Bende evli bir ps3 sahibi ve dogma buyume izmitli olarak buradayim arkadaslar
Ben de doğma Ankaralı büyüme İstanbul'lu ana-babadan Trabzonlu olarak son durak Kocaeli'den size selamlarımı iletiyorum
quote:
Orijinalden alıntı: denizgoren
arada sırada topiğe yazalımki hani illa bişi demek için değil başlık ortadan kaybolmasınki beki sonradan üye olan yada üye olmayıp yazılanları görünce üye olmak isteyen izmitliler çıkabilir arada sırada girin konuşcak bişeyiniz yoksa bile selamınaleykümdiyin çıkın başlığa bende aleykümselam derim bütün gün topik kalır yukarıda:)
merhaba bende izmit-gölcük te oturuyorum
heavenly sword Nfs Pro Street Pes2011 Pes2009 Virtua Tennis 4 Uncharted Asssasins Creed BrotherHood var takas etmek isteyen olursa mesaj atabilir
Ula uşaklar benim kökende trabzon :)
quote:
Orijinalden alıntı: vurall
merhaba bende izmit-gölcük te oturuyorum
heavenly sword Nfs Pro Street Pes2011 Pes2009 Virtua Tennis 4 Uncharted Asssasins Creed BrotherHood var takas etmek isteyen olursa mesaj atabilir
ekledim
quote:
Orijinalden alıntı: maximum54
Ula uşaklar benim kökende trabzon :)
neresinden abi?
Araklı
quote:
Orijinalden alıntı: CmLtPc
merhaba arkadaşlar, ben de kocaeli de dünya bankasında oturuyorum. psn: cmltpc elimdeki oyunlar: fifa11, ac:brotherhood (takaslanabilir veya satabilirim), heavy rain(takaslanabilir veya satabilirim), sports champion, killzone3, gran turismo5, blur(takaslanabilir veya satabilirim), littlebig planet 2. elinde l.a. noire olan ve çıkartmak isteyen var mı? veya rock band: the beatles ismim de cemal
arkadaşlar nba 2k11 olan ve ac:brotherhood ile başabaş takas isteyen olursa acil cevap bekliyorum...
ekledim isteklerinle beraber
İzmitin göbeğindeyim ÇARŞI....
Neredesiniz gencler......
:)))
recep nabıyon keyifler nasıl antalyada:)
Yok abi yok...Koskoca Kocaeli'de düzgün oyun satan yer yok....Adama Killzone 3 sipariş ettirmek istiyorum...Adam yok o güvenilir değil yok bu güvenilir değil diyor....Kısaca uğraşmak istemiyor....Abi bidah sormak istiyorum Kocaeli'de varmı düzgün oyun satan yer ya İnternetten alışveriş yapamadığım için böyle yazıyorum
yok aslanım malesef kısaca sana korsan oyna diyorlar ama sen bunlarla boşuan uğraşıyorsunhttp://www.kegames.net/ şu siteye gir telefonları msnleri herşeyi var ara kendin sipariş et çok basit şeyleri zora sokmanın anlamı yok ben kendimde 2 kere aldım sorunsuz geldi ama izmiti unut sen izmit bitik ps3 oyunu konusunda
eyvallah burak küçük bi kaza yaptım tatil uzadı kasko sağolsun masraf 5900 ytl çıktı kasko olmasa bitmiştik araç serviste kaskonun verdiği araçla devam :) bu arada kegamesten alışveriş yapın diye boğazımız patladı izmitte kimse uğraşmıyo orj. oyunla makinayı kır diyolar
İnternetten oyun almak isteyenler bana ulaşabilir, istediğiniz oyunu alırım sonra teslim ederim size.
quote:
Orijinalden alıntı: maximum54
eyvallah burak küçük bi kaza yaptım tatil uzadı kasko sağolsun masraf 5900 ytl çıktı kasko olmasa bitmiştik araç serviste kaskonun verdiği araçla devam :) bu arada kegamesten alışveriş yapın diye boğazımız patladı izmitte kimse uğraşmıyo orj. oyunla makinayı kır diyolar
ne diyon senya? geçmiş olsun kardeşim arabada gözüm kalmıştıda kaza yapacak kadar nazar değdirmemiştim:) kaskonu bizden yenile :)
Teşekkür ederim nurak kaskonun zamanı bitince adres sensin :)
quote:
Orijinalden alıntı: engwashere
İnternetten oyun almak isteyenler bana ulaşabilir, istediğiniz oyunu alırım sonra teslim ederim size.
top spin 4 ü alabilirmiyiz?
quote:
Orijinalden alıntı: denizgoren
quote:
Orijinalden alıntı: engwashere
top spin 4 ü alabilirmiyiz?
Lula 3d ps3'e çıkmış olsa onu bile alırdık, ne varsa alırız sorun değil.