Şimdi Ara

KOCAELİ PS3 OYUNCULARI GRUBU (AKTİF) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
221
Cevap
2
Favori
6.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    oyun : fifa10 - fifa 11
    adres: gölcük

herkes ekleyebilir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chausin -- 24 Ağustos 2011; 13:31:11 >
  • ne oldu izmittt kimsenin sesi solugu cikmiyor :D
  • Ramazan ayı ondandır :)
  • Arkadaşlar Elimde Castlevenia var takaslık olarak....Heavy Rain arıyorum...İlgilenenler ulaşşın
  • meraba

elimde batman arkham asylum var . uc2 veya castlvenia ile takas yapmak isterim
  • merhaba arkadaşlar
    izmit yeniköydenim elimde crysis2 ve nfs hp var
  • Arkadaşlar psn: azizhan izmitte oturuyorum.
  • benim oğlan internetten oynamak için ps3 sistemini upgrade etmiş yarın oyun yüklettiriicez :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: buro1995

benim oğlan internetten oynamak için ps3 sistemini upgrade etmiş yarın oyun yüklettiriicez :))

ne güzel yapmış işte
  • olm upgrade yapınca bütün oyunlar siliniyor
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CmLtPc -- 17 Eylül 2011; 2:15:30 >
  • Arkadaslar bende izmitteyim terminator salvation ariyorum elinde olan varsa bende de fear 2 var takaslayabilirim.
  • ArkadaşLar İzmit Mehmet Ali Paşada Oturuorum . Ps3 Fat 80 gb 2 Kol + 80 Oyun Bulunan Westerd Dijital 1 Tb Hdd + Driving Force Gt Satılıktır Hdd ve Direksiyon Henüz 2 Aylıktır Faturalarıda Elimde Hepsine 1000 tL istiyorum Makine 3.55 Eğer İsterseniz Daha Sonra Makineye Son Sürüm Cfw de Attırabilirim Şuan Test Aşamasında olduğu iÇin Beklemedeyim . Mesajlarınızı bekliyorum.
  • Tek tek İsterseniz Onun İçinde Fiyat Sorabilirsiniz . Hayırlı günler
  • 2 kola kac para istiyorsun
  • güncel bir konu yokmudur kocaeli için ?

resistance 3 , heavy rain ve gt5 var elimde takas düşünüyorum bende körfezdeyim
  • Heavy Rain'i Oynayamadım Eğer düşünürsen Değişip oynayıp tekrar değişebiliriz ? Paşada oturuyorum ben eğer satmayı düşünüosanda msj atabilirsin.
  • Siteye Pek giremiyorum Psn MaximusTr Ekleyebilirsiniz Arkadaşlar . Oyun oynamak için oLsun takas için oLsun Farketmez maksat arkadaşLık DostLuk
  • Psn:AWERNUS
    Oyunlar:pes 12 ac2 killzone 3 nfs shift motorstorm pacific rift
    Yer:yahya kaptan

Isteyen ekleyebilir. :)
  • Belsa plaza ya gidiceksiniz orda 2.kata çıkıcaksınız
    DVD-VCD SATAN YER VAR

ORDA BÜTÜN PS3 OYUNLARI VAR

ORDAN TAKASLICAKSINIZ
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.