 105 TL

-1 ADET NBA2K12 : 100 TL

YETİŞİN ALIN BİTİYOR....
  • selamlar ben bu konuyu bugun gordum eskıymıs ama ben kulalrda oturuyorum ızmıtte dershanede calısıyorum benımde elımde cesıtlı oyunalr var hem psn arkadası olalım hemde oyun takası yaparız ızmıtlı arkadaslar eklesın adımm ferhat

psn FFeRHaTT
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahtebeyaz

selamlar ben bu konuyu bugun gordum eskıymıs ama ben kulalrda oturuyorum ızmıtte dershanede calısıyorum benımde elımde cesıtlı oyunalr var hem psn arkadası olalım hemde oyun takası yaparız ızmıtlı arkadaslar eklesın adımm ferhat

psn FFeRHaTT

sende hangi oyunlar var?
  • tam oyun lıstesını aksam eve gıdınce yazarım....
  • Kocaeli/Gölcük eski garajların ordayım psn:CagdasyavasTR1 oyunlarım:gt5,kz3,bf3
  • BENDE FİFA 12 VE PES 12 DISINDA TUM FUTBOLLAR
    HEAVYN SWORD
    INFAMUOS
    TERMİNATOR SALVATION
    THE GODFATHER 2
    UNCCAHE-ARTED DRAKES FORTUNE (daha baslamadım oynamaya)
    kıl zone 2
    gta 4
    street fıgter 4
    virtual tenıs
    heavy raın
    x men orijıns
    alone ınthe dark
    prınce of persia
    burnout paradıse
    var
  • Bende Motostorm Gta4 BorderLands Fifa11 Yakuza 3 Cod BlackOps Resistance 3 Tomb Raider Underworld Nba2k11 Pes12 Killzone 3 var .
  • selam bende kocaelinde oturuyorum. bende de killzone 3,uncharted 2 ,3 , god of war 3, infamous 2 var. ayrıca izmit belsada 2. katta takas yapılıyor hatta 1 oyunu ucuza satın aldım. 2. el sıfırlarda var . yeni eski iyi arşivleri. oyunun değerine göre takas yapıyorlar. ama bire bir de 15 tl alıyorlar
  • selam pasha tom raıder ve kıll zone 3 u bendekı oyunlarla degıstırebılcegın bırı varmı yada bu degısımler gecıcıde olabılır ancakben ogretmenım oyunu bıtırmem uzun surer malum vakıt az kalıyo oyun oynamaya yanı 1 aylık degısımler seklındede olabılır
  • quote:

Orijinalden alıntı: gholen

selam bende kocaelinde oturuyorum. bende de killzone 3,uncharted 2 ,3 , god of war 3, infamous 2 var. ayrıca izmit belsada 2. katta takas yapılıyor hatta 1 oyunu ucuza satın aldım. 2. el sıfırlarda var . yeni eski iyi arşivleri. oyunun değerine göre takas yapıyorlar. ama bire bir de 15 tl alıyorlar

kardeş orası biraz pahalı geçende gta 4 ün fiyatını sordum 60 Tl dedi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zedge08

quote:

selam bende kocaelinde oturuyorum. bende de killzone 3,uncharted 2 ,3 , god of war 3, infamous 2 var. ayrıca izmit belsada 2. katta takas yapılıyor hatta 1 oyunu ucuza satın aldım. 2. el sıfırlarda var . yeni eski iyi arşivleri. oyunun değerine göre takas yapıyorlar. ama bire bir de 15 tl alıyorlar

pazarlık yap 75 ten 40 a oyun indirttim pazarlıkla.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: zedge08

quote:

pazarlık yap 75 ten 40 a oyun indirttim pazarlıkla.

hangi oyun?
  • gow 3
  • arkadaslar bendekı oyunlardan ılgılendıgınız yokmu ben gumus yayınları dershanesınde cografya ogretmenıyım yamuktan falan korkuyorsanız yer yurt bellı :D
  • Neyin Yamugu oLucak abi :) Pm oLarak Telimi atıyorum yanLız ben Mayısta askere gidicem :) Tekken ve Heavy Rain'i Alırım Uncharted'ı Bitirdiysen Tekken yerine onuda alabilirim eğer olursa benim için sıkıntı y0k :) ben gidene kadar mümkün oldugunca cok oyun oynamak istiyorum yaklaşk 100 adet oyunum vardı Eski Kasa Pal'de Kırıktı 250 gb Slim aldım Yeni yine orjinal'e döndüm o yüzden oyunlarım sıkıntılı gidiceğim içinde pek para vermek istemiyorum :) Bana uyar yani Pm Atarsan iyi olur . reaL'de buluşabiliriz ?
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.