Şimdi Ara

KOCAELİ PS3 OYUNCULARI GRUBU (AKTİF) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
221
Cevap
2
Favori
6.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende iyiki sizlerle tanışmışım abi...Çok yararlı konu oldu bu....Nurak abi bu arada PES09 var bende normalde Fifacıyım ben Pesi sevmiom

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Return Zuha -- 7 Temmuz 2011; 0:04:52 >
  • bu gençlik hep fifacı oldu
  • Gençlik değil abi herkes Fifa oynuyor .....Ben de şakasına dedim, pesci yada fifacı değilim....Demolardan hangisini beğeniyorsam onu alıyorum....2 oyun da güzel olsun bizim olsun :)
  • Şaka yaptım kaan eger pes 2012 adam gibi cıkmazsa kafayı bozdum fifa alıcam. onuda bikac defa oynadım hic beceremedim ama olsun
  • Güncel....
    Bu arada elimdeki oyunlarla takas ya da değiştirme yapabiliriz
  • Benide eklermisin Psn : bladekight1tr
  • yA CRasis 2 olan var mı takas edelim oynamak istiyorum sonra tekrar degişiriz yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: vogast

yA CRasis 2 olan var mı takas edelim oynamak istiyorum sonra tekrar degişiriz yani

Hangi oyunlar var elinde ?
  • assesing cread 2 var birde nfs shift var pes 2010 var birde move starter var ( aslında istanbulda 8 tane blueray film ile 4 tane daha oyun var ama onları alamıyorum biladerde gidemeiyorum)
  • Hacı sendeki oyunların hepsini oynadım ve 2 sene önceki oyunlar
  • Beyler Elımde Nba2K11 Gta 4 we Gta 4 Episodes From Librty City var ayrıca The Fight ( Move ) Elımdekı 2K11de Move uyumLu hepsını 260 Lıraya werıorm
  • pazarLık payı vardır aciLen satıLık izmitin heryerınden eLden werebıLırım
  • Heavy Rain'i arıyorum arkadaşlar....Satın ya da takas yoluyla almak istiyorum...Elinden çıkarmak isteyenlere duyrulur
  • işin ticaretini dusunuyorsanız boyle bir grup yapmaya gerek yok bence sonucta bendeki oyunları oynamıs olmanız sizdeki oyunları baskası ile paylamamanız anlamına gelmez ogle degil yanlıs anlamayın ama paylasma destekli bir konu ise burası herkes bir birine yardımcı olmalı bence
  • beyler ps3 ile ilgili değil ama bir şey sorucam. çarşıdan yuvam akarca evlerine hangi otobüs nerden gider?
  • @vogast
    Biz bu konudan 3 kişi ile oyunlarımızı paylaşıyoruz....Amaç; dostluk,eğlence....Dediğinde de haklısın millet elindeki oyununu satmaya çalışıyor....Fakat ben paylaşmak,ödünç vermek konusunda elimden geleni yaparım
  • Peki o Zaman Elinde Gow3 oLan we Oynamam için verebiLecek oLan biri var mı ?
  • Benide ekleyebilirmisiniz Gölcükte oturuyorum elimdeki oyunlar:Bayonetta,Uncharted 2,SSF4,Killzone 2 (SSF4 hariç diğerlerini takasta kullanabilirim aradığım oyunlar:Brutal Legend,Red dead redemption red deadide verirseniz ssf4ü veririm :D) PSN:Ekulac
  • Bu arada ödünç olarakta dğeiştirebiliriz ulaşmak isterseniz email:kulac.emre@yahoo.com.tr
  • Konu baya pasif kalmış. Diğer konudaki herkes gelmedi sanırım
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.